Rezalet: Samsunspor kazasını bilmeyen futbol şube sorumlusu!

Başlatan Sadece Samsunspor, 20 May 2008, 16:17:20

« önceki - sonraki »

Clint_Eastwood

Sözün bittiği yerdeyiz... Göztepe gibi olmayız umarım... Geçmişteki güzel günlere asla dönemeyeceğimizin resmidir bu... Geçmiş ola....!

Nuri Asan

kendini bilmezler ahmaklar ordusu
koskoca klübü ne hale düşürdünüz daha ne bekliyorsunuz

55__Gurbet__55

20 May 2008, 22:36:22 #17 Son düzenlenme: 20 May 2008, 23:35:13 berusa55
 :( :( vallah yerin dibine girdik bee yaziklar olsun yuh yani adam gelmis bilgi toplmak istiyor sen bilmiyorsun yuh

alperen_55

samsunspor tarihinin en basiretsiz yönetimi ile ligde kaldık...ve buna başarı deniliyorsa hakikaten şampiyon olmak kadar başarı...bravo sezgin başkan

jean

55erhan55

bu yönetimi hala savunan arkadaşlara hayretle bakıyorum
bu yönetimin nesini savunuyosunuz onuda anlamıyorum
bu yönetim kulübe sahip çıkmış olabilir ama bi takım yönetimi bundan daha kötü olamazdı çekin gidin yeter artık kongreye kadar da durmayın kulüpte bu kulüp size hiç yakış
madı yakışmayacakta

pitbul055

her geçen gün rezil oluyoruz.biran önce defolup gitseler.nedim denen pontus ajanı kulübün yolunu biliyorya buda başarıdır arkadaşlar.niye kızıyorsunuzki >:( >:( >:( >:(

harbisamsunsporlu5517

herseyde rezıl oldugumuz  gıbı klubumuzun tarıhını bılmeyen yönetim sayesınde rezil olmaya devam ediyoruz  yazıklar olsun bizi bu durumlara dusurenlere adam baktaki bunlardan bir cacık olmaz susturmuş hepsını

Nuri Asan

yönetimi savunan adamlar neredeler şimdi,ineden cevap yazmıyor yönetimin adamları yada o hepimizin bildiği kişiler?

Tribün_ali

ÇOk ciddiyetsiz bir yönetimle calışıyoruz sagdan soldan toplama adamlar 5 kuruş parası olmayanlar futboldan anlamayanlar ist takımını tutan ş....ler her zaman dedigim gibi bize paralı ve SAMSUNLU SAMSUNSPORLU lazım

harbisamsunsporlu5517

Ronaldinho gelecek mi ?                                                                                     22 Temmuz'da Eskişehir'den milletvekili seçilen Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Eskişehirlilere, "İsteyin Ronaldinho'yu getireyim" diye söz vermişti.
Sezon başına Brezilyalı Ronaldinho'yu yetiştiremedi ama yerli Ronaldinho Sergen'i getirmeyi başardı.

Ronaldinho işini de sıkı tutan Unakıtan, "İşin peşini bırakmadım. Brezilya Büyükelçisi'ne söyledim. Adı Ronaldinho olsun, Brezilyalı olsun bul getir dedim" diye talimat verdiğini açıklamıştı.

Bu yıl Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek Kırmızı Şimşekler şimdi merakla 'Ronaldinho'larını bekliyorlar.

takım yönetmeyi bilmeyene ne milletvekilleri nede devlet yardım eder eskişehirspor ise basar gaza gider

samsun155

SametYılmaz55

her geçen gün bir Samsunsporlu olarak yerin dibine giriyorum....şu takımı candan seven biri gelmeycekmi yönetime be....böyle karaktersiz kişileri yönetimde görünce acaba Allah'ın bize verdiği en büyük ceza mı bu diyorum....diyecek hiç bişeyde bulamıyorum arkadaşlar....

CeLiL_55

Samsunsporun Bulunduğu yerden Kurtulmasının 2 Çözüm yolu var 1.Önce Tamamen Samsunspor Yönetiminde Trabzonluları Arındırıcaksın 1.tane Trabzonlu bırakmıcaksın 2.Genel Kurula gidilip Yeni bir başkan seçilecek adam gibi bir başkan tekrar söylüyorum bu takımdan Trabzonluları kovmadıkça biz bu bataklıktan kurtulamayız

south_london