Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

fbliler teseye bi resim yapmışlar :)
Size her yer tava yazmışlar :D

twitter

Alıntı yapılan: 5trawberry - 30 January 2011, 23:51:41
fbliler teseye bi resim yapmışlar :)
Size her yer tava yazmışlar :D

güzelmiş  ;D ;D

Samsun55ramazaN

Ayberk

Az önce stadyum programında bursanın atkı şovunu gösterdi, hani bizim de pek eksiğimiz yok onlardan, seneye her şey umduğumuz gibi giderse fazlamız da olur ;) :)

Ahmeti

maçı maratonda o muhteşem taraftarın içinde izlemekten büyük zevk alıyorum artık taraftar marotonda maç izlemek için maça 2 saat önceden giriyor önümüzdeki kendi sahamızda oynayacağımız maçı maratonu görmek için kapalıya gideceğim.

ahmetsefa55

yalnız mac baslamadan 15 dk once yukarı cıkıp dısarıya baktım hıc kuyruk yoktu.mıllet tedbırını almıs 1 saat onceden doldurdu valla stadı  ;)

spooks

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 31 January 2011, 00:44:00
yalnız mac baslamadan 15 dk once yukarı cıkıp dısarıya baktım hıc kuyruk yoktu.mıllet tedbırını almıs 1 saat onceden doldurdu valla stadı  ;)
aynen  ;D ;D

King Of The North

maratonda yer yer boşluklar vardı ama, canlı olmasına rağmen gene de 15 bin taraftarımız vardı, özellikle tüm maratonun ambiyansa katılması muhteşemdi, daha yıllar öncesine kadar dakika 80 olmadan kimse ayağa kalkmazdı, kalkılınca çök çök diye bağırırlardı, artık 3 ezikle travzanın taraftarı da gelmiyor maçlarımıza, at izi it izine karışmıyor artık, Samsunsporumuz kendini bulmuştur öz evlatlarıyla...

Ayberk

arkadaş söyledi 24 bin bilet satılmış, doğrudur inanırım. Maratonda boş görünen yerler en uçlar, yani insanlar düzgün izleyebilmek için ortalara yığıldı. ortalarda biz boşluklardaydık, koltukta değil :D Ayrıca balık istifiydik. Ortalardan oralara geçilse dahi yine tıka basa görüntü oluşurdu yani ;)

Dartagnan

on taraflar muhtemelen tellerden oturu dolmuyor.Ayrıca maratonun ortasındakı boslukta en azından 3 sıra ayakta duran vardı.Sarı merdıvenlerı saymıyorum bıle.Eger uygun bır sekılde her yere oturulsaydı maraton dolmus gorunurdu.

cembaba

Alıntı yapılan: Ayberk - 31 January 2011, 01:26:56
arkadaş söyledi 24 bin bilet satılmış, doğrudur inanırım. Maratonda boş görünen yerler en uçlar, yani insanlar düzgün izleyebilmek için ortalara yığıldı. ortalarda biz boşluklardaydık, koltukta değil :D Ayrıca balık istifiydik. Ortalardan oralara geçilse dahi yine tıka basa görüntü oluşurdu yani ;)

14 dur o =)

Ayberk

Abi stad 16 bin kişilik değil mi zaten? Nasıl sıkış tepiş durduğumuzu görmedik mi beraber :D

cembaba

Alıntı yapılan: Ayberk - 31 January 2011, 01:29:09
Abi stad 16 bin kişilik değil mi zaten? Nasıl sıkış tepiş durduğumuzu görmedik mi beraber :D

16 bin kişilik değil sanıyorsam, ayrıca 16 bin kişilik stad için 24 bin bilet satılamaz :D TFF topa tutar kardeşim haksız kazanç :P

Ayberk

Orası kesin zaten de abi, kontenjandan çok adam nasıl girdi o zaman? Merdiven boşluğu görünmüyor mesela hiçbir fotoğrafta. Adeta koltukların olmadığı çok eski fotoğraflar gibi :D

Gökberk55

stad 19000 küsür kişilik bugün en az 15000 dik