Samsunspor'umuzun Isparta Kampı Sonlandı. Çalışmalar Samsun'da Devam Ediyor

Başlatan HaSaNCaN, 31 July 2008, 14:31:54

« önceki - sonraki »

oguz_5528

mandanda kesin kalacakk...... ..Lamine'yi bilemem ama bi daha ki maça kesin gol atmalıı:S

celebi

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 13 August 2008, 14:59:15
mandanda kesin kalacakk...... ..Lamine'yi bilemem ama bi daha ki maça kesin gol atmalıı:S

zaten bizim forvet hiç gol atmadı ki atması şart

Sadece Samsunspor

AlıntıBaşı öne eğildi

15 Ağustos 2008 / 15:26

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, dün oynanan Ispartaspor karşılaşmasında takımının ortaya koyduğu futbol ve mücadeleden son derece rahatsız oldu.
Bir türlü istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıkların şikayetçi olan Kosif, "Samsunspor'un bu takımları gözü kapalı yenmesi gerekiyor. Üzerimizde sanki bir ağırlık var. Ama gereken yerlere mutlaka gerekli takviyeleri yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=10274

berusa55

Gelişmelerin skor açısından pek parlak gitmediği artık aşikar. Ankarademirspor, Karadenizspor veya da Ispartaspor gibi 3.lig düzeyindeki takımlar Samsunspor'umuzla kafa kafaya oynar düzeydeler bu da bizim düzeyimizin ne durumda olduğunu gösteriyor ne yazık ki. İnsallah bu skorlar yanılıtıcıdır. Yoksa 1. Lig'de bu performansla başarılı olmamız çok zor görünüyor.

tolga

Kosif, takımın son durumunu değerlendirerek, "Ben son yılların sahada en çok savaşan, koşan ve mücadele eden Samsunspor'unu görüyorum. Gümüşdağ hocamızın ne kadar yerinde bir teknik adam olduğu görülüyor" dedi
o zaman maçlarda nerede o koaşn pres yapan  savaşan takım bugün gazetelerde kosif düşünceli neden düşüncelisin  böyle koşan savaşan takım varsa lütfen

işte böyle bir şey yok arkadaşlar ben bunlardan böyle demeçlerden bahsediyorum erken söylenen ve aslı olmayan demeçler  maçlara 17 gün var daha ilk onbiri belli olmayan bir takım var alınan transferler şaka gibi ya bunları görmemezlikten gelemem maçlar başladımı gerçekle yüzyüze gelinirse Allah korusun atı alan üsküdarı geçmiş olur gençler diyorsunuz hepsi bi havadalar bazıları hariç bişi olmaz ya bunlar geçen sezon süper genç kategorisinde oynuyorlardı ne oldu uzaya mı gidip geri geldiler ne değişti birden  bank asya liginin müthiş topçuları oldular yok böyle bişey bu resmen insanlarla kafa bulmaktır benim feryadım samsunspor için günlük düşünmeden ileriyi  görerek acil transfere ihgtiyaç vardır buda aşikardır yoksa geçen seneden kötüoluruz geçen sene tecrübeli futbolcu sayıosı fazla idi kümeden onların sayesinde yırttık bu sene yok geçen sene o takım sıkıntı çektiki bu sene bu takım  aman Allahım  ben şimdiden yazıyorum  inşallah ben yine yanılırım özür dilemekte erdemliktir  özürde dilerim ama yanılmayacağımı düşünüyorum

oynadığımız takımlar 3.lig ekipleri alınan sonuçlar  fiyasko yok hazırlık maçı ölçü değil  doğru ama bu kendi ayarında oynadığın takımlarla geçerli  3.lig takım larıyla oynadığın zaman değil o takımları ezmen lazım  yorgunluk bana göre bahanesi her maç başka onbir olmaz nedeni ise süre kısaldı zaman yok artık ideal takımla oynamak lazım yoksa nerede bulacan ideal onbirini erciyes maçındamı  daha hoca tanıyamamış demekki takımı

hasselbaink

Ben gidişatı iki açıdan değerlendiriyorum.

