2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

12 July 2008, 13:55:12 #225 Son düzenlenme: 12 July 2008, 17:33:04 berusa55

King Of The North

Umarım yaşlı başlı adamları alıp takıma papaz sokmazlar,zaten 2-3 yıl daha çıkamayız biz ama genç bir kadroyla yeniden dönüş için kaliteli ekip kurabiliriz.Belki de yine ait olduğumuz Süper Lige döneriz bu yıl.

samsun155

İşadamı Fuat Köktaş'ın, futbolcu sözü aldığı bir dönem Trabzonspor Başkanlığı yapan Bayındırlık ve İskan Bakanı olan Faruk Özak düğmeye bastı. Trabzonspor'da, Kırmızı- Beyazlılar'a kaleci Tolga Zengin ile beraber 3 oyuncunun daha geleceği öğrenildi

Trabzonspor eksi başkanlarından Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Samsunspor başkan adayı Fuat Köktaş'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırdı. Trabzonspor'dan Samsunspor'a 4 futbolcu geleceği öğrenilirken, A Milli Takımı'nın da üçüncü kalecisi olar Tolga Zengin gündemde. Trabzonspor'da forma şansı bulmasına zor gözüyle bakılan başarılı file bekcisi ile beraber Bordo- Mavililer'den, Samsunspor'ad 3 futbolcu daha geleceği öğrenildi.

veis

tolga zenginin gelecegini düşünmüyorum çünkü yeni kalecileri ve kafkafdan aldıkları 19 yaşındaki onur haricinde kalecileri yok jefersonda konyaya gitdi bu anlamda sıkıntı olmasın diye 3 kaleciyide tutarlar ellerinde.

Mesudiyeli

12 July 2008, 16:47:19 #229 Son düzenlenme: 12 July 2008, 16:52:06 berusa55
AlıntıEvet Cem, öze dönüş diye abartmamak lazım. İlla Samsunlu topçu alacaklarsa beni alsınlar, Ramazan Sal kadar yedekte bekleyebilirim, Serkan Eyüpoğlu kadar da sezonu sakat geçirebilirim. Üstelik para falan da istemem. Ankaragücü beni istyor, Turgut Tüfenk alacağımı versin de demem, Samsunluyum, İlyasköylüyüm üstelik Samsunsporluyum da... :)

Ramazan Sal'ı özellikle istemiyorum bu takımda, zaten futbolculuğu da berbat. İnşallah Malatyaspor alır :)

Şenol konusunda ben de çok iyimserim. Ordu'da seyirci bunu el üstünde tuttu, burada ise taraftar var. Ona özel bir beste yapsın bizim tribünler, her maçtan önce Celil ile Serkan'da olduğu gibi tribüne çağırıp, gaza getirsinler, dağıtır ortalığı. Çocuk moralle oynuyor, para falan hikaye, ver gazı al golü.

Şenol Demirci hakkında bazı yanlış bilgiler var. Şenol Demirci Orduspor'un 31 Mayıs 2009 tarihine kadar kontratlı oyuncusu ve biz bu sene çok iddaalı bir takım kuruyoruz ve hedefimiz süper lig ve bu uzun soluklu yarışta Şenola çok ihtiyacımız var bizi kolay kolay bırakmaz.Samsun ısrar eder Şenol'da gidecem derse Orduspor bonservisini belirler ve Samsunspor'a transferi gerçekleşir.

Yeni hocamız Ahmet Suphi Şenol gibi oyuncuyu kolay kolay bırakmaz.

Şenol Orduspor'a Almanya'nın G.S Mülhem takımından transfer oldu.Almanya'da doğup büyümüş gurbetçi bir ailenin çocuğu.Şenol Demirci aslen Ordu'nun AKKUŞ ilçesinden ama ailesi Almanya'da yaşıyor.Şenol çok agresif ve itici demiş bazı arkadaşlar haklılık payı var şenol Almanya'da yetişmiş ve Türkiye'de Ordu'da futbol yaşantısını sürdürüyor.İki kültür arasında kalmış ve çatışma yaşıyor.Almanya'da yapmış olduğu günlük hareketler normal iken Türkiye'de özellikle Karadeniz'de antipatik olarak algılanıyor.Şenol geçen sezon çok agersifti ben onu geçen sezon Almanya'dan gelen ailesinin kocaeli yakınlaroında geçirdiği ölüm ile sonuçlanan trafik kazası sonrası tramvaya bağlıyorum.Şenol Demirci çok iyi bir oyuncu o kazada Annesini , dayısını ve yeğenlerini kaybetti ve kolay kolay unutulacak bir hadise degil.

Şenol Orduspor takımı için çok önemli bir oyuncu tek başına bir takım.Topla çok oynamasa ,rakipler ve hakemler ile konuşmasa şu an yeri süper lig olurdu.Şenol demirci'yi almak isteyen kulüp biraz paraya kıyacak.Şenol Demirci ve Gökhan Kolomoç Orduspor'un en degerli oyuncuları ve biz bu iki oyuncuyu kolay kolay bırakmayız ama oyuncular gitmek ister ise yapacak bir şey yok.Prosüdürler uygulanır ve el sıkışılır.Samsunspor'a yeni sezon öncesi başarılar ve en kısa sürede en iyi oyuncuları kadronuza dahil ederek yola devam etmenizi bir Ordu'lu olarak canı gönülden temenni ediyorum.

vanlioglu

12 July 2008, 16:50:59 #230 Son düzenlenme: 12 July 2008, 16:52:34 berusa55
AlıntıOrduspor'da transfer şov!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor, dış transferde 8 futbolcu ile anlaşmaya vardı.  Geçen sezon forma giyen futbolcuların sözleşmelerinin bitmesi ve başka kulüplerle anlaşması üzerine yeni bir takım ortaya çıkarmayı hedefleyen Orduspor yönetim kurulu, öncelikle iç transferde Muhammed Türkmen, Şenol Demirci, Gökhan Kolomoç ve Serkan Merç ile anlaştı.

