Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

kaan

71'Diyarbakırspor   1 - 0Orduspor
73G.Antep Bld.Spor1 - 0Sakaryaspor   
76Kardemir Karabük1 - 0Giresunspor   
73'Kasımpaşa1 - 0Adanaspor   

eLLis

Sadece Samsunspor

sadece karabük sürpriz diğerleri beklenen sonuçlar bence

ozkan17

MeL_55

samsunun ısı zor ama ınsallah yenerız..
ercıyes cok transfer yaptı uyum sorunu olabılır !

yaman55

kaan

ben sakarya yener sanıyodum geri hepsi normal antep 2.ciyide attı adanaspor 10 kişi

Sadece Samsunspor

sakarya geçen seneki sakarya değil bu sene işleri zor maç skoruda normal karşılanmalı

ozkan17

eLLis

Alıntı yapılan: kaan - 30 August 2008, 21:32:15
71'Diyarbakırspor   1 - 0Orduspor
73G.Antep Bld.Spor1 - 0Sakaryaspor   
76Kardemir Karabük1 - 0Giresunspor   
73'Kasımpaşa1 - 0Adanaspor   
Açıkcası ordu fena isimler almadı kaostaki diyardan bir puan alır diye düşünüyordum gerçi maç bitmedi.

Sakaryadada durumlar kötü ama antepe yenilecek kadardamı kötü antep nasıl transferler yaptı pek duymadım.

Hadi karabük tamam.

Adanadan çok haber geldi paşaya yeniliyor bunlara biraz şaşırdım.

kaan

4 maç oynandı hepsini ev sahibi takımlar kazandı taraftar elbetteki büyük etken antep belediye hariç.Deplasman takımları ordu giresun adana sakarya gol dahi atamadı antep maçı 2 diğerleri 1-0 bitti hadi darısı samsunsporumuzun başına

Kadir ÇELEBİ

30 August 2008, 22:00:49 #236 Son düzenlenme: 30 August 2008, 22:07:17 SamsunSpor_34
Adanaspor macını izleme şansım oldu çok agresif bir takım  var futbolcuların yarısından fazlası kart gordu.. iki takımda tam hazır olmadıklarını gosterdi superlig tecrubesi olan kasımpaşa maç öncesi favori oldugu gibi daha fazla isteyen taraftı..diyebilirim

Yarınki maçın ne olacagı yonunde hiçbir fikir yürütemiyorum inşallah kazanırız..

red_white

evet arkadaşlar bu akşam alınan sonuçlardan sonra hiç maç oynamadan 14.lüğe yükseldik :)

Sempatik Bengülü

ilk maçımız ve mutlaka alıp lige 3 puanla başlamalıyız benim inancım var bu maçı kazanıcağımıza dair 1-0 olsun bizim olsun

kaan

Alıntı yapılan: sempatik bengülü - 30 August 2008, 22:33:24
ilk maçımız ve mutlaka alıp lige 3 puanla başlamalıyız benim inancım var bu maçı kazanıcağımıza dair 1-0 olsun bizim olsun
Kesinlikle 1-0 olsun bizim olsun isterse penaltıdan olsun ;D