2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıSERKAN AYKUT YUVADA KALDI

Kırmızı-Beyazlı takımın gol kral ünvanlı oyuncusu Serkan Aykut bu sezonda yuvada kaldı. Serkan Aykut ile transfer komitesi arasında günlerdir süren görüşmeler sonucunda iki taraf el sıkıştı. Dun akşam yapılan idmana da katılan ve düz koşu yapan Serkan Aykut, yeniden Samsunspor'da kalmaktan mutlu olduğunu belirterek,"Hiçbir zaman gitmeyi düşünmedim. Bu sezon benim için çok farklı olacak. Bana güvenenleri kesinlikle mahçup etmeyeceğim" dedi.

1-2-3 KRALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

eLLis

İlyas Kahraman doğrumu acaba fena futbolcu değil deneyimlilerde lazım bize.

cem 55

bende yaslı miyadı dolmus oyuncuları kadroda görmek istemiyorum ama ilyas cok kaliteli orta sahayı cekip cevirebilecek top dagıtacak lig a seviyesinin üzerinde bi 10 numara genç oyunculara abilip yapabilecek 2-3 tecrübeli oyuncuya da ihtiyacımız olacak bence transferi çok yararlı olur.insallah haber dogrudur

seckin55

Birde celilden haber bekliyoruz...At artık imzayı..serkan celil el ele serkan celil el ele hep beraber türbine hep beraber türbine...

Sercan

bence sercan barış memişten daha yetenekli...

seckin55

Erkan Ferih samsuna gelmiş ve sabah antremanına katılmış.cok guzel bi transfer..hayrılı olsunnn...

körfez55

ne dostanesi bee..onlardan dost olurmu?ama bizi cahil taraftarımız ki ben onlara samsunsporlu demiyorum aklı sıra rizeyi kardeş seçmişler ve bizim maçımız dururken rize maçına gitmişler..başkanları rizeli ve bizim koyun taraftarımız da başkanlarının lafıyla kalkıp rizeye gidiyo.onlar bizi çekemediği sürece onlarla bizim işimiz yok.

HaSaNCaN

Ayrıca Çağatay Tekin'lede el sıkışmış yönetim.

gyuksel55

erkan bence çok iyi tansfer çağatay tekini ilk defa duydum kimdir arkadaşlar bilgisi olan varmı

seckin55

HaSaNCaN

Çağatay Tekin  (Hacettepe)         
İsim:    Çağatay Tekin
Doğum Tarihi:    24.09.1986
Doğum Yeri:    Ankara, Türkiye 
Uyruk:    Turkey
Boy:    176 cm.
Kilo:    76 Kg.
Mevkii:    Orta Saha
Forma:    7

körfez55

25 July 2008, 12:31:28 #611 Son düzenlenme: 25 July 2008, 12:33:02 kuzey55
g.birliği oftaş yeni adıyla hacettepe de oynuodu bildiğim kadarıyla.çok genc bi oyuncu.genclerbirliği altyapısından yetişti son olarak diyarbakıra gitmişti..

deli 55

çağatayı geçen sene oftaşın fortis türkiye kupası maçında izlemiştim.çok yetenekli bir oyuncu birde gol atmıştı hatırladığım kadarıyla.camiamıza hayırlı olsun diyorum...

eLLis

Bir arkadaşa sordum iyi diyor bizede gol atmış zamanında oftaş süperlige çıktığında çoğu maçta oynamış arkadaş ordulu onun izlenimlerini aktarıyorum :)

seckin55

çok iyi ozman..yonetim golleri atmaya başladı..sabır sabır