Arkadaşlar sizinde gördüğünüz gibi şenol takımıyla sözleşme yeniledi ve bizim içinde şenol defteri kapandı.

Yalnızca BİZ

tolga zengin gelirse harika olur...

ozkan17

yuhhh dıyorummm ;D agzım acık kaldı yemın edıyorum...kendısını tanımama ragmen bu baskanla bız avrupaya gıderız 2 seneye..ınsallah yalan olmaz xD sıoteden kımse sımdı bana ters bısey yazmasın karakterını kısılıgını bılmıyorum adamın gecmısdekıler gıbı reklam kokan hareketler olmaz ınsallah bunlar..bu arada ınsallah adnanında aklı basına gelmısdır de gerı gelır bıze...her ne kadar kacıp gıtsede ıy oyuncudur adnan ve ıhtıyacımız var...

Baskan basarılı olacagına ınanıyoruz..Haydi..!!!

mehmet yılmaz

Şenol Demirci'nin Orduspor'la sözleşmesinin sürdüğü doğru... ( bu arada haber yalan, sözleşmesi süren oyuncu neden mukavele yenilesin? )

Ancak kendisi artık Orduspor'da oynamak istemiyor, futbol hayatını Samsunspor'da sürdürmek istiyor. Orduspor'dan geçen sezondan kalan maç başına alacakları var ve tahsil edememiş durumda.

Özetle, futbolcu Samsunspor'da oynamak istiyor ve alacaklarından dolayı TFF'ye başvurursa bonservisini eline alabilir. Bu nedenle hiç hukuki sürece girmeden iki kulüp oturur konuşur, anlaşırlarsa Şenol da Samsunspor'da oynar.

Şenol'un Akkuşlu bir ailenin gurbetçi oğlu olduğunu biliyoruz ama çocukluğunun yaz tatilerini Samsun'da geçirdiğini de biliyoruz.

Şükrü Bodur'dan sonra Orduspor yönetiminin kendisine sıcak bakmadığı da söylenenler arasında.

harbisamsunsporlu5517

tolga zenginmi bu kaleci bıze gelmez arkadaslar boşuna hayal kurmayalım

KocumVolkan

şenol olayını anlamadım arkadaşlar istedikmi isteyecekmiyiz yönetimin aklında böyle birşey varmı yoksa sadece şenolu alsak iyi olurmu diyorsunuz ?

körfez55

12 July 2008, 19:23:02 #236 Son düzenlenme: 12 July 2008, 19:30:25 kuzey55
şenol oynamak isterse gelir.ordu zorla oynatacak değil.tolga zenginin tek gelme ihtimali olabilir o da başkanın trabzonsporla olan bağlantıları...biz istanbulspordan mehmet deliormanı almalıyız ayrıca elazığın kalecisi de fena değil.

bu arad bizim eski kaleci akın orduyla sözleşme imzalamış.bence işleri çok zor..

mehmet yılmaz

Şenol Demirci işi şu; kendisinin yönetime bir talebi var, Samsunspor'da oynamak istiyorum diye. Yönetim kurulu bunu teknik heyetiyle paylaşır, Şenol'la da anlaşırlarsa sonuçlanır. Bence iyi de olur.

Bu arada Devlet bakanı ve Trabzonspor eski başkanlarından Faruk Özak, başkan Köktaş'ı bizatihi arayarak Trabzonspor'dan istediği oyuncu olursa kendisinin her türlü yardımcı olacağını söyledi. Kesin ve net bu, ama isimler konusunda net birşey yok ortada. Tolga Zengin milli kaleci, Gümüşhaneli, ama bildiğim kadarıyla Ersun Yanal onu pek tutmuyor. Yabancı bir kaleci aldılar/almak üzereler, yedek olarak da Ümit Milli, Recep Onur Kıvrak'ı tutuyorlar. Tolga ve stoper Erdinç oldukça faydalı olabilirler bizde. Ama şimdilik kesin bir şey yok.

Bir de benim de şahit olduğum birşeyi söyleyeyim size. Ertuğrul Sağlam, Samsunspor yönetiminin bir talebi olursa kendilerine oyuncu konusunda seve seve yardımcı olurum ama öncelikle bu konuda bir isteklerinin olması lazım dedi.

Bütün bunlar yönetim kurulunca değerlendirilecektir zaten.

Ama arkadaşların dediği gibi bize bir Afrikalı bir de Türk Cumhuriyetinden oyuncu gelirse renklilik olacaktır.

körfez55

evet  şöyle zenci bi futbolcumuz olsun...adı da kafiyeli olursa beste yapmak kolay olur.ilk maçta full tribünler önünde adamı tribüne çağırınca dibi düşer valla..

Baþkent_55