Samsunspor'da İdmanlar Start Alıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 June 2008, 17:17:11

« önceki - sonraki »

beşnumara

varolcan sen kimsin de bunları söyleyebiliyorsun siteye yeni gelmişin anlaşılan.burdaki insanların ne kadar samsunsporlu olduğunu hele veis kardeşimizin ne kadar samsunsporlu olduğunu biliyormusun da konuşuyon.veis bilmiyor mu celilin büyük topçu olduğunu samsunspor için önemli biri olduğunu.celil her sene başı yapıyo bunları ve sezona geç başlıyo.bunda da kim zarar görüyo samsunspor...

Sadece Samsunspor

22 July 2008, 21:32:48 #106 Son düzenlenme: 22 July 2008, 21:59:51 berusa55
AlıntıSerkan Aykut çalışmalara başladı!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'un emektar oyuncusu Serkan Aykut, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ yönetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve kültür-fizik hareketleriyle başladı. Antrenman, çift kale maçın ardından yapılan esneme çalışmasıyla sona erdi.

Bu arada, yeniden Samsunspor'da forma giyip giymeyeceği konusunda net bir açıklama yapılmayan Serkan Aykut, uzun bir aradan sonra yeniden idmanlara başladı.

Teknik Direktör Gümüşdağ, Aykut'un durumuyla ilgili her hangi bir açıklama yapmazken, konunun yönetim kurulu tarafından değerlendirildiğini, önlerine konulacak seçeneklerin gerekli şekilde karşılıklı değerlendirileceğini kaydetti.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080722/serkan_aykut__calismalara_basladi.html

Kraaaaallllllllllllllll Serkannnnnnnnnnnnnn

veis

varolcan sana cevap yazmim dedim ama çok sivri zıplamışsın yazmazsam ayıp olur.laa celil kimde ben karşısına çıkamıycam benim yaşamamı celilmi saglıyor.ayrıca yüzüne karşı söyle demişsin ne söylüycem veya sen ve celilden mi çekincem allah aşkına güldürme beniç.ayrıca mantıklı yaz yazılarını.celilin adını samsunspor tarihi kadar türk futbol tarihide altın harflerle yazar.ama şuan milletin cebindeki son kuruşuna kadar verdigi kulübü antremanda sezona hazırlanırken celil efendi nerde bi düşün bakalım.serkana okadar kızmamıza ragmen adam bak antremana çıkdı.celil efendi hayatında kaç defa kampa katılmış bir adamda babanın ogluymuş gibi savunuyorsun.celil eski celil olsun ilk ben trübünde ona imparator diye bagırırım ama halen iki yakası biraraya gelmeyen zor günler geçiren yönetimimize zorluk çıkaran insan benim için asla imparator felan olamaz.bak imparatorlara kenan ve cana aslanlar gibi çocuklara abilik yapıyorlar bişeyler yazarken önce tart niye kızıyor diye ondan sonra bana veya başkasına yorum yaz.

Sadece Samsunspor

AlıntıFutbolcular moral depoladı!

Samsunsporlu futbolcular 01-18 Ağustos tarihleri arasında Isparta Davraz'da yapacağı kamp çalışmaları öncesinde yöneticilerle bir araya gelip moral depoladı.

Samsunspor yönetiminin organize ettiği mangal partisi Nuri Asan Tesisleri'nde yapıldı. Mangal partisine, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Samsid Dernek Başkanı Hakkı Tomaç, Samsid Basın Sözcüsü Eyüp Güler, teknik heyet, futbolcular gazeteciler katıldı.

Yönetime geldikleri günden buyana ilk kez yönetim ile futbolcuların mangal partisinde bir araya geldiğini belirten Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "1 Ağustos tarihinde takımımız Isparta Davraz'da yeni sezon hazırlıklarına devam edecek. Yönetime geldiğimiz günden bugüne kadar kulübün önünde olan engelleri yavaş yavaş aşmaya başladık. Aynı zamanda futbolcularımızın salı ve çarşamba günü itibariyle lisans tescillerine başlayacağız. Bundan böyle basın mensuplarıyla ayda bir kez bir araya gelip, neleri yaptıklarımızı, hangi problemleri çözdüğümüzü, neleri yapmayı planladığımızı açıklayacak ve kamuoyunu aydınlatacağız" dedi.

