Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 25 August 2008, 11:20:54
Bakın yavaş yavaş anlıyosunuz beni geçen seneki takım bu takım işte kolomoç hakkı ne farkı var kenan kolomoç can veysel defans birbirine umarım cabuk alısır ve iyi bir duruma gelir sefa sercan ve zafere de güveniyorum

Yinede celil be kaan.keşke olmasaydı sorunlarda gitmeseydi...

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 25 August 2008, 13:32:05
Ya tamam adamın futboluna dediğim birşey yok arkadaşlar ama şunu bilin batırılan bir samsunsporu dahada batıran bir anlayış mı olsun bizim gözümüz boyanarak biz bunun farkına varmadan, yada bi kaç yıl varsın olsun bizi mutlu etmeyen ama bataktan çıkacak bir samsunspormuBen ikincisini tercih ediyorum bu yüzdende bu takımı sonuna kadar destekliyorum olsada başa iyi birini alsak futbolcu alsak oyle yapsak böyle yapsak yönetimede teşekkür ediyorum diyecek birşeyim yok erciyes macını bekliyorum takımımın her zaman arkasındayım ve önemli olan kötü günde samsunsporlu olmaktır diyorum.

Bizim Samsunsporluluğumuzdan döndüğümüz yok.Demek istediğim elindeki Celil'i,Feridun'u kaybetmektense onlarıda elinde tutup daha iyi bi takım kurulmalıydı.Halkı Samsunspor'la bütünleştirmek çok güzel bişey ama halkı sahaya çeken başarıdır sportif başarıdır.Tamam belki senin benim gibiler yinede gideriz maçlara ama önemli olan takımdan uzaklaşmış halkı stada çekmek...Biz bu stadda en az içerdeki kadar dışarda kalan taraftarı olan günleride gördük...

kuzey55

biz zaten her koşulda samsunsporluyuz bunu kimseden öğrenecek değiliz.para verip transfer yapıyosun aldığın adamlar ya sakat ya da işe yaramazz...hiçmi görmüyorsunuz bu adamları alırken.takım iyi çok iyi mücadele ediyo diyolar ama takımı dün gördük..ligde kalarak borç ödemenin mantığını ben anlamaıyorum birisi bana izah etsin lütfen...

ayırca siz değilmiydiniz futbolcunun babasının konuşmasını buraya taşıyan nerde o bahsettiğiniz takım.

MeL_55

bu kadrodan hıc bırsey olmaz ! ınsallah 7-8 tane atmazlar

ozkan17

ya sanki kadromuz paflardan olusuyor hee.kalemızde zafer defansda kolomoc can kenan gibi tecrube abıdelerı,orta sahada gsden alınan cok deneyımlı kalıtelı ve son derece profosyonel bır zafer şakar,umut dolu bır sefa ,furkan ,sol kanatta bır fırtına Sercan,ılerde turkıyenın en ıyı golculerınden kral serkan ve yanında stajerı demek lazım tam anlamıyla turgut..daha ne olsun ya bu kadroda..bence bu adamları kaynastıracak bır samsdunsporlu hoca olmalı başda.hoca sorunumuz olmazsa bu kadroya aşk aşılanırsa bbu kadro cok iş yapar.ama hoca sorununu yıllrdır aşamadık yaa aşamadık..hersey hocanın takıma vereceği inanca baglı..

MeL_55

Alıntı yapılan: ozkan17 - 25 August 2008, 15:36:04
ya sanki kadromuz paflardan olusuyor hee.kalemızde zafer defansda kolomoc can kenan gibi tecrube abıdelerı,orta sahada gsden alınan cok deneyımlı kalıtelı ve son derece profosyonel bır zafer şakar,umut dolu bır sefa ,furkan ,sol kanatta bır fırtına Sercan,ılerde turkıyenın en ıyı golculerınden kral serkan ve yanında stajerı demek lazım tam anlamıyla turgut..daha ne olsun ya bu kadroda..bence bu adamları kaynastıracak bır samsdunsporlu hoca olmalı başda.hoca sorunumuz olmazsa bu kadroya aşk aşılanırsa bbu kadro cok iş yapar.ama hoca sorununu yıllrdır aşamadık yaa aşamadık..hersey hocanın takıma vereceği inanca baglı..

sen dün gördünmü defansı ? tek kelımeyle dagldı ! 2  MAL ca hata yapıldı ve gol yedık... zafer ıyı olsa gs onu hıc bıze verırmı ?
samsunspor eskı samsunspor deıl artık bunu bılın ! ve takımdan hıcbırsey beklemeyın...

mehmet yılmaz

Dünkü oyun ve takım tertibi tam bir fecaatti. Takke düşmüş, kel görünmüştür. Çünkü Davraz Dağlarında, gözlerden ırak kamp yapan takım hakkında bilgimiz yoktu; kadronun yeterli olmadığını biliyorduk lakin açıkçası bu kadarını da beklemiyorduk. Hoca, belki de Samsunspor tarihinde hiç olmadığı kadar antipatik geliyor insanlara. Ukala bir tipi var, herşeyi ben bilirim havasında lakin bugüne kadar ki hal ve gidişat ömrünün pek de uzun olmadığı kanaatini doğruyor.

İnşallah ben yanılırım; o kadar çok memnun olurum ki yanılmaktan dolayı...

Erciyes'i izlemedim, bizden daha hazır olduklarını düşünüyorum ancak bu oyunun ismi futbol, her zaman güçlü olan kazanamıyor.

caneRisse

bu oyunla bız puan alamayız rezalet bır oyun sergııledıler suan lıgde butun takımlar hazır ben daha bızım hazır oldugmuza  ınanmıyorum  ıns kotu baslamayız

Kais

Sercan

Alıntı yapılan: sBc-55 - 25 August 2008, 19:02:46
Biz saat 6da dernekte olup 6.30da stadın yolunu tutcaz.inş iyi baslarız ve galibiyetle.!!

tribünlerin birleşme konusunda birr bilgisi olan var mI??

Cagdas Ünver

Kenan artik nolur biraksin dün yaptigi hatayi ligde affetmezler.

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 25 August 2008, 19:33:18

tribünlerin birleşme konusunda birr bilgisi olan var mI??

Birleşme olmucak. artık bu kesin gibi Bazıların çıkarları Samsunspor'umuzun önüne geçmiş durumda. Bende bu durumu protesto için Kendimi bildim bileli gittiğim taraftar grubu yerine maratonda biletimi alarak(bunu önemlile vurguluyorum, eskiden beleşe girerdik) arkadaşlarımla yerimi alacağım. Taki taraftarlar TEK İSİM altında olana kadar.

Sercan

Alıntı yapılan: streeturk - 25 August 2008, 21:14:34
Birleşme olmucak. artık bu kesin gibi Bazıların çıkarları Samsunspor'umuzun önüne geçmiş durumda. Bende bu durumu protesto için Kendimi bildim bileli gittiğim taraftar grubu yerine maratonda biletimi alarak(bunu önemlile vurguluyorum, eskiden beleşe girerdik) arkadaşlarımla yerimi alacağım. Taki taraftarlar TEK İSİM altında olana kadar.

senin arkadaşlarınla yaptığını bende tek başıma yapıcaktm zaten isabetli olmuş...

ozkan17

aynen streeturke katılıyorum sozunde sonuna kadar haklısın..bazılarının ısımlerı samsunspordan once gelıyor..zaten lıgde de taraftar grupları puan alıp mac cıkıyor degılmı_?

CeLiL_55

Kayseri Erciyes kadro olarak daha güçlü bizden ve sağlam oyuncuları var bence Erciyes alır büyük ihtimalle maçı..