2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

körfez55

ya abicim bırak yazılanları grup olarak kimseye karsı bi kinimiz yok bazıları seviyo bazıları sevmiyo.bazı arkadaşlarımız eski yönetimi savunuyo bazılarmız eleştiriyo...celil aynı işadamları gibi kulüpte her türlü mali konuda var.futbolcuğuna asla lafımız olamaz ama futbolculuktan çok mali işlerle ilgileniyo kendisi.

samsunmania

Alıntı yapılan: kaan - 13 July 2008, 23:35:03
o zaten bize gelmezdi

Kaanım neden gelmesin ki. Manchester United'a değil Manisa'ya imza attı. Parasını verirsek oynar. Geç kaldık.Ertuğrul vasıtasıyla olabilirdi. Uğur İnceman'a karşılık takasta kullanıldı.

seckin55

Çok iyi bir forvet almamız lazım.mucadeleci gol yolunda usta olan.izmirde oldugum için  altayı ve ksk yi de takıp ediyorum..mesela karşıyaka bursaspordan eser ve sakaryaspordan burak ile ilgilenio.biz de duşenebılırız..

veis

14 July 2008, 07:57:17 #273 Son düzenlenme: 14 July 2008, 08:17:12 veis
sevgili varol can istanbul grubu celili sevmez ayrı konudur ama bu seni asla ilgilendirmez ve haddini sakın aşma.celili sevmiyorsak biz eski celili özledigimiz için sevmiyoruz veya eski serkan aykutu istedigimiz için sevmiyoruz ama unutma samsun spora başarı getirecekse biz sevmemekden vazda geçeriz ama ilk yazında istanbul grubuna sallaman hoş olmadı.samsunspor mu celilmi yarışması yapacaksak celilde kim oluyor muş ki onu sevicem ben.dogdum büyüdüm samsunsporluysam bunda celilden se ragmetli olmuş onlarca samsunsporlu sayesinde oldu bu.celili seven sevmeyen diye ayrım yapabilirsin ama grup istanbulu buna sakın ha sakın karıştırma.ayrıca bizim grubun lideri selahattin abi inanılmaz celil hastasıdır bunuda dikkate alırsan sevinirim.ve yukarıda sana cevap veren cem kardeşimde celil hayranıdır oyüzden istanbul grubu sevmiyor diye yazı yazarken biraz düşünsen iyi olurdu.

Mesudiyeli

14 July 2008, 11:13:48 #274 Son düzenlenme: 14 July 2008, 11:18:03 berusa55
Alıntı yapılan: samsuni - 12 July 2008, 17:27:06
Şenol Demirci'nin Orduspor'la sözleşmesinin sürdüğü doğru... ( bu arada haber yalan, sözleşmesi süren oyuncu neden mukavele yenilesin? )

Ancak kendisi artık Orduspor'da oynamak istemiyor, futbol hayatını Samsunspor'da sürdürmek istiyor. Orduspor'dan geçen sezondan kalan maç başına alacakları var ve tahsil edememiş durumda.

Özetle, futbolcu Samsunspor'da oynamak istiyor ve alacaklarından dolayı TFF'ye başvurursa bonservisini eline alabilir. Bu nedenle hiç hukuki sürece girmeden iki kulüp oturur konuşur, anlaşırlarsa Şenol da Samsunspor'da oynar.

Şenol'un Akkuşlu bir ailenin gurbetçi oğlu olduğunu biliyoruz ama çocukluğunun yaz tatilerini Samsun'da geçirdiğini de biliyoruz.

Şükrü Bodur'dan sonra Orduspor yönetiminin kendisine sıcak bakmadığı da söylenenler arasında.