Birincisi yönetim tarzı ve kurumsal yapı. Bu konuda yeni yönetimimizi çok başarılı bulduğumu söylemeliyim. Tarık Kaptan'ın genel müdür yapılması, eski futbol alacaklarının tamamının kapatılması, vergi ve ssk borcunun 10 yıl süreyle yapılandırılıp düzenli olarak ödenmesi, store ve forma çalışmaları vs. Bunlar güzel şeyler... Kimsenin de bu çalışmalara bir laf diyeceğini sanmıyorum.

Ama idari konularda ne kadar olumlu düşünüyorsam sportif açıdan futbolcu ve hatta teknik adam seçiminde o kadar olumsuz düşünüyorum. Burhan Coşkun gibi ne kalibrede olduğu belli bir adamın alınmasını kim izah edebilir? Serkan Eyüboğlu'nun sağ bekliğine güvenilmez. Adam geçen sezon 5 maç oynadı, bir de alacaklarını tahsil etti. Bu sezon da idmanlarda iyi, maçlarda dökükmüş.

Ekonomik sorunlar nedeniyle bütçemiz dar, farkındayım ama Çağatay ve Volkan henüz topa vuramadılar. Hazırlık maçlarındaki sonuçları önemsemiyor gibi görünsek de hepimizin içinde bir yara.

Bu takımın öyle ya da böyle banko oynayacak 4 adama ihtiyacı var ve kim ne derse desin -özür dileyerek gelecek olan- bir Celil'e...

oguz_5528

Tahsin Kosif madem transfer yapacaz dedi o zaman Celil banko takımdaa,ayrıca Murat Yıldırım ve Parfait Mandanda da öyle...Denge Gazetesinde Abdülaziz Sönmez'in gelmesiyle orta sahadaki sorununun yüzde yüz çözüme kavuşacağı söylenmiş.. Sadece gülerimm:(

AntZ

16 August 2008, 04:31:38 #82 Son düzenlenme: 16 August 2008, 04:34:36 Ant55
Nedir, nedendir bu kadar eleştiri arkadaşlar???

Kimse şampiyonluğa oynayacak bir kadro sözü vermedi, az parayla mücadeleci bir kadro sözü verildi. Yanlışlar yokmu? Tabiki var, olacakta... Evet bu kadroyla işimiz daha zor, daha az umut veriyor. Kaç senedir transfer olsun diye nerde bir elden düşme adam varsa aldık, sonuç ne oldu? İyi zamanlarımızda gelenler gibi transfer yapılmasını herkes ister tabiki ama şu durumda buna imkanımız yok. En iyi yapabileceğimiz transferlerde en fazla döküntüleri toplamak olacak. Eski yönetimlere hesap sorma hakkımız var ama bu kadar borçlu kulübü devralıpta borcun altından kalkmaya borçları ödemeye çalışıyoruz diyen bir yönetimi bu kadar eleştirmeye kusura bakmayın ama hakkımız olduğunu düşünmüyorum.

Hep söylenirdi bu takımın tek kurtuluş yolu gençler diye şimdi ne oldu? Şimdi ordan burdan 2. sınıf futbolcuları 1. sınıf fiyatına almaktansa maliyeti düşük oyunculara ve kendi gençlerimize yöneldik.

Bu takım kötüyken bile çıkardığı gençler ve kaliteleri ortada. Geçen sene bile Samet, Emre, Armağan, Turgut, Sefa, Sercan gibi gençler çıkardık. Bu sene çıkanlardan da en az 3-4 tanesinin kendini göstereceğini düşünüyorum. Bank asyada transferlere bakıyorum da 2, en fazla 3 takım dışındakilerin aldıkları bizim gençlerimizden iyi değildir eminim.

İlk bir kaç haftayı atlatırsa bu takım ligin tozunu atacağını bile düşünüyorum. İnşallah olmazda ilk bir kaç hafta bu takım kötü sonuçlar alırsa bazıları yine homurdanmaya başlayacak, lütfen diyorum artık birazcık sabır. Öyle bir yola ve sürece girdiki takım yeni bir oluşum ve yapılanma içindeyiz. Bu yol uzun, bu yol sıkıntılı, bu yolun çıkma garantisi yok bu sene, ama bu yol bizim geleceğimizin kapısını açacak, eski günlere tekrar döndürecek yol. Özellikle kötü zamanlarda ne kadar arkasında durulursa o kadar iyi sonuç verecek bir yol.

