Gelecek Sezonki Kadro (Samsun uyuma bu kadroya sahip çık)

Başlatan Baþkent_55, 06 May 2008, 11:47:21

« önceki - sonraki »

Baþkent_55

arkadaşlar önümüzdeki yıl için müthiş bi kadro kurdum herkes kendi kadrosunu kurabilir...........ama gerçekten olmayacak bir iş değil sadece istesinler                                                                                                                                                                  Maksiç(geri çağırsınlar)     Evren Kürkçü(mutlaka olması gerekir)  Hakkı Hocaoğlu      Emre Balak            Can Ulun            Sercan Temizyürek   Mehmet Nas(G.birliğinden alınmalı isterse gelir)          Zafer Şakar        Celil Sağır            Musa Aydın(gelecektir)      Cenk İşler(böyle bir ortama seve seve gelir)      menejerliğe Ercan Kolu getirsinler............teknik direktör olmasına bile gerek yok............kupayı bile alırız vallahi ........Allahım güldür yüzümüzü............İnadına Samsunspor                                       

16 SS 1965

mehmet nas , cenk işler , musa aydın kesinlikle gelmeliler çok iş yaparız onlarla

kumkoylu ahmet

kadro mukemmel ama isimler oynamiyor bunuda hatirlatalim dedim

Atakumlu

musa sivası bırakıp gelcegini sanmıom mehmet nas ta biz super lige cıkana kadar gelmez diye dusunuom..cenk gelebilir ama antalya cıkmazsa.emre balak ve sercan ı da bu sene super ligde gorebilirz..zaferde kiralık oynuyo bizde..bize karsı olumsuzluk devam edio.transfer yapmamız zor olcagı gibi elimizden topcuları da kacırabiliriz..

**KaR6**

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 06 May 2008, 12:04:28
mehmet nas , cenk işler , musa aydın kesinlikle gelmeliler çok iş yaparız onlarla

bizi takıma alırlar diye sehire bile gelmez bunlar daha :) mehmet nas imkanı yok gelmez, cenk bana göre bi ihtimal gelebilir ama cook kalite bi yonetim kurulması gerekir, musa zaten kaçma kaçtı bizden, gorusmedi bile, gelmese de olur, gelmez de zaten.. en cok prim yaptıgı dönemde geri gelcek hali yok.. biz gençlerimizi tutalım takımda, celille serkana da form tutturalım, allah da sakatlık vermezse seneye de sakin bi sezon geçiririz  işte napalım..

celebi

bu verilen kadroyla ilk 2 de bile çıkraız. faat bu kadro acaba elimizde rtutabieleck mi,yiz. ve naslar işler falan şu anki ortama gelmezler gibime geliyor.

Baþkent_55

sayın uyanık başkan olursa bu kadroyu kurmak imkansız değil .......ama olmayacağı kesin.......yeni yönetim içinde bu kadro bence mucize değil yeterki insanlar bazı şeylere güven versinler.......gelecekler bundan eminim nasıl düştüysek öyle çıkacağız işte bu kadar .......

celebi

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 06 May 2008, 15:25:41
sayın uyanık başkan olursa bu kadroyu kurmak imkansız değil .......ama olmayacağı kesin.......yeni yönetim içinde bu kadro bence mucize değil yeterki insanlar bazı şeylere güven versinler.......gelecekler bundan eminim nasıl düştüysek öyle çıkacağız işte bu kadar .......

karşısındaki insanlara veya futbolculara ve taraftarlara güven verecek kişilerin gelmesini temenni ederim.

jean

cenk-mehmat nas -musa ucu kesin gelmeli musa disindakiler gelebilir bence iyi bir yonetim olursa su cenk futbolu birakacak bir turlu takimda oynatamiyoz yaniyom hala

veis

evet cenk gelse süper olur ama çok oyuncuya ihtiyacımız var

ozkan17

fantazi futbol var ntvmsnbc de sankı oraya kadro kurmusuz hee..musadan tutda cenke kadar hatta kürkcü bile gelmez + ALAMAYIZ..fantazi olur boyle bır kadro anck

celebi

Alıntı yapılan: veis - 07 May 2008, 13:55:40
evet cenk gelse süper olur ama çok oyuncuya ihtiyacımız var

bir kaç tecrübeliyi monte ettirdikten sonra gençlerle olabilir aslında süper lig.

55erhan55

bizim maddi durumumuz olsa bize her futbolcu gelir
samsunsporun adı yeter biz bu ligin potansiyelli en iyi takımıyız bu sene bile bikaç takviye yapabilseydik ilk altıya kesin girerdik bize takım ruhuyla oynayan kenini parayı değil takımını seven futbolcular lazım

maço

cenk bok gelır adama sevgı gosterısınde bulunuyoz her macımızda, kendısı bı dergıde yayınlanan soylesıde bıle o kadar sorulmasına ragman samsun spor camıasıyla ılgılı bıse demıyor bu adam son 1-2 yılı paramı alım derdınde