Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

34 SS 1965

ya beyler burda td nın reklamını yapa yapa bızım ergenler de uye oldular adamlar o platformu bızım sanıyolar fazla td reklamı yapmayalımda bızım heycalınlar uye olmasınlar oraya.belkı de fake nıcklerde alıp bızı antıpatı gostermeye calısanlarda vardır.ama benım en buyuk tavsıyem ıse bırmuhdet bızden oraya kımse yazmasın eskısehırlılerın yaptıgı gıbı bırazz durulsun ortalık herkes bızı hedef alıyor bıraz susalım derım ben

twitter

sabah ezanıyla yatacam öğlene kadar uyuyayım diye geçmiyor zaman maç günü  :D

5trawberry

Adamlar bazen haklılar.
Uzun zamandır okuyorum başlıkları, takip ediyorum Bizim elemanlar her konuda var.
Onlar da çok iyi biliyorlar, Samsunspor'un ve Samsunspor taraftarının 1 numara olduğunu.
Biz önümüze gelene tarifeyi uygulayalım, ondan sonra yorumlayalım.
Sene sonunda ''Şampiyon Samsunspor'' başlığında hasetinden çatlayanların tebrik mesajlarını zevkle okuruz  :)

Mert

5trawberry

Kuzenim bizde kalıyo. Yarın mutlaka gitmesi gereken dersanesi varmış. Saat kurdu sabah beni kaldır dedi. Maç vaktinde de her dk başı bana mesaj at diyo. Meraklandırma beni dedi.

bu vatandaş bir zamanlar lanet olası TeseLiydi.
Ama şimdi Sadece Samsunsporlu, kafasına vura vura Samsunsporlu ettim oni :D

realfans

Alıntı yapılan: 5trawberry - 06 February 2011, 04:12:29
Kuzenim bizde kalıyo. Yarın mutlaka gitmesi gereken dersanesi varmış. Saat kurdu sabah beni kaldır dedi. Maç vaktinde de her dk başı bana mesaj at diyo. Meraklandırma beni dedi.

bu vatandaş bir zamanlar lanet olası TeseLiydi.
Ama şimdi Sadece Samsunsporlu, kafasına vura vura Samsunsporlu ettim oni :D

sonunda doğru yolu bulmuş ya o önemli işte.... >l<

Serkan

Bence orda bize cephe alınan bir durum yok sadece denizli ve rizeli bir kişinin çekememezliği biz sadece takımımızı savunuyoruz...

ahmetsefa55

hahhahahayy nayınoyu sıkayet etmıstım.banlamıslar   ;D

Serkan

şikayetle olmadı kardeşim ( =derin ilişkilerimi kullandım hep öyle yapıyorum artık hiç uğraşmıyorum 7

Tamamdir, cezasini verdim, bir daha gelip yazabilecegini sanmiyorum.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 06 February 2011, 12:09:39
şikayetle olmadı kardeşim ( =derin ilişkilerimi kullandım hep öyle yapıyorum artık hiç uğraşmıyorum 7

Tamamdir, cezasini verdim, bir daha gelip yazabilecegini sanmiyorum.

yaa bırak benım sıkayetımle oldu  >:( :P

Serkan

sen ben farkedermi sıpa  ( = sanada özel mesaj attılarmı

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 06 February 2011, 12:15:05
sen ben farkedermi sıpa  ( = sanada özel mesaj attılarmı
yoo sana ne attılar ?

Serkan

çelebi abiyi tehtit eden msaj attılar.D

kuzey55

ahmetsefa55

hee onu mu dıyon.yok ya bana bıse gelmedı. ;)