Tabiki çoğu arkadaşım bana katılmayacak ama bu benim fikrim ve başka yolumuz yok...

maço

sözlerının tamamına katılıyorum ant55

ama bırılerı cıkar ıllakı napalım muhalefet daa

Sercan

Alıntı yapılan: Ant55 - 16 August 2008, 04:31:38
Nedir, nedendir bu kadar eleştiri arkadaşlar???

Kimse şampiyonluğa oynayacak bir kadro sözü vermedi, az parayla mücadeleci bir kadro sözü verildi. Yanlışlar yokmu? Tabiki var, olacakta... Evet bu kadroyla işimiz daha zor, daha az umut veriyor. Kaç senedir transfer olsun diye nerde bir elden düşme adam varsa aldık, sonuç ne oldu? İyi zamanlarımızda gelenler gibi transfer yapılmasını herkes ister tabiki ama şu durumda buna imkanımız yok. En iyi yapabileceğimiz transferlerde en fazla döküntüleri toplamak olacak. Eski yönetimlere hesap sorma hakkımız var ama bu kadar borçlu kulübü devralıpta borcun altından kalkmaya borçları ödemeye çalışıyoruz diyen bir yönetimi bu kadar eleştirmeye kusura bakmayın ama hakkımız olduğunu düşünmüyorum.

Hep söylenirdi bu takımın tek kurtuluş yolu gençler diye şimdi ne oldu? Şimdi ordan burdan 2. sınıf futbolcuları 1. sınıf fiyatına almaktansa maliyeti düşük oyunculara ve kendi gençlerimize yöneldik.

Bu takım kötüyken bile çıkardığı gençler ve kaliteleri ortada. Geçen sene bile Samet, Emre, Armağan, Turgut, Sefa, Sercan gibi gençler çıkardık. Bu sene çıkanlardan da en az 3-4 tanesinin kendini göstereceğini düşünüyorum. Bank asyada transferlere bakıyorum da 2, en fazla 3 takım dışındakilerin aldıkları bizim gençlerimizden iyi değildir eminim.

İlk bir kaç haftayı atlatırsa bu takım ligin tozunu atacağını bile düşünüyorum. İnşallah olmazda ilk bir kaç hafta bu takım kötü sonuçlar alırsa bazıları yine homurdanmaya başlayacak, lütfen diyorum artık birazcık sabır. Öyle bir yola ve sürece girdiki takım yeni bir oluşum ve yapılanma içindeyiz. Bu yol uzun, bu yol sıkıntılı, bu yolun çıkma garantisi yok bu sene, ama bu yol bizim geleceğimizin kapısını açacak, eski günlere tekrar döndürecek yol. Özellikle kötü zamanlarda ne kadar arkasında durulursa o kadar iyi sonuç verecek bir yol.

Tabiki çoğu arkadaşım bana katılmayacak ama bu benim fikrim ve başka yolumuz yok...

%100 katılıyorum.Sana biz gazetelerde Samsunsspor'un kapatılacağı haberlerini de gördük zamanında taşın altına elini koyanlardan Allah razı olsun...

KocumVolkan

ya takımı beğenen beğenmiyen herkese sadece şunu söylüyorum ilk haftaki Erciyes maçına kadar bekleyin, antrenörde öyle diyor Erciyes maçında gösterecek takım kendini diyor. O maç bi gelsin bi sonuçlansın ondan sonra isteyen istedigini desin...

oguz_5528

16 August 2008, 11:38:51 #86 Son düzenlenme: 16 August 2008, 11:42:49 oguz_5528

celebi

mehmet yılmaz

Bugün oynadığımız hazırlık maçında Karadenizspor'u 1-0 mağlup etmişiz. Golümüzü dün kampa dahil olan ve denenen Ganalı İsa Salou kaydetmiş.

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 16 August 2008, 16:36:48
Bugün oynadığımız hazırlık maçında Karadenizspor'u 1-0 mağlup etmişiz. Golümüzü dün kampa dahil olan ve denenen Ganalı İsa Salou kaydetmiş.

Abi hoca yarın bunu da göndermesin:):):)