Samsuni,

ŞENOL DEMİRCİ hakkındaki düşüncelerin kısmen doğru.Orduspor'un yeni yönetimi Şükrü Bodur döneminde kim  varsa bir bahane ile takımdan koparmaya çalışıyorlar.Orduspor'un Şükrü Bodur döneminden kalan topçuları ŞENOL DEMİRCİ, AYDIN TUNA ve GÖKHAN KOLOMOÇ .Şenol Demirci'nin kontratı devam ediyor ama bir şekilde pasifize edilebilir.Aydın'a teklifte dahi bulunmadılar.Aydın BJK'dan Nihat Kahveci ile beraber Toschak döneminde A takıma çıkmış kaliteli beyefendi dürüst ahlaklı bir orta alan oyuncusu olmasına ragmen bizim yeni yönetim teklifte dahi bulunmadılar.

GÖKHAN KOLOMOÇ 5 yıldır bu takımın her şeyi.Defansın siğortası ve onun ile sudan sebeblerden dolayı anlaşmadılar.Orduspor'da ne yapacakları belli olmayan adamlara bile 250.000 ila 270.000 arası parayı vermeyi risk görmeyenler 5 yıldan beri bu takımın her şeyi olan Gökhan'a ya 225.000 yada git demişler.Gökhan 300.000 talep etmiş ama insan gibi yaklaşsalar 250.000 bile oynarım demiş çevresine ama niyetleri benim ile anlaşmamak demiş.Gökhan , Aydın gibi oyuncular Ordu yönetim krizi yaşarken kimse ile görüşmediler ve Orduspor'u beklediler böyle karakterli ahlaklı adamları iş bilmezler bir çırpıda dışladı.

Şenol Demirci'de eski emektar oyuncular gurubunda ve o da her an bir şekilde oda gönedirilebilir.Şenol Demirci gönderilir ise Samsunspor'da oynamasını çok arzu ederim.Samsunspor'un yeni yönetimi seçildi eger transfer yapacaklar ise Orta sahaya AYDIN , Stopere ise GÖKHAN KOLOMOÇ'u almalarını tavsiye ederim.Bu oyuncular ahlaklı,karakterli,disiplinli ve beyefendi oyuncular.Bu oyuncuları alan takım zarar etmez.Ordu'da uzun yıllar yaşayan bu oyuncular Samsun'a alışmakta uyum sağlamakta sıkıntı yaşamazlar.

Samsunspor'un yeni yönetimi hayırlı olsun ve inşallah eski başarılı günlerine dönecek hamleleri yapmasını temenni ederim. Şenol Demirci,Gökhan Kolomoç ve Aydın Tuna Orduspor'da olmayacak ise Samsun'da olmasını çok arzu ederim.Yeni sezonda dost Samsunspor'a başarılar.

ahmet55

Alıntı yapılan: varolcan - 13 July 2008, 19:56:18
bakıyorumda istanbul gurubundakiler çekemiyo celil abiyi,ya arkadaş adam takımı kümede bıraktı.

Varolcan sözlerine dikkat et.Ayık ol.Biz celili senden çok severiz.Maçlarda topluca celile küfürmü etmişizde çekemiyoruz diyorsun.Neye dayanarak bunu söylersin be?

55samsunlu55

Alıntı yapılan: Mesudiyeli - 14 July 2008, 11:13:48
Samsuni,

ŞENOL DEMİRCİ hakkındaki düşüncelerin kısmen doğru.Orduspor'un yeni yönetimi Şükrü Bodur döneminde kim  varsa bir bahane ile takımdan koparmaya çalışıyorlar.Orduspor'un Şükrü Bodur döneminden kalan topçuları ŞENOL DEMİRCİ, AYDIN TUNA ve GÖKHAN KOLOMOÇ .Şenol Demirci'nin kontratı devam ediyor ama bir şekilde pasifize edilebilir.Aydın'a teklifte dahi bulunmadılar.Aydın BJK'dan Nihat Kahveci ile beraber Toschak döneminde A takıma çıkmış kaliteli beyefendi dürüst ahlaklı bir orta alan oyuncusu olmasına ragmen bizim yeni yönetim teklifte dahi bulunmadılar.

