Samsunspor'umuzun Isparta Kampı Sonlandı. Çalışmalar Samsun'da Devam Ediyor

Başlatan HaSaNCaN, 31 July 2008, 14:31:54

« önceki - sonraki »

berusa55

Sezon açılışı 24 Ağustos Pazar günü ve büyük ihtimal de Orduspor ile hazırlık maçı yapılacak arkadaşlar....

samsunmania

Ordusporla açılış yapmak artık klasikleşti. Süperligde iken de hemen hemen her sene Ordu ile maç yapıyorduk.

KocumVolkan

Süper lig takımlarıyla olmaz bizden 1 hafta erken başlıyor ligleri ayın 24 ünde maçları var, ayın 10 unda da sezon açılışı olmaz fikstür yüzünden en iyi rakip orduspor :D

oguz_5528

Alıntı yapılan: Ant55 - 11 August 2008, 15:28:07
Geçen pazartesi Kanal 55 - spor 55 te izlemiştim. 20 ya da 21 diye hatırlıyorum. Sezon açılışında Orduspor la maç yapacağımız söylendi.

krdeşler bu programlar hangi gün n zaman hiç bilmiorum bn uydudan yni buldum zaten:(

AntZ

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 12 August 2008, 01:10:31
krdeşler bu programlar hangi gün n zaman hiç bilmiorum bn uydudan yni buldum zaten:(

Spor 55 pazartesi saat 20:00 da, gece tekrarıda var ama saatini bilmiyorum.
Ayrıca Aks TV de Spor Aksiyon var ama yakında diyor tanıtımlarında bu sezon henüz başlamadı

eLLis

Yahu ne ordusu lig başlamadan biraz heyecan katmak gerek olaya bu orduyla olmaz bari crystal palace gelseydi :-X

ozkan17

Alıntı yapılan: eLLis - 12 August 2008, 16:45:41
Yahu ne ordusu lig başlamadan biraz heyecan katmak gerek olaya bu orduyla olmaz bari crystal palace gelseydi :-X
ne guzel yenerdik 2-1 ;D

ozkan17

yücel ildizde aynı yorumnları yapıyodu..ınsallah bu kez yanılmayız ya..

yorulduk artık gercekden yorulduk samsunspor taraftarı olarak kandırılmakdan..o kadar yorulduk ki sesimizi cıkartıp laf soyleyemıyoruz yapılanlara..lütfen artık disiplin istikrar istikrar istikrar

harbisamsunsporlu5517

allahım bozmasın takımımız iyi gidiyor guzel bır sezon bızı beklıyor anlaşılan ;D

oguz_5528

Alıntı yapılan: Ant55 - 12 August 2008, 01:58:42
Spor 55 pazartesi saat 20:00 da, gece tekrarıda var ama saatini bilmiyorum.
Ayrıca Aks TV de Spor Aksiyon var ama yakında diyor tanıtımlarında bu sezon henüz başlamadı

saolasınn..;)

celebi

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 12 August 2008, 19:41:03
allahım bozmasın takımımız iyi gidiyor guzel bır sezon bızı beklıyor anlaşılan ;D

inşaallah inşaalllah

Sadece Samsunspor

13 August 2008, 12:11:56 #71 Son düzenlenme: 13 August 2008, 12:15:50 tuqberk
AlıntıBeraberlikten kurtulamadık

Isparta Davraz kampındaki beşinci hazırlık maçını TFF 3. Lig ekiplerinden Ankara Demirspor ile oynayan Samsunspor, 1-0 geriye düştüğü mücadelede sahadan 1-1´lik eşitlikle ayrıldı. Vasat bir futbol sergileyen Kırmızı-Beyazlılara beraberliği getiren golü ise genç futbolcu Samet Uzun kaydetti

YORGUNLUK BELLİ OLDU
Kırmızı-Beyazlılar, Isparta Davraz kampındaki beşinci hazırlık maçını TFF 3. Lig ekiplerinden Ankara Demirspor ile oynadı. Eğirdir Stadı´nda yapılan mücadelenin ilk yarısında hiç bir varlık gösteremeyen Samsunspor, 34. dakikada Mandanda´nın hatasını affetmeyen Onur´un kaydettiği golle 1-0 yenik tamamladı. İkinci devreye altı değişiklikle başlayan Kırmızı-Beyazlılar, maçta dengeyi biraz olsun sağladı. Tanju´nun 73. dakikada orta sahadan ceza alanına gönderdiği paralel pasta topla buluşan Samet Uzun, kaleciyi de geçerek skora dengeyi getiren golü kaydetti. Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi. Sporcuların yoğun idman temposu nedeniyle oldukça yorgun oldukları gözlenirken, yeni transfer Çağatay Tekin ve denenmek için kampa getirilen Senegalli forvet Sagna Mamadou Lamine ise etkisiz bir futbol ortaya koydu.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15974

Golü samet uzun atmış altyapıdan çıkardığımız bi futbolcu kendisi u-18'de oynuyor geleceğin ardası olarak görülüyor - geçen maçtada hüseyin cambaz gol atmıştı - gençler iyi yolda.

**KaR6**

mandanda hata mı yapmış yaaa.. uzuldum bak :-\

celebi

valla benim bu maçtan hiç haberim yoktu. gençler iyi yolda yeni senegalli nasıl oynamış acaba

AntZ

Yabancıyı, zenciyi o kadar özlemişizki tipine bakıp kanımız ısınıyo birden :D
İnşallah iyi çıkar ama iyice bir deneyelim bakalım

Zamanında tipine bakıp Hyypia yı Hasselbaink i bunlardan futbolcu olmaz diye göndermiştik şimdi tam tersini yapmayalım :D