Moral yemeğinin teknik heyet ve futbolcular açısından son derece mutluluk verici bir durum olduğunu kaydeden Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, arkalarında büyük bir desteğin olmasının kendilerini son derece olumlu yönde motive ettiğini söyledi. Önümüzdeki sezon sahada , genç, tempolu, pres yapan, iyi futbol oynayan bir Samsunspor olacağının müjdesini veren Gümüşdağ,"Yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Bu sebeple birazcık zamana ihtiyacımız var.Samsunspor'un geleceği parlak" diye konuştu. 'Bin altın adam' kampanyasının bekledikleri düzeyde olmadığını dile getiren Samsid Başkanı Hakkı Tomaç ise, "Ancak şu an itibariyle fena değil. Kampanyada henüz işin yarısına gelmiş değiliz. Biz dernek olarak bundan sonraki projeler içinde bir takım çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Mangal partisinde futbolcuların ve yönetim kurulu üyelerinin son derece neşeli oldukları gözlendi.

berusa55

Yönetimin şu son yaptığı organizasyon bile moral ve futbolcuların kafalarının rahat olması açısında oldukça önemli. Yönetimi tebrik ediyorum...

kayacan

Isparta davraz iyi seçim olmuş.Ben hafta sonları oraya gidiyorum yayla havası var.2 sene önce eskişehirspor orada kamp yapmıştı.İyi tercih fırsat bulursam buradaki idmanlardan foto yollarım.

veis

Geçmiş olsun Hakan
Samsunspor´un genç defans oyuncusu Hakan Koçarslan, önceki gün yapılan akşam idmanında talipsiz bir kaza geçirdi. Bir diğer genç oyuncu Caner ile çift kale maçta çarpışan Hakan, acılar içinde yerde kaldı. Suratına aldığı darbenin etkisiyle sağ gözü neredeyse tamamen kapanan Hakan, dün yapılan sabah idmanına katıldı. Takımla birlikte ısınma hareketleri yapan Hakan, çalışmayı düz koşu yaparak tamamladı.

**KaR6**

formda tutmustu ve her gelen hocanın jokeri olmasına ragmen hakettiği sureyi alamadı bi turlu.. umarım bu sene patlama yapar o da..

veis

gazatede resmi var surat biyana göz biyana olmuş çok şanssızmış.ayrıca kenanla olan sorun düzeldi diye biliyorum çünkü kenandan ögrenecek çok şeyleri oldugunu düşünüyorum.

Kadir ÇELEBİ

Samsunspor İzinli

İlk etap hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamlayan Samsunspor, Isparta Davraz'da yapılacak kamp öncesinde 2 günlük izne çıktı. Kamp dönemi öncesinde futbolcularına iki  gün izin veren teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, kamp dönemini iyi geçirmek istediklerini ve takımı daha iyi görme şansı yakalayacaklarını belirtti.
Cuma günü gidecekler
Gümüşdağ, "Takım, Cuma günü tesislerimizde toplanacak ve yola çıkacağız. Futbolcularım geldiğim günden bu yana günde çift idman yaparak hazırlandı. Onlar da yoruldu, tabiki dinlenmek onların da hakkı. Kamp döneminden önce dinlenip, kampı en iyi şekilde tamamlamalarını istiyorum. Orada daha yoğun çalışma temposu futbolcuları bekliyor" diye konuştu.

Gökhan ligi bekliyor
Samsunspor'un Orduspor'dan transferi Gökhan Kolomaç, ligi beklediğini söyledi
Orduspor'dan Samsunspor'a transfer olan başarılı savunma oyuncusu Gökhan Kolomaç, ligin başlamasını iple çektiğini söyledi. Samsunspor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Gökhan, "Burada iyi bir ortam var. Herkes cana yakın. Genç kardeşlerimiz olsun, takımdaki diğer tecrübeli futbolcu arkadaşlarım olsun hepsi çok iyi davranıyor. Ben de antremanlarda çok çalışıyorum. Kamp dönemini en iyi şekilde tamamlayıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hocamızın bize yaklaşımını ve kalitesini söylemeden geçmek olmaz. Gerçekten de kendisi tam bir profesyonel. Futbolcu ile diyaloğu çok iyi. Kendisi ile başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

www.bankasyabirincilig.com.tr

celebi

inşaallah davraz takımımıza uğur getirir

ozkan17

ne kadar kalcak takım davraz da ve ne zaman gelecek samsuna bılen varmı

celebi

1 ile 20 si arası sanırım özkanım

celebi

Alıntı yapılan: kaan - 31 July 2008, 12:20:29
kamp çok ilerlemeden son transferlerimizide takıma monte etsek çok güzel olur

zaten transfer olursa direkt davrazda olur