GÖKHAN KOLOMOÇ 5 yıldır bu takımın her şeyi.Defansın siğortası ve onun ile sudan sebeblerden dolayı anlaşmadılar.Orduspor'da ne yapacakları belli olmayan adamlara bile 250.000 ila 270.000 arası parayı vermeyi risk görmeyenler 5 yıldan beri bu takımın her şeyi olan Gökhan'a ya 225.000 yada git demişler.Gökhan 300.000 talep etmiş ama insan gibi yaklaşsalar 250.000 bile oynarım demiş çevresine ama niyetleri benim ile anlaşmamak demiş.Gökhan , Aydın gibi oyuncular Ordu yönetim krizi yaşarken kimse ile görüşmediler ve Orduspor'u beklediler böyle karakterli ahlaklı adamları iş bilmezler bir çırpıda dışladı.

Şenol Demirci'de eski emektar oyuncular gurubunda ve o da her an bir şekilde oda gönedirilebilir.Şenol Demirci gönderilir ise Samsunspor'da oynamasını çok arzu ederim.Samsunspor'un yeni yönetimi seçildi eger transfer yapacaklar ise Orta sahaya AYDIN , Stopere ise GÖKHAN KOLOMOÇ'u almalarını tavsiye ederim.Bu oyuncular ahlaklı,karakterli,disiplinli ve beyefendi oyuncular.Bu oyuncuları alan takım zarar etmez.Ordu'da uzun yıllar yaşayan bu oyuncular Samsun'a alışmakta uyum sağlamakta sıkıntı yaşamazlar.

Samsunspor'un yeni yönetimi hayırlı olsun ve inşallah eski başarılı günlerine dönecek hamleleri yapmasını temenni ederim. Şenol Demirci,Gökhan Kolomoç ve Aydın Tuna Orduspor'da olmayacak ise Samsun'da olmasını çok arzu ederim.Yeni sezonda dost Samsunspor'a başarılar.

sevgili mesudiyeli. bu kardeşçe temennilerin için teşekkür eder, samsunspor ve ordusporun el ele süpe lige çıkmalarını ve süper ligdeki karadeniz rüzgarını estirmelerini dilerim. 

Mesudiyeli

14 July 2008, 12:17:41 #277 Son düzenlenme: 14 July 2008, 12:28:08 berusa55
55 samsunlu 55,

bu sezon bu ligden 3 takım süper lige çıkacak ve en azından bu kadar karadeniz takımının olduğu bu ligden 2 tanesinin karadeniz takımının olmasını arzu ederim.Karadenizden çıksında kim çıkarsa çıksın istiyorum.

Samsunspor transfer yapmadı ve Orduspor'da başarı ile mücadele eden bu ahlaklı karakterli oyuncuları Samsunspor kadrosuna dahil etsin isterim.Yücel İldiz Samsunspor'un hocası olsa idi hiç düşünmeden bu oyuncuları samsunspor'a transfer ederdi.Samsunspor bu oyuncuları alır ise zarar etmez ve uyum sorunu yaşamaz.Bu oyuncular Aydın ve Gökhan o kadar efendi,kibar beyefendi ve disiplinli insanlarki bu dönemde böyle ahlaklı insanları bulmak çok zor.Samsunspor'un yeni yönetimi umarım bu sitede yazılanları okur ve akıllı karar verirler.

Samsunspor'un yeni seçilen yönetimini tekrar tebrik ediyorum ve başarılı olmalarını canı gönülden diliyorum.

selahattin55

14 July 2008, 13:06:57 #278 Son düzenlenme: 14 July 2008, 13:19:27 berusa55
Alıntı yapılan: ahmet55 - 14 July 2008, 11:51:57
Varolcan sözlerine dikkat et.Ayık ol.Biz celili senden çok severiz.Maçlarda topluca celile küfürmü etmişizde çekemiyoruz diyorsun.Neye dayanarak bunu söylersin be?

ahmet böyle kişilere cevab bile yazma boş ver.şimdi çok ağır birşeyler yazacam ama bu sitede yazmak istemiyorum.istanbul grubundaki herkesi nerden tanıyorda genele konuşuyor..

