Samsunspor'umuzun Isparta Kampı Sonlandı. Çalışmalar Samsun'da Devam Ediyor

Başlatan HaSaNCaN, 31 July 2008, 14:31:54

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Açılış maçı Giresun ile yapılmayacakmış futbolcularını dinlendirmek istiyorlarmış bu yüzden Bafraspor ile açılış maçını yapacağız.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: eLLis - 19 August 2008, 15:44:25
Hazırlıyorda futbolcumu kaldı burak akdişi o karışıklıkta alıyorsa diyarbakır biz neyi bekliyoruz şenol demirci alınsaydı bari

Şenol Demirci de Diyarbakırspor ile anlaşmış. 55 numara giyecekmiş.

Mandanda'nın niçin gönderildiğini anlayabilmiş değilim. Serkan Eyüboğlu, Burhan Coşkun... Bunlar fiyasko, nasıl umut bağlanır, bilmiyorum.

YaşarDoğu

olcan aydın sol acık için bence kiralanacak ideal oyuncu.hem genc hemde hısrlı
zaten antepten geri döndüler takımlarına

Sercan

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 20 August 2008, 14:17:02
olcan aydın sol acık için bence kiralanacak ideal oyuncu.hem genc hemde hısrlı
zaten antepten geri döndüler takımlarına

ewt fenerbahce yeniden kiralamayı düşünüo...ayrıca ben can aratıda istiorum keşke alabilsek ama imkansız gibi...

YaşarDoğu

imkansız deil bence bu ara ben zaferin sözleşmesine baktım gs la 2011 yılına kadar sözleşme yenilemiş bizim değil yani zafer :(

kaan

Şenol demirci gerçekten iyi bir transfer olacaktı elden kaçtı diyebiliriz.Mandandada kalede olmalıydı diye düşünüyorum

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kaan - 20 August 2008, 18:21:21
Şenol demirci gerçekten iyi bir transfer olacaktı elden kaçtı diyebiliriz.Mandandada kalede olmalıydı diye düşünüyorum

mandandanın boyu çok kısaymış heralde çok iyi kurtarışları olsada bir o kadarda gol yiyormuş zaten kaleci alıncakmış hem erayda var bide psvden gelen kaleci var - bence eray boşa yapılan bir transfer ama bu saatden sonra gönderemeyiz diye tutuyorlar çünkü mustafa var psvden gelende var e bide yeni kaleci alıncak

oguz_5528

yine yönetim we teknik direktör hatalarıyla karşı karşıyayızz hadii bakalımm

HaSaNCaN

İdmandan yeni geldik Takım umut verici ama acilen forvet lazım takıma. Ayrıca 4 arkadaş antremanda bağırdık inşallah bu ilk olur ve sayı giderek artar. Bidaki antremanları sizleri takımımıza destek için bekliyoruz.

maviay55

hep destek tam destek..sağolun beyler

kaan

Alıntı yapılan: streeturk - 21 August 2008, 20:10:40
İdmandan yeni geldik Takım umut verici ama acilen forvet lazım takıma. Ayrıca 4 arkadaş antremanda bağırdık inşallah bu ilk olur ve sayı giderek artar. Bidaki antremanları sizleri takımımıza destek için bekliyoruz.
Bende gitmistim ısparta oncesi antremana sahadaki samsunspor umut vericiydi bencede hazırlık maçları pek önemli değil ama umutluyum ben ne olursa olsun bu takımdan.

Sadece Samsunspor

AlıntıFrikikçi çıktı

Kırmızı-Beyazlıların yeni transferlerinden Volkan, antrenmanda yapılan Frikik çalışmasına damga vurdu. Isparta Davraz kampında yaşadığı sakatlıklardan dolayı kendini gösteremeyen ve eleştirilerin odak noktası haline gelen Volkan, kullandığı 8 frikikte attığı birbirinden güzel altı golle alkış topladı. Her iki ayağını da aynı güzellikte kullanan Volkan, attığı gollerinden ardından sevinç gösterileri yaptı.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=16343

AntZ

26 August 2008, 14:46:45 #118 Son düzenlenme: 26 August 2008, 15:23:02 Ant55
Alıntı"Samsunspor'un ne olduğunu göstereceğiz"

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, geleceğin takımını oluşturduklarını belirterek, Samsunspor'un ne olduğunu Kayseri Erciyesspor maçında kesinlikle göstereceklerini söyledi.

Sezon hazırlık döneminin bittiğini ve müsabaka dönemine girdiklerini söyleyen Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, sezon hazırlıklarına geç başlamalarına rağmen çalışmalarının oldukça iyi geçtiğini dile getirdi.

Eksiklerinin olduğunu ve bu eksikleri gidermek için yoğun çalıştıklarını belirten Gümüşdağ, "Yönetimle eksikleri giderme noktasında çalışmalarımız var. Bununla ilgili yönetimle yoğun bir çaba içerisindedir. Kayseri Erciyesspor, geçen sene ilk 6'yı son maçlarda kaçırmış, oldukça iyi bir takım. Geçen sene ilk maçta yine Samsunspor ile karşılaşmıştı. O zaman kazanmışlardı. Biz rövanşı almak istiyoruz. Hem Kayseri Erciyesspor hem de Samsunspor için zor bir maç olacak" dedi.

Samsunspor'un ne olduğunu Kayseri Erciyesspor maçında kesinlikle göstereceklerini altını çizen Gümüşdağ, bu konuda emin olduğunu, çünkü oyuncularıma güvendiğini ifade etti. Yeni bir takım olmanın bazı dezavantajlarını yaşadıklarını belirten Gümüşdağ, "Biraz sabır ve zamana ihtiyaç var. Zamanla takımımızın ne olduğunu herkes görecek. Taraftarlarımızın sabırla bizleri desteklemelerini istiyoruz. Samsunspor taraftarının ateşleyici olması gerekiyor. Samsunspor'da geleceğin takımını oluşturuyoruz. Yaş ortalamamız 21'e kadar düştü. Genç, dinamik, tempolu ve agresif bir ekip kurduk. İlk maçta çok iyi skor alacağımızdan hiç şüphem yok. Kim olursa olsun kazanmak için mücadele edeceğiz; ama önlemlerimizi de alacağız" ifadelerini kullandı.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080826/samsunsporun_ne_oldugunu_gosterecegiz.html

Sadece Samsunspor

aaa hocamıza bakkkkk eksik yönlerimiz olduğunu görmüş alkış alkış