Rezalet: Samsunspor kazasını bilmeyen futbol şube sorumlusu!

Başlatan Sadece Samsunspor, 20 May 2008, 16:17:20

« önceki - sonraki »

veis

samsun hersene özüne dönme politikası güdüyor ama öze dönüşde hep kafa roller başkalarıan veriliyor bunun önüne geçilmedigi sürece hem siyasi hem spor anlamda başarı beklenemez.

hakan55

28 May 2008, 14:21:25 #46 Son düzenlenme: 28 May 2008, 14:28:29 berusa55
AlıntıAYDIN'DAN BÜYÜK GAF
Futbol Şube Sorumlusu Nedim Aydın'ın,"Başkanlık için kulübümüze resmi müracaat yok..

Futbol Şube Sorumlusu Nedim Aydın'ın,"Başkanlık için kulübümüze resmi müracaat yok" açıklaması tepki çekti. Kulüp İnternet Sitesi'nden de günlerdir yayınlanan haber, Başkan Sezgin Gümüş'ün talimatıyla kaldırıldı

KULİSLER HIZLANDI
Kırmızı-Beyazlı kulübün Olağanüstü Genel Kurulu'an sayılı günler kala, yeni yönetimle ilgili kulisler de hızlandı. Metro Şirketler Grubu Başkan'ı Galip Öztürk, işadamı Turgut Tüfenk, Tahsin Kosif, eski futbolcular yeni yönetimin oluşması için bir dizi görüşmeler yapıyor. Bunun yanı sıra SAM-SEV ise görüşlerini açıklıyor.

HABER İNTERNET SİTESİNDE
Tüm bunlar yaşanırken Futbol Şube Sorumlusu Nedim Aydın, bir gazeteye,"Aday olacağı konusunda bazı kişilerin isimleri piyasada dolanıyor. Bu konuda bize resmen müracat eden kimse yok. Bütün bunlar birer söylentiden ibarettir. Gerçekle bağdaşmamaktadır" diyerek açıklama yapıyor. Bu haber aynı zamanda kulüp internek sitesi'ne de konuluyor.

OKUYUCU TEPKİLİ
Haberi internet sitesinde görenler ise, "Son günlerde kulübe sahip çıkma anlamında güzel bir oluşun var. Ancak, Futbol Şube Sorumlusu Nedim Aydın'ın açıklaması tam bir bamba. (Başkanlık için külübe resmi bir başvuru yok) diyerek neyi kastediyor. Başkan olacak kişi genel kurulda aday olur. Kulübe müracaat edip, dilekçe vermez" diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Bu şahıs bizim futbol şube SORUMSUZUMUZ! işteee dicek bişe yok sanırım gayet açık!

pitbul055

yakışır pontusa?hey allahım ya millet deliye hasret biz akıllıya

bezgınbekır

ya su klübü bi trabzonlulardan arındırsak ınaninan hersey daha güzel olcak  >:(

veis

kız istemeye gelicekler sankide önceden haber yollayacaklar

HoliganSamSunLu

Samsunspprun hazin durumunun göstergesi samsunspor kimlere kalmış ve kaderini kimler tayin ediyor yazık valla

eMMo

Takımın durumunu daha doğrusu takımı yönetmeye çalışan işe yaramazları özetleyen bir konu olmuş..utanılacak bir durum söylenecek bişey yok..

Kaya

sizce sadece takımdaki samsunlu olmayanlardan kurtulup sonuç alabilirmiyiz bunu biraz geniş düşündüğümzde samsunsporumuzun neden bu hallerde olduğunu anlayabiliriz trabzon a veya rizeye veya kayseriye sivas a gittiğinizde ve buralarda yaşayan insanlara nerelisin diye sorduğunuzda bulunduğu ili söyler şimdi samsun sokaklarına çıkalım ve soralım hemşerim sen nerelisin diye 10 kişiden kaçı samsunluyum der acaba işte burda kozmopolit şehirlerin yaşadığı sıkıntılar ortaya çıkmış oluyor gerçekten büyük bir şehir değilde samsunluyum ve samsunsporluyum diyen ufak bir şehir  de olmayı o kadar isterdim ki  :'(
ama herkese inat ölümüne samsunsporlyuz allah a şükür