Gelecek Sezonki Kadro (Samsun uyuma bu kadroya sahip çık)

Başlatan Baþkent_55, 06 May 2008, 11:47:21

« önceki - sonraki »

celebi

veis

samsun halkı yönetimi esanfı çıragı futbolcusu taraftarı kısacası herkes inanırsa bişeyler olur yoksa bana ne samsundan diyen insanlarla işimiz dahada kötü olur.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 08 May 2008, 14:11:54
samsun halkı yönetimi esanfı çıragı futbolcusu taraftarı kısacası herkes inanırsa bişeyler olur yoksa bana ne samsundan diyen insanlarla işimiz dahada kötü olur.

bizim samsun maalesef çıkar yuvası dedikodu yuvası olmuş

CeLiL_55

bu takımın Süper Lige çıkabilmesi için gelecek sezonda biraz para yardımı ile Musa Aydın Cenk İşler Mehmet Nas Adnan Güngör alıp direk kafaya oynarız diye düşünüyorum

veis

ah şu ıkıntılardan bi kurtulsak neler alınırda işte belimizi büken sorunlarımız var.

ali ihsan

Musa Sivas ta piyasa yapmışken 2. lige gelmez.Zira Mehmet Nas ta aynı şekilde.türkiye kupası final  maçında maçın oyuncusu seçildi ve Mesut bakkal kesinlikle onu bırakmaz.Kariyerinin sonundaki Cenk belki gelebilir.maddi problemler halledilsin şu anki kadro bile bir kaç takviyeyle kafaya oynar.

ozkan17

sankı klubu bız yönetıyoruzda haa..

o gelsın bu gıtsın noluyoz yaa..sene basında forumda yazılanları bı cıkarsak varya ohoyy....fantazıler forever di sıtedekı yazanlarda..evren orta sahaya cenk foırvete defansa bılmem ne noluyoz yaa

kimseyı alamayız bole elımızdekılerde devam beyler..su cenk konusunda da bı sona gelelım artık 25 yıldır cenk de cenk..neymıs bu cenk yaa..alamıyacagımız bellı gelmıyecegı bellı daha ne cenkiymiş..kımılerıde dıyor samsunspor bu lıgın en ıyısı en potansıyellı takımı..hanı potansıyel?= bı para toplayalım dıyoz potansıyelı ıyı bır takım 1 trılyon bıle toplayamıyor..bu mu potansıyel? macları her ne kadar amacsız olsa bıle 1000 kısıyı bulamayan kocaa samsunspormmu potansıyel?

Yazarken bıraz mantıklı yazalım..Yazmak ıcın yazmayalım.Yine söylüyorum kimseyi alamayız haa alırız kıytırık ikinci el hacı murat gibi adamları alırız yedek klubesınde oturturuz bunada transfer demeyın artık..

veis

borcumuz olmasın ama transferde yapmayalım ben razıyım enazından hergün haciz haberleriyle ugraşmakdansa adam gibi bi alt ligdede samsunsporluyum derim.