Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

serkan aykut ve celili siz nasıl kıyaslanıyoruz 2side bizim tarihimizde önemli yerleri olan 2 futbolcu bir daha celil serkan kıyaslaması yapmayın bu kadar düştünüz mü yaaaa

CeLiL_55

Alıntı yapılan: kaan - 31 August 2008, 12:53:43
Celil ne yaptı prim yaptı 4 maç aldı kumede tuttu allah razı olsun sonra sattı cebini doldurmustur heralde yaa gitmesine cok sevindim en azından para klupte kalır serkan aykutla celili asla kıyaslama bile türkiyede anadolu klubunden cıkan sayılı gol krallarındandır serkan aykut süper kupa'sıda cabası neyse işte gitti tarihimiz nostalji arşivi  bölümünde turkcell süper lig hatıralarıyla anılmak üzeree...
bu takımın geçen sezon Ligde kaldıysa bunda payı en çok olan CeLiLdir. Serkanla Celili kıyaslama demişsin 2'side mevkisinin en iyileri CeLil Fb'ye Serkan Gs'ye gitti kıyaslama yapmıyorum son 2 sezonda hangisinin emeği daha çok görüyoruz hepimiz neyse bu konuyu kapatalım inş alırız maçı diyelim.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 31 August 2008, 12:35:33
Kayseri Erciyes Şov yapar Şov !

sende ne kadar sevinirsin demi bak celil yok takım yenildi diye

eLLis

Ya arkadaş erciyes yener de biz yeniliriz de ama şov yapar ne harlemle yapmıyoruz altı üstü erciyes.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kaan - 31 August 2008, 12:57:11
Ne düşmesi saçma saçma konuşma düşmekle ne alakası var arkadaş serkanla celili kıyasladı bende serkanın ne kadar buyuk bi futbolcu olduğunu hatırlattım.

kim saçma saçma konuşuyor biraz dikkatli konuş ;) serkande celilde bu takım için en önemli 2 değerdir kıyaslanamaz

CeLiL_55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 31 August 2008, 12:57:59

sende ne kadar sevinirsin demi bak celil yok takım yenildi diye

ya arkadaşım CeLil bu takımın hoş padişahı deyil niye seviniyim gitmesini ztn istiyorum başka bi takımda devam etmesi onun için çok ii olur.

selahattin55

ben yeneceğimizi tahmin etmiyorum.kale güven vermiyor belki geçen senekinden bile sakat deiyorum kaleyi.yapılan transferler ise burhan  ve gökhan kolomaçtan başkası yalan gibi geliyor.ama inşallah ben yanılırım da yeneriz.

CeLiL_55

Doğru Düzgün Güven veren bi mevkimiz yok nerdeyse bana göre sadece Forvet iyi oda Serkan Gününde formunda olursa....

Sadece Samsunspor

selahattin55

celili bukadar tartışmaya gerek yok.celil futbolunu oynarsa türkiyede tek yerli futbolcudur ben başkasını tanımam adam tek başına bir takım ama isterse.geçen sene üstüne vazife olmayan işlere burnunu soktu taraftarlarımızın bir çoğunun tepkisini aldı ve yanlış yaptı sana imparator denilen bir camiada çık ve futbolunu oyna sana ne yöneticilerin işinden.

Sadece Samsunspor

AlıntıTaraftar da hazır
2008-2009 futbol sezonuna sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçıyla başlayacak olan Samsunspor´un taraftarları, bu zorlu mücadeleye hazır. Takımlarını büyük bir coşkuyla destekleyeceklerini belirten Canikli Mekansızlar, Söğütlübahçeliler, Şirinler, Termeli Mekansızlar ve Atakum Arena Taraftar Dernekleri Başkanları, sporculara da itici güç olabilmek için çabalayacaklarını söylediler. Doksan dakika boyunca hiç susmadan Kırmızı-Beyazlıları ateşlemeye çalışacaklarını dile getiren başkanlar, "Bu takım hepimizin. Bizler için büyük önem taşıyan bu mücadeleye tüm Samsunluları bekliyoruz. Biz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirerek onikinci adam nasıl olurmuş herkese bunu ispatlayacağız" dediler. Bu arada Termeli Mekansızlar Taraftar Grubu´nun, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına Terme´den üç otobüs taraftarla geleceği açıklandı.

Vayyyyy beee memleketimden 3 otobüs geliyor helal olsun size

eLLis

Sanırım gruplar kalabalık olacak birleşseler kale arkasını kapatırlar.

Sadece Samsunspor

teoman abinin maç biletlerinin fotoları vardı bende isteyen varsa eklerim

Sadece Samsunspor

teksas_55

haydi samsunlular herkez turubune erceyesten 3 ototbus geliyomus