mehmet yılmaz

14 July 2008, 14:20:16 #279 Son düzenlenme: 14 July 2008, 18:06:35 berusa55
Yönetim kurulumuz bu akşam ilk toplantısını yapacak ve divan kurulundan görevi teslim alacakmış. Bu toplantıda görev dağılımı da gerçekleştirilecek. ( Futbol şubesi, asbaşkan, basın sözcüsü, taraftardan sorumlu yönetici, tesisler, stat, medya vs. )

Elbetteki öncelikli konulardan birisi de teknik direktör seçimi olacaktır. Teknik heyet belirlenmeden transfer yapmanın mantığı yok zaten.

İnşallah hayırlısı olur.

seckin55

İnş yeni yönetimimiz bize şans getirir...daha iyi yonetiliriz, ve başarıyı yakalarız.ozledik artık.resmen başarıya susadık.izmir' de samsunspor formamı gıyıp gogsumu gere gere geziyorum.ole konuştugumuz insanlar bile diyo.neydi be samsunspor diye..inanın cogu da samsunsporun yeri bende ayrıdır diyolar..çok seviniyorum. ama eski başarılar yine gelsin yine tekrarlasın artık..samsunluyuz samsunsporluyuz çok da gururluyuz...Allah' ımıza şükürler olsun

veis

sevabıyla günahıyla bekleyip destek vermek zorundayız öncelikle.bide dakika 1 gol 1 yapmanın anlamıda yok herşey zamanla olucak sanki 50 aday vardıda bu adam gelmiş havasına girmekde çok mantıksız.

samsun155

BOMBALAR PATLAYACAK
Yeni sezonun başlamasına yaklaşık bir aylık bir süre kala yönetim de transfer ve teknik ekip çalışmalarını hızlandırdı. İdeal kadroyu bir an önce oluşturmak isteyen Kırmızı- Beyazlı yönetim bu hafta içi ile birlikte transfer bombalarını patlatacak. Ayrıca henüz netlik kazanmayan teknik ekibin de bu hafta içi kesinlik kazanması bekleniyor.

**KaR6**

varolcan ben hem istanbul hem de samsun grubundanım ama celili 'artık' istemiyorum buna var mı bi diyeceğin? azıcık gözü açık olan ve gunu değil geleceği kurtarmak isteyenler de istemiyor zaten.. evet bu zamana kadar haddinden fazla katkısı olmustur, imparatordur carttır  curttur ama miyadını doldurmus ve çenesi fazla açılmaya başlamıstır.. eğer celiller bırakmazsa asercanlar nasıl imparator olacak?
ayrıca 3. mesajında koca bir gruba sallamakta bana pek iyiniyetli gelmedi.. biraz akil olmak dileğiyle..

ahk34

- Şu heykelini dikeceginiz celil efendinin otobüs muhabbetini ne çabuk unuttunuz!, paraları yok ama otobusleri var diyen kimdi?

- O sene neden bırakıp gitti Fenerbahçeye!, çingenelik yapıpda kendini serbest bıraktırıp kulübe bir kuruş getirmeden kaçıp MALatyaya giden kimdi?

- Serkan aykutla beraber bu takımı liğde tuttuk diye şov yapıyo ama MALatyada oynarken 14 sene oynadım ama hakkımı helal etmiyorum diyen kimdi?

- Kartal maçında ben oynarsam bu takım 3 -0 olur oynamazsam 3-3 olur hiçmi bunları görmediniz!, sahada para arıyan kimdi?

- Siz hiç 80'lerin anarşisi gibi tüm takımı eylem yapmaya teşvik eden bi kaptan gördünüzmü!, para vermezlerse oynamayız diyen büyük kaptan kimdi?

- ve celil efendi üzerindeki o kutsal formayı bırak sen git..!

Bize yaşattıgın bunca güzel günlere Teşekkürler, Üzerindeki forma sana artık BÜYÜK geldi!
-sen sen yapan KİMDİ?