Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

alperen_55

2008-2009 sezonu inşaallah samsunsporumuzun senesi olur..

berusa55

31 August 2008, 06:12:53 #241 Son düzenlenme: 31 August 2008, 06:16:56 berusa55
Saat sabahın 6'sı ama aklımda uyku yerine Samsunspor'umuzun bugün ki maçı var.

Samsunspor sevgisi, sevdası bu olsa gerek. Şimdi kısa bir uyku vakti ve sonrasında yepyeni bir başlangıça hazırlık. Haydi Samsunspor'umuz! Haydi dağıt yüreğimizdeki karamsarlığı. İşte Samsunspor bu de cümle aleme!

Her zaman, her yerde Samsunspor'luyuz

teksas_55

haydi samsunlular bugun stadyuma dolduralim takimimiza destek vererim

umuttekin55

teksas_55

tiribunde birlik olalaim butun samsunlulari bekliyoruz bugun yenecegiz herkez samsunspor icin

CurvaSudSamsunspor

5 numara kenan formamla ordayım allah izin verirse beyaz forma

Kadir ÇELEBİ

Arkadaşlar Radyosporda Tunç Kayacının birazdan Takımımızı ve rakibimizi değerlendiricek dinlemek isteyen olursa www.radyospor.com dan dinleyebilir...

HaSaNCaN

HaSaNCaN

bende arkadaşlarlam zorlu bir karardan sonra maratonda olcaz inş.

erciyess

Samsunspor a başarılar dilerim ancak Erciyesspor kazanacağına inanıyorum iyi bir başlangıç için iyi bir galibiyet gerekli. Malum hedef Süper lig...

cezayir55

haydi herkes maca arkadaslar   trubunler isallah tiklim tiklim olacak

eLLis

South Park  :)  yanlız yüz ifadelerini sevmiyorum tırsak duruyor  ;D

cezayir55

stadimiz zaten maraton trubunun yeni haliyle muhtesem oldu  ozellikle maraton trubunu nun tiklim tiklim olmasi lazim ki oyunculari atesleyelim

Kadir ÇELEBİ

31 August 2008, 11:24:33 #253 Son düzenlenme: 31 August 2008, 11:27:52 SamsunSpor_34
Alıntı yapılan: kaan - 31 August 2008, 11:17:39
Stadda olacam arkadaşlar ama televizyondan izleyen bi arkadaş sitede canlı anlatım yapabilirmi

www.sporx.com'daki gibi hem gelemeyen arkadaşlara kolaylık olur

Kaan izleme şansım var fakat izlerken yerimden oynama şansım pek olmuyor :) devre arası paylaşırım Bu arada www.radyosamsunsk.com maçı vericekmi arkadaşlar bilgisi olan varmı ? veriyorsa boyle bir sorun olmicaktır zaten..

cezayir55

ben afrikada olmama ragmen kalbim sizlerle bize  yapacaginiz en buyuk iyilik  ne tevizyon da mac seyretmek nede canli anlatmak hepinizin maca gitmesi cunku iyi bir tarftar maci aldirir mesela besiktas liverpol maci
  besiktas munkun degil tarftar siz yenemezdi