2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: veis - 25 July 2008, 17:40:15
kaynak neresi tugberkim çünkü ercü konusunda bende çok ısrarcıydım hem genç hemde bizi artık tanıdı zaten samsunludan farkı da kalmamışdı.

bugünkü denge gazetesinde yazıyordu kulübü ile sorunlarını halletti diye. zaten dediğim gibi o samsunu ve samsunspor çok seviyor. denge'den yalan haber çıkacağını hiç sanmıyorum

ozkan17

ınsallah oyledır..o zaman kalecı sorunumuz ortadanm kalkmıs oluyor ohh bee

KocumVolkan

umarım gelir ercument , onun yanına  özden yada gurbetçi ferhatı aldımı tamamdır kale :)

jean

ercument gelmesin bence ozdenin yanina baska kaleci lazim ercumentin ne zaman ne yapacagi belli olmuyor

jean

abiler ilyasi almisiz biraz tuhaf transfer bakalim hayirlisi ajansporda biri yorum yazmis kaynak saglammis haftaya aciklayacakmis yonetim simdiden aciklamiyormus

KocumVolkan

ilyas hangi ilyas nerde oynuyor kalitelimi pek takip etmiyorumda :)

berusa55

25 July 2008, 19:34:31 #651 Son düzenlenme: 25 July 2008, 19:36:56 berusa55

Alıntı1976 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu, şu an i.b.belediyesi'nde forma giymektedir. galatasaray alt yapısından yetişmiştir ve Antalyaspor, Bursaspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Galatasaray, Gaziantepspor, istanbul Büyükşehir Belediyespor, Malatyaspor, Yimpaş Yozgatspor takımlarının formalarını giymiştir.

Orta sahamızda genc Zafer Şakar ile birlikte tecrübeli İlyas iyi olur diye düsünüyorum. Hayırlısı...

Tiryakiler55

25 July 2008, 19:44:48 #652 Son düzenlenme: 25 July 2008, 19:45:58 berusa55
ercüment kıralık olarakmı gelecek yine yoksa transfermi edilecek.. gençlerbirliği için yetişecekse bence gelmesin... özdenle gurbetçi ferhat gelsin öyleyse... antremanları şu anda nerde sürdürüyolar acaba ?? samsundaysa bi gelmişken bende göz atiğim

HaSaNCaN

Nuri Asannda yapıyoarlar ayın sonuna kadar sabah ve akşam olmak üzere çift idman yapıyolar.

nilsah

hayırlı olsun volkan ve cagatay bugün 20.00 itibari ile sözleşmeyi imzaladılar kulup binasında

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: nilsah - 25 July 2008, 22:05:26
hayırlı olsun volkan ve cagatay bugün 20.00 itibari ile sözleşmeyi imzaladılar kulup binasında

hayırlı olsun

maço

inşallah yararlı olurlar bakalım gorecez

Sadece Samsunspor

Volkan Çekiç: Erciyes, Kartalspor, Konyaspor ve Türk Telekom'da oynamış

Çağatay Tekin: 2 kere u-18 milli takımına çağrılmıi yani geleceği var.

Transferler iyi ama biraz daha bomba transfer bekliyoruz

alperen_55

takıma alınan futbolcular ve transfer edilmesi düşünülen topçulardan samsunsporumuza bi fayda getireceğini düşünmüyorum.hedfsiz bir samsunsporun hedefi küme düşmemek olmamalıdır.kıscası samsunsporun bu yılki akibeti samsunlu genç yetenklerimizin göstereceği performansa bağlı....hayırlısı demekten başka bişey yok.

nomak55

Alıntı yapılan: alperen_55 - 25 July 2008, 22:26:57
takıma alınan futbolcular ve transfer edilmesi düşünülen topçulardan samsunsporumuza bi fayda getireceğini düşünmüyorum.hedfsiz bir samsunsporun hedefi küme düşmemek olmamalıdır.kıscası samsunsporun bu yılki akibeti samsunlu genç yetenklerimizin göstereceği performansa bağlı....hayırlısı demekten başka bişey yok.

Kimlerin alınmasını bekliyordun samuel etoo mu ronaldinho mu yoksa başka bir dunya starımı cok cabuk unutuyoruz beyler bu takım gecen sene transfer yapmayacak durumlara kadar geldi sezon basında alınan adamlardan kac tanesi bu takımda su an ve o zaman herkes soylyorduu bunlardan bir şey olmaz diye ancak bu sefer alınan futbolcular hem ucuz hemde genel anlamda goruslerin iyi oldugunu okuyorz ben daha once bunları hic izlemedim su an kotu veya iyi oldugunu soyleyem seninde bu futbolcuları cok fazla izlediğini veya hic izlemediğini dusunuyorum kısacası hele bi gorelim bi oynasınlardaa ondan sonra karar verelim on yargılı olmayalım yonetime su an ne iyi ne kotu diyebiliriz ancak destek verebilriiz desteğimiz devam etsin..ilerleyen zamanlarda alkışlamak veya eleştirmek icin cok zamanımız olacak merak etme....