2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

veis

bi küçük umut taraftarı nekadar mutlu ediyor.allah bu nu sezon sonuna kdar daim eder inşallah.

eLLis

Yav siteye girerken yine bişe oldumu acaba gibi olumsuz düşüncelerle giriyordum şimdi ise heyecanlı bir şekilde umutlandım yeni sezon inşallah güzel bir sezon geçireceğiz bu ligde tecrübesi olan bir kaç kişi alsak gençlerlede birlikte gideriz gibi geliyor bana

maviay55

öss den sonra bu haberleri okumak çok güzel..bi küçük umut bile bize yetiyor..

ÖLÜMÜNE SAMSUNSPORLUYUZ

**KaR6**

mehmet nas ın samsuna döneceğine ihtimal dahi vermiyorum.. transfer olarak ise eğer Ertugrul'un dediği doğruysa Can Erdem i isterim ordan.. adam ileride fena parlicak, ilk adımı bizde atar hiç değilse.. Ayrıca bjk nin altyapısı gayet kaliteli, bizim gençlerimizin olmadıgı mevkiilere adam alırsak fena olmaz ancak bjk den alıpta bizikileri yedek oturtacaksak hiç anlamı yok..

Sadece Samsunspor

13 July 2008, 16:40:55 #259 Son düzenlenme: 13 July 2008, 16:44:20 berusa55
mehmet nas olayı doğru gerçekten geri gelmek istiyormuş. bu arada kaleci için özdenle anlaşılmış ama kesin değil sonra beni suçlamayın

eLLis

Mehmet Nas gelmek istiyor haa ??? Bu arada özden şu bi ara beşiktaşın almak istediği özdenmi

ozkan17

amma ajan cok haa bızım sıtede fbı bıle bızden gerı kaldı walla ;D

jean

mehmet nas sahene olur futbolu birakmadan oynayacam demisti zaten samsunsporda

varolcan

ya ne mehmet nası .biz ilk önce şu celil abiyi tutalım.adam a helel olsun doğruda yanlışda olsa takım için herkese rest çekiyo.bu yönetim olsun  vali olsun  belediye başkanı olsun  kulüp başkanı olsun.topunuda allah ına kadar oynuyo.bakıyorumda istanbul gurubundakiler çekemiyo celil abiyi,ya arkadaş adam takımı kümede bıraktı.bir allahın kulu adama bırakın teşekkür etmeyi nerdeyse sövecekler.yazık yazık yazık.....bakıyorumda son 4senedir dedikleri bir bir çıkmiş.ertuğrul hoca  zamanında  bu futbolla seneye küme düşeriz demiş.ve düştük...ikinci ligde bu kadro ve yönetimle küme düşmeye oynarız  adam almamız lazım demiş.aynen ligde son anda yırttık.adam bu sene herkese rest çekip ligde kalacağız demiş.aynen oldu.bu adamın heykelini dikmeyen taraftarın ben tarftarlığından şüphe duyarımmmm.seni çok seven harbi delikanlı  samsunsporlu   varollllllll.......imparatoooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eLLis

Biz bir oyuncuya bu kadar bel bağlayacak kadar küçüldükmü takımı kümede bırakmış çok işti bunun içinmi teşekkür edeceğiz bir tek o mu oynadı sanki tek başına yaptı bu işi yapıyorsa kazanıyorda işi ney hayrınamı yapıyor celili tutalımda daha kaç sene tutacağız hem kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider yalvaracak değiliz celilin dediklerini sanki biz demiyoruz görmüyoruz sen başkarının taraftarlığından şüphe duymak yerine git celilsporu tut biz Samsunsporluyuz

samsun155

Futbola Antalya 1. Amatör küme takımlarından Beymelek Belediyespor'da başlayan, ardından da Alanyaspor, Hatayspor ve Ceyhanspor'da forma giyen, 3 kez genç milli olan Uğur Kuşakçı (20), Samsunspor ile iki yıllık sözleşme imzaladığını belirterek, "Samsunspor'da yeni bir başlangıç yapacağım. Demre'de tatil yapıyorum, enerji depoluyorum" dedi.

Kuşakçı'nın Samsunspor'dan 40 Bin YTL peşin ve 40 Bin YTL maç başı olmak üzere toplam 80 Bin YTL ücret alacağı bildirildi.

HaSaNCaN

bu haber haziran 24 de yapıldı ve yalan haberdi

seckin55

Arkadaşlar gecen sezon ALTAY' ın beşiktaştan kiraladığı Adem Büyük' de ilgilenebilriz.yaşı çok küçük ve çok yararlı bir futbolcu.şuanda Altay la anlaşmış degıl.Altay da vazgeçti zaten.Ertuğruldan bunu ısteyebılırız.bu topcu bizim tribunleri ayaga kaldıracak birisi.

samsunmania

Alıntı yapılan: seckin55 - 13 July 2008, 22:29:43
Arkadaşlar gecen sezon ALTAY' ın beşiktaştan kiraladığı Adem Büyük' de ilgilenebilriz.yaşı çok küçük ve çok yararlı bir futbolcu.şuanda Altay la anlaşmış degıl.Altay da vazgeçti zaten.Ertuğruldan bunu ısteyebılırız.bu topcu bizim tribunleri ayaga kaldıracak birisi.

Kardeşim Adem Büyük Vestel Manisa'ya imza attı.

cem 55

varolcan dur bakalım daha siteye yeni girdin istanbul grubu celili cekemiyo filan oraya buraya laf sokmaya baslamıssın biz grup olarakta şahsım adına da celil le ilgili burda cok yorum yaptık kendini yormayıp eski yorumları okuma zahmeti göstermemişsin ama biz yine de acıklamamızı yapalım celilin futbolculuguna burda laf eden kimse yok celil milli takımda bile rahatlıkla top oynayabilecek birinci sınıf cok kaliteli bi oyuncudur bizim sorunumuz celilin karakteriyle celilin futbolculugu ne kadar iyiyse karekteride o kadar kötü parayı cok seviyo ve kendini celili celil yapan takımdan büyük görüyo unutma kişiler gelip geçiçidir ama kurumlar her daim baki kalırlar bu kulup ne celiller gördü bizde celil sadece topa kafa yordugunda topunu oynadıgında ona imparator dedik ama celilin son zamanlarda kafası sadece cinlikte senin bizi kümede bıraktı heykelini dikelim dedigin adam 2. yarının ilk 4 haftası sakatım ayagıyla top oynamadı 5. haftada kritik ordu macında kendini attırdı 3 maç ceza aldı bizim için sezonun en kritik macı elazıg macında oynamadı ama genç cocuklarımız celil ve serkanın yoklugunda elazıgı yendiklerinde baktı taraftardan tepki geliyo baktı pabuç pahalı oynamaya basladı celil ve serkan eger geçen sezon sadece futbol oynamayı düsünseler biz rahatlıkla süper ligdeydik ama onlar işin kolayını bulmuslar koca sezon 4-5 maç oynarız bu taraftar bize yine imparator der kral der diyolar bu kafayla gidersek biz daha cok sürünürüz celil son sezonlardaki futbol harici olayları ve para meselesini bırakır sadece topunu oynayıp gençlere abilik yapacaksa bende takımda kalmasından yanayım ama hiç sanmıyorum böyle davranacagını bide sana önerim siteye üye olup 3 mesaj yazmıssın hepsi celille ilgili celili bu kadar seviyosan git celilsporu tut biz samsunsporluyuz oldu mu kardeşim