Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: eLLis - 30 August 2008, 20:42:56
O atkılardan bulursam alıcam çok hoşuma gidiyor.
Kızlarda çok güzel sarı sarı :)
Ben bu maç için baya sabırsızlandım yarın olur akşamı edemem.

o atkılardan 4 tane vardı bende turkcell tırından almıştık hepsini dağittım kardeşm be...

HoliganSamSunLu

benim içimden geçen skor Samsunspor-2 erciyes-1 inşallah öyle olur ve samsunspor taraftarı takımızı yalnız bırakmasın özellikle maratonun dolması çok iyi olur

Yalnızca BİZ

HaSaNCaN

Ben kaç gündür tip tip rüyalar görüyorum.bi 1-0 yeniyoz başka rüyada 6-5 yeniyoz başkasın 1-3 yeniliyoz. başka rüyada maç başlamış ben evde oturuyom maça gidememişim. bi uyanıyom ohh diyom. :)

HoliganSamSunLu

Sadece Samsunspor

banada öyle geliyoki 90. dk.'ya kadar 0-0 olacak son dk.da gol yiyecekmişiz gibi geliyor inşallah öyle olmaz kafayı yerim heralde

cezayir55

siz sonuna kadar destek verin statdda serkan aykut yazacaktir

CeLiL_55

kuzey55

CeLiL_55

Alıntı yapılan: kaan - 31 August 2008, 12:36:41
Offf az bi sus bee git celille maç yap halı sahada kardeş celil yok tamammı yok artık sok kafana celil'in yiyebileceği bir samsunsporda yok.Gençler yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.
Adam Gibi konuŞ !

CeLiL_55

Alıntı yapılan: kaan - 31 August 2008, 12:40:40
Adam gibiyim zaten sorun o değil sorun senin celil uğruna samsunspor'a bile karamsar bakman merak ediyorum gerçekten celil kendini bu kadar savunurmuydu
Adamlık o kadar basit deyildir önce herkesin yazdığı yoruma saygı göstericen sora adam gibi düzgün cvp vericen ben CeLiL üzerinden yorum yapmıyorum takımın çoğu genç tecrübesiz bu kadronun nesine güvenipte yenicez kazanıcaz diyim.

HoliganSamSunLu

karamsar olmayın fazlada umutlanmayın 3 sonuçta süpriz olmaz maçta inşallah biz alırız 2-1

CeLiL_55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 31 August 2008, 12:45:32
karamsar olmayın fazlada umutlanmayın 3 sonuçta süpriz olmaz maçta inşallah biz alırız 2-1
inş dediğin gibi olur ama ben hiç umutlu deyilim bu takımdan

HoliganSamSunLu

kimse umutlu değil gardaş ama ilk maçların ne olacağı belli olmaz bende samsunspora güvendiğimden söylemiyorum

CeLiL_55

Alıntı yapılan: kaan - 31 August 2008, 12:48:19
Benim herkesin her düşüncesine saygım var ama burda gelipte kayseri erciyes show yapar demenin saygı duyulacak bi yanı yok!Yensede yenilsede bu takımın her zmaan arkasında değilmiyi genci yaşlısı yabancısıyla.Ama senin celil uğruna bu kadar karamsar baktığında bi gerçek
ne CeLiLinden bahsediyosun kardeş burda CeLiLin gitmesini istiyenlerin en başında ben varım yazdım bir çok yerde gitmesini istiyorum inş gider ama şuda bi gerçek Geçen Sezon Celil yaptı yapıcaklarını ve gitti bu sene bakıcaz Sevgili Serkan napıcak sabırsızlıkla bekliyorum..