Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

erciyess

Yeniyiz bizim için iyi deneyim olurdu. fakat kayseride çok maçımız var türkiye kupası maçlarıda dahil şuan için kendi evimizdeki maçlara odaklanmış durumdayız.

Kadir ÇELEBİ

28 August 2008, 12:43:52 #151 Son düzenlenme: 28 August 2008, 13:13:32 berusa55
Alıntı
Desteğe İhtiyacımız Var

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, zorlu Kayseri Erciyes maçı öncesinde taraftarlara seslendi. Gümüşdağ, "Desteğe ihtiyacımız var" dedi.

28 Ağustos 2008

Ligin ilk haftasında Kayseri Erciyesspor'la kendi sahasında karşılaşyacak olan Samsunspor'da hazırlıklar tüm hızı ile sürerken, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, zorlu maç öncesinde taraftaralara seslendi. Tecrübeli teknik adam, zor bir maça çıkacaklarını ve bu zorlu maçta taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. İlk maçların atmosferi farklı olur, eğer ilk maçımızda kazanırsak çok iyi olacak. Şehrin bu sezon bütünleşmesini istiyoruz. Her maçımızda taraftarların tribünleri tıklım tıklım doldurmasını istiyoruz. bu takımın oniki'nci gücü her zaman olduğu gibi yine taraftarlarımızdır" dedi.

'Herkese sesleniyorum'
Bu sezon her maçın zor ve çekişmeli geçeceğinin altını çizen Gümüşdağ, yönetime kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Tecrübeli teknik adam, "Başkanımız başta olmak üzere tüm yönetim kruluna teşekkür ederim. Başkanımız ellerindeki imkanların da üstüne çıkarak, takım için ne gerekiyorsa yapmakta. Gecesini gündüzüne katıyor. 'Takım için neler yapabilirim' düşüncesi içerisinde hareket ediyor. Biz de teknik heyet ve futbolcular olarak bizlere verilen destekleri karşılıksız bırakamayız. Bize inanan insanları mahcup etmemeliyiz. Ben, yardımcılarım ve futbolcularım işin ciddiyetinin farkındayız. Bu sezon tüm şehir halkı  olarak bütünleşmeliyiz. Herkese sesleniyorum. Takımlarına sahip çıksınlar. Şehrin markası olan Samsunspor'a desteklerini esirgemesinler" şeklinde konuştu.

Erciyes'e bileniyorlar

Kırmızı-Beyazlı ekip, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antremanla sürdürdü

Hazırlıklarını günde tek antreman ile sürdüren kırmızı-beyazlı futbolcular, dün yaptığı antremanda ise düz koşu, kültür fizik ve çift kale maç ile antremanı tamamladı. Çift kale maçta kıran kırana mücadele eden futbolcuların forma savaşı ise Erciyes maçı öncesinde iyice kendini göstermeye başladı.

Forvete özel ilgi
Forvette oynayan oyunculara özel çalışma programı uygulayan Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, golcü futbolculardan yırtıcı olmalarını ve gol bölgelerinde sonuca gitmelerini istedi. Gümüşdağ, oyuncularına kaleyi gördükleri anda kaleye şut çekmeleri uyarısında bulundu. Kırmızı-beyazlı ekipte sakat oyuncu bulunmazken, futbolcuların moralinin üst düzeyde olması dikkat çekiyor.

http://www.bankasyabirincilig.com.tr/NewsDetail.aspx?NewsID=1140

Kadir ÇELEBİ

Taraftar herzaman olduğu gibi desteğini esirgemeyecektir bundan şuphe duyulmaz yeterki samsunsporumuz hak ettiği yere ulaşmak adına güzel şeyler yapsın...

kuzey55

eğer doğruysa bu çok güzel bir gelişme kale arkası muhteşem olur öyle olursa.maratonda zaten sbc çok kalabalık oluyo inş doğrudur...

eLLis

Alıntı yapılan: sBc-55 - 28 August 2008, 13:04:57
duyduguma göre mekansızlarla sirinler kale arkasında birleşicekmiş sanırsam arenada onlarla birlikte destek vericek.biz tek tabanca devam..
Arena sizinle değilmi?

Sercan

Alıntı yapılan: sBc-55 - 28 August 2008, 13:11:14
Arenanın baskanı değişitği için bizimle birlikte değiller.

biz tek tabanca devam bi engizden gelcek olanlar arkadaslar war

bence hepsi birleşsin.ne muhteşem bişey olur inanın gören insanlar mesela ben gelirim bağırmaya...Böylelikle tribün gruplarının sayılarıda artar...

eLLis

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 28 August 2008, 13:43:59
bence hepsi birleşsin.ne muhteşem bişey olur inanın gören insanlar mesela ben gelirim bağırmaya...Böylelikle tribün gruplarının sayılarıda artar...

Aynen ben çok kişide gördüm bunu yani 200 300 kişilik gruplara girince hiç bir heyecanı yok bu işin boşuna bağırıryormuşuz gibi geliyor helede senin gibi 2 3 grup daha olunca tek gruba katılım daha fazla olur ama bu bir anda bekleniyor sayımız azaldı deniliyor halbuki zaman lazım buna insanlar yavaş yavaş özenecek helede stada şehirden gidilirse atkılarla polarlarla.

