Rezalet: Samsunspor kazasını bilmeyen futbol şube sorumlusu!

Başlatan Sadece Samsunspor, 20 May 2008, 16:17:20

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıSAMSUNSPOR'DA FORMA SAVAŞI

TFF Başkanı Hasan Doğan'nın Samsunspor Kulübüne yaptığı ziyaret öncesi Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş ile Genel Müdür Bahadır Saraç arasında yaşanan forma diyaloğu gizli husumetleri bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

YANLIŞ FORMA VERİLDİ
Hasan Doğan'a sunulacak formanın şekli konusunda Bahadır Saraç'a  verdiği talimatın aksine bir davranış sergilenmesi Başkan Sezgin Gümüş'ü küplere bindirmeye yetti. Formanın önünün düz, arkasında ise Serkan Aykut'un isminin bulunmasını isteyen ve bunu Kulüp Genel Müdürü Bahadır Saraç'a ileten Gümüş önüne getirilen formanın istediğinin aksi bir şekilde olduğunu görünce öfkelendi.

BAŞKAN KIZDI
Bahadır Saraç'ın, önünde Başgöl Petrol, arkasında da Celil Sağır yazılı bir forma hazırlatması üzerine AKP Milletvekili Fatih Öztürk'ün önünde Saraç'a, "Başkan benmiyim, sizmisiniz. Ben size ne dedim siz ne yaptınız. Size bunları kim söylüyor. Bunun hesabını daha sonra vereceksiniz" diye çıkıştı. Formanın değiştirilmesi ise zamanın sıkışık olması nedeniyle gerçekleşemeyince Gümüş çaresiz bir şekilde, Hasan Doğan'a  o istemediği formayı vermek zorunda kaldı.

skandal 2

BİLGİSİZLİK REZALETİ

Hasan Doğan ve beraberindekilerin Samsunspor'a yaptığı ziyaret te kulübü yönetenlerin kulüp tarihi ile olan bilgi miktarını bir kez daha ortaya koydu.

SORUYA CEVAP ALAMADI
TFF Başkanı Hasan Doğan Sezgin Gümüş ve yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığı sohbet toplantısında Samsunspor ile ilgili geniş bir bilgiye sahip olmadığını geçmişte yaşanan talihsiz kazayı, birde bu kazada yaşamını yitiren futbolcu Mete Adanır'ın kabrinin Kıbrıs'ta yer aldığını bildiğini, detaylı bilgiye haiz olmadığını söyleyerek kulübün tarihçesini öğrenmek istediğini söyledi.

YANITLAYAMADI
Kulübün Futbol Şube Sorumlusu'nun kim olduğunu soran ve kendisine cevaben orada bulunan Nedim Aydın'ın gösterilmesi üzerine Doğan, Aydın'dan bu bilgiyi  kendisinin aktarmasını istedi. Nedim Aydın bu beklenmedik soru karşısında dersine çalışmamış bir öğrenci kimliğine bürünerek yüzü kızarmış vaziyette "kem küm" edince, TFF Başkanı Doğan eliyle susmasını işaret ederek konuyu kapattı.

berusa55

Bu yönetim harbiden bitmiş. Okurken utandım. Yazıklar olsun....

körfez55

allahın trabzonlusunu getirirsen o göreve olacağı budur.burda utanması gereken sezgin gümüştür ve şafak gedikoğlu...bu adam samsunspor a yakışmıyoooo...rezillere bak yaa hepsi birbirinden beter kayyuma da kalsak biranönce defolup gitsinler...

16 SS 1965

Alıntı yapılan: berusa55 - 20 May 2008, 16:25:33
Bu yönetim harbiden bitmiş. Okurken utandım. Yazıklar olsun....

evet bende bu bir tek samsunsporda olur diyorum 10 yaşındaki fanatik biri bilirdi

hakan55

allah ıslah etsin sizi baska nedenirki bu durum....

CurvaSudSamsunspor

**KaR6**

Yaa 2 gram utanmanız varsa toptan bırakın gidin.. yapın su kongreyi de gidin artık!! size ne yaa, kim alırsa alsın kulubu sezgin gümüş, size kalmadı kimin alacağı!! sen bi bırakta biz buluruz başkan!! bulamazsakta kayyuma kalır, hiç değilse yuzumuz kızarmaz böyle olaylarla!!

mehmet yılmaz

Çok üzüldüm; inanın cümle bile kuramıyorum.

Ahhh Samsunspor'um ah...

hasselbaink

Hasan Doğan: Söyle bakalım Nedim, Mete Adanır kimdir?
Nedim: Valla ne edim şimdi? Kemküm cart ve de curt...
H.D.: Samsunspor kazasından bahset bakalım.
Nedim: Samsunspor kazasını bilmiyorum da Samsun'un Havza kazasını biliyorum. Orada hiç Trabzonsporlu yok.
H.D.: Peki Nedim, Trabzonspor'un kuruluş tarihi kaçtır?
Nedim ( Neşeli bir halde ): Uy.. Tam da benim konum da... 1967'de İdmangücü ve İdmanocağının....
( Yaklaşık 45 dakika sonra )
H.D. : Yeter Nedim, anladık biliyorsun bunları...

Allah belanızı versin, Samsunspor'dan çekin iğrenç ellerinizi...

Lazoli

düstügümüz duruma bak vayyyyyy beeeee.......

yemnin ederim bu konu üzerine söylenecek söz yoktur. kimse kendini kandirmasin. elin vurguncusuna soyguncusuna kaldik. kendi tarihini bilmeyen bi yönetim var basimizda..... yönettigi takimin tarihini bilmeyen...

vay beeee....

CeLiL_55

Gerçektende çok üzücü ama bir yandanda Celil forması daha iyi oda nie Serkan forması istiyor aslan gibi Celil forması getirmişler önüne :) :D

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 20 May 2008, 19:15:12
Gerçektende çok üzücü ama bir yandanda Celil forması daha iyi oda nie Serkan forması istiyor aslan gibi Celil forması getirmişler önüne :) :D

ya kardeş formayı geç sen ha celil ha serkan, biz 2.ye bakıyoruz adam resmen kulübün tarihini bilmiyor rezilik diz boyu diyoz burda.

guzelce

başgöl reklamlı celil forması ...zaten başka isimli olsa şaşardım..
ve üstüne katmerli kadayıf nedim aydın ...
ey yarabbim bu takım bu kadar mı sahipsiz.
zamanında engin uzuna az mı laf söyledik . sezgin gümüş samsunlu samsunsporlu dedik ama oda trabzonsporlulardan yakasını kurtaramamış

eLLis

Celil_55 sen celilsporumu tutuyorsun anlamadım bişe kulüp ne hale gelmiş sen halen yazının sonuna iki tane gülen smile ekleyebiliyorsun böyle vahim bir konuda.

bezgınbekır

20 May 2008, 21:50:41 #14 Son düzenlenme: 20 May 2008, 23:35:52 berusa55
AlıntıÖyle demeyin Onlar Samsunsporun kapısına kiilit vurulurken sahip çıktılar.Onlar için gerisi hikaye...

tamam haklısında aga eywallah orada oturuyosan koltugun hakkını vercen hersey para ile olmuyo birazda bilgi gerekiyo yakısmıyo bunlar yonetime