Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King Of The North

Ayberk

kaçsa kaç iyiydi ben onu bilirim :D

erkutdem55

17.900 koltuk sayısı,maraton koltuk sayısı 9.700.

Turuncu

Ollivanders

mehmet yılmaz

Anıl mükemmel bir gol atmış frikikten. Ancak Diyarbakır seyircisi yine yapmış yapacağını. İki kişi sahaya atlamış. Birisi mızrak fırlatır gibi hakeme köşe gönderini fırlattı...

kumköylü ahmet

anilin golu superdi
diyarbakirspora cok ceza gelir cok olaylar olmus hakem canini zor kurtarmis .:.:.

King Of The North

Sadece seyircisi değil oyuncular da pislik yapmış bayağı, bunlar düştü bu hafta 3. düşecek kim olur bakacaaaz

Turuncu

**KaR6**

Dartagnan

hayvan gıbı dıye dıye al sana hayvan gıbı :D :D

Ayberk

Levent Eriş de iyi konuştu hee, Samsun'da herşey futboldur falan...

babasamsunlu

özkan

Ya yazmak istemiyorum inan yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanılcak gibi bişey değil bu !!!
takım maçı ha kaybetmiş ha kaybedecek dakikalar 79-80 !!!
ADAMIN YEDİ SEKİZİ !!! çıkmış amigoların çıktığı yere taraftarı ateşleyecek sözde..keşke amacına uygun şekilde olsada taraftarı ateşlese,sırt sahaya dönük,maçla muçla alakası olmadığı gibi zaten balık istifi olan taraftar maratonda bunlar yüzünden ikinci yarı kendi kalemizdeki kontraların hiçbirini en az 50-60 taraftar göremedi desem yeridir..
Hadi onu geçtim,o soğukda biz deli gibi çıkmış gelmişiz stada,arma uğruna,samsunspor uğruna takımımızı yalnız bırakmamak adına gelmişiz stada değil mi ? Peki bir adam hem o soğukda maça gelip,hemde maç boyunca telefondan msj yazıp,bağırmayan taraftara bağırsanıza a.. k... diyip ,yetmezmiş gibi bayan taraftarada büyük sıkıntılar vermek mi o maça gelmekdeki amaç ?
Her maç bu böyle !!! Yeter artık..Bizim için o samsunspor pazar eğlencesi değil arkadaşlar bunu bilin !!!

cembaba

@suatkilicsamsun

Twitter'dan paylaşmış :D