Sercan

Alıntı yapılan: eLLis - 28 August 2008, 13:48:25
Aynen ben çok kişide gördüm bunu yani 200 300 kişilik gruplara girince hiç bir heyecanı yok bu işin boşuna bağırıryormuşuz gibi geliyor helede senin gibi 2 3 grup daha olunca tek gruba katılım daha fazla olur ama bu bir anda bekleniyor sayımız azaldı deniliyor halbuki zaman lazım buna insanlar yavaş yavaş özenecek helede stada şehirden gidilirse atkılarla polarlarla.

Ewet ben bursada büyüdüm diyebilirim orda aynen böyle.50 yaşında adamlar formalarla,atkılarla gidiyolar bağırıyolar.Orda bir sürü grup var ama kale arkasında hep beraber bağırıyolar buda müthiş bişey oluyo...

Sadece Samsunspor

Samsunspor - Kayseri Erciyes     vs    2,10    3,00    2,55

Sercan

28 August 2008, 16:56:26 #159 Son düzenlenme: 28 August 2008, 17:02:57 berusa55
AlıntıRAKİBİ ÇİĞ ÇİĞ YİYECEĞİZ
Kendisine çok güvendiğini belirten Gümüşdağ, "Bir antrenör kendi disiplinini oyuncularına..
28 Ağustos 2008 Perşembe 13:37

Kendisine çok güvendiğini belirten Gümüşdağ, "Bir antrenör kendi disiplinini oyuncularına yansıttığı zaman ortada sorun kalmaz. Sahada rakiplerimizi çiğ çiğ yiyeceğiz" dedi

YÖNETİM GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR
Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, transferler ve takımın son durumu hakkında bilgi verdi. Transferi hafta sonuna kadar bitireceklerini söyleyen Gümüşdağ, "Kaleci Zafer defterini resme kapattık. Bunun dışında bazı bölgelere de oyuncular alacağız. Tesislerde yatan ve gece gündüz çalışan tranfser komitemiz oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor" dedi.

DİSİPLİN OLMAZSA BAŞARI DA OLMAZ
Gümüşdağ, "Sahada koşmayan, mücadele etmeyen, agrasif oynamayanın bu takımda yeri yok. Oyuncularımı bu konuda sürekli uyarıyorum. Antrenman maçlarında bile topu kaybettikleri zaman kazanmak için çırpınmalarını istiyorum. Oyun disiplinime uymayan oyuncu ile çalışmam çünkü disiplinin olmadığı yerde, sevgi, şevkat ve başarı olamaz" diye konuştu.

SAMSUNSPOR'A BAŞARILI OLMAYA GELDİM
Takımına ve oyuncularına inandığını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Gümüşdağ, "Takımıma çok güveniyorum. Bunun altında da benim kendime olan öz güvenim yatıyor. Sahada rakiplerimizi çiğ çiğ yiyeceğiz. Ben Samsunspor'a başarılı olmaya geldim. Bütün taraftarlarımız ve camiamız bizlere güvensinki, herşey çok güzel olacak" dedi.

K. ERCİYES KARŞISINDA ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ
İlk maçtaki rakipleri Kayseri Erciyesspor'un nokta transferler yaptığını belirten Gümüşdağ, "Erciyesspor'u ben kendim izledim. Orta sahaları biraz kötüydü. Ancak çok kaliteli bir isimle anlaştılar. Bu maç çok zor geçecek. Ancak ben Kayseri Erciyesspor'da berabere kalacağımızı bile düşünmüyorum. Kesinlikle rakibimizi evimizde yeneceğiz" diye konuştu.

TARAFTARIMIZ BİZE DESTEK VERSİN
Gümüşdağ, "Taraftarımız merak etmesin çok iyi bir Samsunspor izleyecekler. Onlardan tek isteğim, bize bu zamanlarda destek versinler, zor günleri beraber aşalım. Hep beraber olursak, bizleri yıkacak kimse olamaz. Başarılı bir takımı herkes alkışlar, önemli olan zor günler geçiren ve yükselişe geçecek olan bir takıma sahip çıkmaktır" dedi.

Selçuk KAYA

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11830[/b][/i]

Sadece Samsunspor

şu haberlerde'de yalan göğe kalkıyo walla ;D bafradan 3 yiyen adam erciyes'i çiğ çiğ yiyecekmiş ;D bizdeki kaleci cengiz uçuyomuş ya o yüzden kaleye erayı almış demi bafra maçında hep şişirme haberler

Kadir ÇELEBİ

28 August 2008, 17:04:35 #161 Son düzenlenme: 28 August 2008, 17:09:42 berusa55
Profesyonel bir külübün teknik direktörü rakibini bu şekilde küçümsemesi çok yanlış.. yenilgi durumunda maç sonrası çiğ köftede acıymış yaa gibi açıklama yaparsa şaşırmayalım..

eLLis

Sercan

Alıntı yapılan: eLLis - 28 August 2008, 17:09:46
Çiğ çiğ yicez ne yaa mahalle maçı sanki.

hoca ne dediğini bilmiyor inşallah tam tersi olmaz...

**KaR6**

3 korner de 1 penaltı mı hoca? çiğ çiğ yemek ne demek yaa?