Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

SARI MERDİVEN BOŞLUĞUMU... :-\ :-\ :-\

NE ARAR LA 19 MAYISTA SARI MERDİVEN BOŞLUĞU..  .:.:. .:.:. .:.:.  :-\ :-\ :-* :-* :-* :-* :-*

King Of The North

Safları sıklaştırmış bizim cemaat, makbul olanı yapmışız :D

Ertuğrul Sağlam

Bankasyaya göre.
ÇOK FAZLA OLUYORUZ ARTIK!...

Alıntı yapılan: cgr - 31 January 2011, 11:27:36

Maç öncesi seremoni

Ahmeti

dün akşam maç çıkışı itfaiye aracacının şoförünün bir kornaya basışı vardiki yeri göğü inletiyordu birde adam kafasını dışarı çıkarmış dışarıdaki taraftara şu şekilde bağırıyordu (5 senedir şampiyonluk ateşiyle yanıyorsunuz şampiyon olunca hepinizi ıslayacağım)

Ahmeti

ben böyle bir taraftarı süper ligde oynarken bile görmedim , artık maçlara herkes kırmızı beyaz geliyor

ahmetsefa55

aaa bu arada konusu gectımı bılmıyorum ama dun aksam mac cıkısında cıftlıktekı coskulu kalabalık teseclub'ın onunde toplandık  :) bır kac gonderme yaptık ve dagıldık.vıdeolarda cekılmıstı ama dusmedı sanırım ne sıteye ne face' e ;)

**KaR6**

face te samsunspor grubunun videolarında var kardeşim sanırım ;)

5trawberry

Ekrem

5trawberry

Hamsiyi nasıl da çizmişler ya :D

kaptan 55

fenerdende ALLAH razı olsun diyeceğim hiç aklıma gelmezdi...

kim .oyarsa hesabı..

özkan

dün gece çiftlikdeydiik maç sonrası acayip süperdi ya

ayrıca takım otobüsünün önüne geçtik maç çıkışı çevre yolunda otobüsün etrafını meşalelerle çevirdik  :D

cgr

Dün akşam maç çıkışı Cem (CemBaba) ile çiftliğe gittiğimizde taraftarların Belediye Otobüsünü salladığını gördük :) içindeki yolcular bi o tarafa, bi bu tarafa sallanıp duruyolardı :D Şoför de en sonunda isyan etti tabiii :)

Ahmeti

aslında otobüsü sallamaya gerek yoktu o kadar kişi varken tese cünüp'ü kökünden sallayacaklardı o zaman harika olurdu.

King Of The North

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 31 January 2011, 18:35:37
aslında otobüsü sallamaya gerek yoktu o kadar kişi varken tese cünüp'ü kökünden sallayacaklardı o zaman harika olurdu.

tam ben de yazacaktım ki halkı galeyana getirme suçu işlemeyeyim dedim şimdi ;D