2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

Sadece Samsunspor

26 July 2008, 21:46:21 #691 Son düzenlenme: 26 July 2008, 21:52:44 tuqberk
gs'den kiraladığımız erkan ferin geri gönderilmiş - bana göre en iyi transferlerden biriydi >:(

jean

KocumVolkan

yapma ya erkan niye gitti ya haydaa tamda heves etmiştik....

Gaziosmanpaşalı3455

yönetim yıolların takımını kuaracaz diyor habire kıiralık oyuncu alıyor ne iş ya?

furkan88

volkan ve burhan transferleriyle forvet konusu kapanmalı.turgut,serkan,hakan akman ve eren de var.sağ beke adam alınmasada olur.ertan var.hem bu ligde tecrübeli.kaleci ercümentle beraber ferhatta olursa sorun olmaz.ön liberoda sefa,zafer,ömür ve furkan var.bunların önüne ismi geçen ilyas veya bu tip bir oyuncu alınmalı.şu anda takımda sercan ve çağatay dişında direk katkı yapacak bir kanat oyuncusu yok.kanata adam alınmalı(2).birde stoper.(en önemlisi)kanatlara,stopere ve 10 namaraya yapacağımız transferler bu ligdeki hedefimizi belirler.

HaSaNCaN

dün ben idmana gittim 6'a ama idman yokdu. gençler maç yapıyordu galiba seçmelerdi.

Kadir ÇELEBİ

Arkadaşlar siteyi son zamanlarda takip edemiyorum kesin gelenlerin isimlerini ve geldiği  takımları  yazarmısınız

Kais

cagatay tekın hacettepe * zafer sakar gs * volkan cekıc konya * ferht var denenıor psv * erkan gldı ibb den ama gerı gıttı glba * 2 afrıklaının adı gecıor 2 kısılen da anlasılmıs dıorlar * ılyas kahramanında adı gecıor

berusa55

AlıntıMaksic sorunu çözüldü

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, kaleci Dejan Maksic olan sorunun tam olarak çözümlendiği müjdesini verdi. Başkan Köktaş, "Bizimle aynı problemi olan Diyarbakırspor, sorunu çözemeyince lige eksi 6 puanla başlamak zorunda kaldı" diye konuştu

BÜYÜK BİR SIKINTIYI AŞTIK
Samsunspor, kaleci Dejan Maksic ile olan sorunu çözdü. Yönetim kurulunun yapmış olduğu uzun uğraş ve mücadelelerinin ardından Maksic ile anlaşmaya varıldı. Kırmızı-Beyazlı ekip, kaleci Maksic'e olan borcunu taksitle ödeyecek. Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Bu konuyu çözüme kavuşturmak için gecemizi gündümüze kattık. Büyük bir tehlike ile karşı karşıydık. Ancak Samsunspor olarak bununda üstesinden gelmeyi başardık" diye konuştu.

DİYARBAKIR -6 PUANLA BAŞLAYACAK
Eğer bu konuyu çözmüş olmamaları halinde lige eksi üç puan ile başlayacaklarını dile getiren Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Köktaş, "Bizimle aynı konumda olan Diyarbakırspor, sorununu halledemedi ve lige eksi 6 puanla başlayacak. Bu çok kötü bir durum. Yönetim olarak bütün sorunlarımızla yakından ilgileniyoruz. Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda gereken neyse onu yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=9025

Tebrikler sayın Başkan...

Cagdas Ünver

eLLis

Önceki senelere nazaran güzel şeyler oluyor kulübe para giriyor transfer yapılıyor bir zamanlar yönetenlerin düşünceleri ortaya çıkıyor yeni başkanımıza güveniyorum inşallah güzel olacak dahada bize düşen destek vermek tribünde bağırarak.

MeL_55

hersey güzel gıdıyor suan... arkadaslar ben abımı samsunspora denemeye götürmek ıstıyorum kendısı 13 yıl kulüpte futbol oynadı. bu ısı nasıl yapabılırım. yardımcı olurmusunuz ??? acıl

berusa55

Sevgili mel 55,

Bu tür bilgilerin en doğru cevabını kulübü arayarak en sağlıklı şekilde öğrenebilirsiniz.

Samsunspor Kulübü İrtibat Telefonu: 0-362-2383696

samsun155

erkan sağlık sorunları yüzünden gönderilmiş