Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 February 2011, 22:39:28
Yok kardeşim ne hatası; hata falan değil de bir bakarsan iyi olur hitap ettiğin kişilerin bazılarının profillerinde yaşları yazıyor. berusa55 kim yaşı kaç; ona göre kardeş ya da abi dersin o açıdan ;)

ersin abi kerem e( ss.biz genclik ) ne dicez profilde 56 yaşında yazıyor  :D :D :D

Ajan

Alıntı yapılan: Burak - 06 February 2011, 22:55:41

ersin abi kerem e( ss.biz genclik ) ne dicez profilde 56 yaşında yazıyor  :D :D :D

üniversite bitirme yaşıdır o  :P ;D ;D

Gökberk55

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 February 2011, 22:50:19
Ne abartması Selim? Ağzımın tadı yok şu an eminim sen de öylesin. Kartal maçı sonuna kadar gülmek haram kardeşim haklısın hiç abartmıyorsun.

benim tutunun mallığından beri ağzımın tadı yok,yensekde 1. olsakta geri gelmicekti,ben çok taktım bu olayı beni takımıma yabancılaştırdı sanki içten içten,kartal maçında şahsına söversem belki heyecanım yeniden döner diye düşünüyorum

berusa55

Siirtli mi la o :)

ahmetsefa55

dakıka 2 de yedıgımız golle cok barız bır sekılde macı kaybedecegımız bellıydı.kendımı yenılgıye hazırlamıstım.yanı buyuk bır yıkıma ugramadım.bugun yenıldık ama ılk defa yenılmıyoruz kı.benı bugun kı yenılgıden çok, tutunun acıklamaları daha cok üzdü şahsen.o yuzden cok da kafama takmıyorum yenılgıyı.
ayrıca trabzonun puan kaybetmesı benı sevındırıyo.bu da mutluluk duymak ıcın gecerlı bı sebep benım ıcın.ha tabı gobek attıgım fln yok.o an macı kaybettı sevındım ve bıttı.bu kadar.

SSBiz Gençlik

Yaşımı düzelttim Burak  :D

cembaba

spooks

Alıntı yapılan: SSBiz Gençlik - 06 February 2011, 23:41:58
Yaşımı düzelttim Burak  :D

iş işten geçti ayrıca keyem abi seni bir tek calof başlığında görüoduk burada bulunman bizi şereflendirdi  >l<

twitter

şimdide mersinlilerin götü kalktı

Serkan

cembaba

Serkan

Ollivanders

**KaR6**

celebi