Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King Of The North

Büyükşeher-eziktaş maçında büyükşeherin 7 taraftarı varmış ama şu an ikisi tuvalete gitmiş 5 taraftarı varmış. Pankartları tam bomba: Bize her yer deplasman :D

berusa55

cgr

Yav arkadaş deli oluyorum pazar günü çalışmaya... Şimdi çıksam heyecanlı bi şekilde çiftliğe ne olurdu yani... Ben gidene kadar umarım gösteri bitmez... Meşale ile yürüyüşün kaçta olduğunu bilen var mı ?

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 30 January 2011, 16:46:27
Büyükşeher-eziktaş maçında büyükşeherin 7 taraftarı varmış ama şu an ikisi tuvalete gitmiş 5 taraftarı varmış. Pankartları tam bomba: Bize her yer deplasman :D

Bize her yer deplasman  gercekten cok komik  :D :D :D :D :D

King Of The North

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 30 January 2011, 17:09:59
Bize her yer deplasman  gercekten cok komik  :D :D :D :D :D

kalan 5 kişi de maç sonuna kadar bu şekilde yoğun tezahurat yapmışlar ama duyuldu mu bilemiyorum(bize her yer deplasman bize her yer deplasman) ;D ;D >l<

34 SS 1965

ulan mıllet samsun da koparken bız gurbettekıler ıcımızı yıyoruz yaaa ah ulan ahh samsunda olnak vardı bee baksa kımse kalmamıs sıtede herkes meydanlarda son 1 bucuk saatı beklıyor offffffffffff zalim gurbet

Kadir ÇELEBİ

30 January 2011, 18:39:25 #11076 Son düzenlenme: 30 January 2011, 18:55:31 SamsunSpor_34
Hemde ne kopma 1000 üzerinde meşale yandığı söyleniyor görüntü alan vardır umarım bizlerde bununla yetinir gurur duyarız.. bir maç öncesi siteyi hiç bu kadar sessiz ve sayı olarak az görmemiştim bi gurbetciler varız   :D :D

30 Ocak 2011 Pazar Saat 17:55

8 Ziyaretçi, 13 Üye  :D ;D

AntZ

Hay maşallah, herkes mi maçta yahu  :) 1 saat sonra Samsunspor'umuzun liderlik maçı var ve sitede yalnızca 9 kişi var. Stadın ne kadar dolu olacağının göstergesi.

GökhanÇağlar

King Of The North

20. dakikayla devre arasında bağırdılar i...ne trabzon olamazsın şampiyon diye, asıl bombayı 61 de bekliyorum, bir de golu bulursak kıyamet kopar.

cembaba

Zeki Abim golü bulduk da, biraz geç geldi. Şu an çiftlikten stada kadar insanlar arabaların kornalarına basıyor. Bir coşku bir muhteşemlik. Ben böyle gün görmedim arkadaşlar. Çiftlikte başlayan en az 2000-3000 kişi çiftliği resmen ateşe verdi. Daha sonra Maraton-Kale Arkası harikaydı. Ayrıca golden sonra, "Kırmızı - Beyaz - En büyük - Samsun" tezahüratı da çok iyidi. Harika bir gündü herşeyiyle...

King Of The North

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 January 2011, 23:06:41
Zeki Abim golü bulduk da, biraz geç geldi. Şu an çiftlikten stada kadar insanlar arabaların kornalarına basıyor. Bir coşku bir muhteşemlik. Ben böyle gün görmedim arkadaşlar. Çiftlikte başlayan en az 2000-3000 kişi çiftliği resmen ateşe verdi. Daha sonra Maraton-Kale Arkası harikaydı. Ayrıca golden sonra, "Kırmızı - Beyaz - En büyük - Samsun" tezahüratı da çok iyidi. Harika bir gündü herşeyiyle...

Tv'den öyle bir ses geldi ki anlatamam, çok heyecanlandım ve gururlandım, TRT spikeri defalarca bahsetti bizden, hele o maratonun neredeyse tamamı atkı şov yaptı ki o neydi be kardeşim, süper ligde yok 4 ezikte yok bu taraftar, helal size kardeşlerim ve abilerim...

Ayberk

Golün geç gelmesinin de etkisiyle insanlar içinde kalan sevinci sokaklara taşıdı. Harikaydı, adeta şampiyonluk kutlaması gibiydi konvoylar kornalar stadın dışında hala devam eden tezahüratlar... Havada şampiyonluk kokusu harbi harbi vardı bugün. Bir de şampiyon olduk mu düşünemiyorum neler olur... Ne zaman gelecek o büyük gece? >l< :)

Ayrıca harika bir gelişme daha; artık atkısız kimse kalmamış gibi bir şey. Maratonda hemen hemen ful atkılıydı, kale arkaları öyle. Numaralı kısmen atkılıydı, VIP'den bile atkı sallayanlar vardı! Atkı satışları cidden patlamış bu lig arasında. Önceden Bursa'ya imrenirdim herkes atkılı diye, Çarşı atkı şov yapardı herkes takdir ederdi, ama şunu gerçekten söyleyebilirim, şuan daha da iyi durumdayız atkı konusunda! :) :) >l<

Ekrem

86. dakikaya kadar taşan çoşku bu dakikada resmen patladı  Gol olunca nasıl bagırdıysam artık bogazlarım ağrıyor hersey muhtesemdi stad dısındada bir çoşku bir çoşku kornalar calıor mıllet balkonlarda şampiyonluk provaları bunlar   >l< >l< >l< >l< >l<

Gökberk55

yanımdaki dayıyı arkadaş sandım çekiştiridm 10 saniye sonra adamın elinde 4 tane perdesü düğmesi bana gösteriyo naptın gadaşım  :D :D :D dedim golu attık ya ona bak sonra adam yanımdan ayrıldı :D:D