Gelecek Sezonki Kadro (Samsun uyuma bu kadroya sahip çık)

Başlatan Baþkent_55, 06 May 2008, 11:47:21

« önceki - sonraki »

yaman55

kimin gelmesi önemli değil kümede kaldık düşmedik sömeşiler geri dönmeli arena gibi yeni gruplar açılmamalı o zaman çıkarız

veis

sevgili metehan cenk artık yaşı itibariyle samsunspora gelir haa bundan 3 sene önce olsaydı dediklerin dogru ama yaş geçti artık samsunspor bile almak ve almamak arasında kararsız kalır bu anlamda gelirde nekadar verimli olur tartışılır.ama görünen o ki antalyadaki formunu yansıtırsa her takıma cenk lazım.

veis

Alıntı yapılan: yaman55 - 07 May 2008, 16:54:08
kimin gelmesi önemli değil kümede kaldık düşmedik sömeşiler geri dönmeli arena gibi yeni gruplar açılmamalı o zaman çıkarız

bu arena olayı çok tuhaf geldi bana bu kadar tepki alınacagını bile bile sezgin başkana destek çıkdılar ve seneye olmayacagını bile bile.ayrıca bide arena grubu hangi bölümde takıma destek veriyor.

US

yaa arkadaslar ltfn hayal kurmayalım celil gibi samsunaspora ömür boyunca emegi gecmiş adam para para diye soylenıyosa bu adamlar bizde, sivasda genclerbirliginde aldıgı paranın daha azını alacaklar ve odemeler sureklı gecıkecek bu adamların bize gelmesi imkansız!!!
Musa aydın,Bu sene süper ligde şampiyonluga oynayan bi takımdan bize gelırmı??
mehmet nas,gencler birliginin artık en eski oyuncularından olmaya basladı mehmet nas samsunspor la degil genclerbirligiyle özdeslesmıs bi oyuncu..
CENKCENKın gelmesını canı gönulden istiyorum ..antalya spor cok buyuk bi süpriz olmasssa ilk 2 de süper lige cıkacak ve cenk ın  yerine buyuk ihtimalle transfer yapacaklar yanı cenk antalyada forma bulamayabilir ve bize gelbilir inş da gelırr..
evren kürkcü , bu adam baslı basına sorun ya ..Kenanın yüregi yeter ..
Ayrıca sercan ,turgut gibi genc oyuncularıda elımızde tutabilecegimiz kesin degil..

veis

musa ve mehmet nas çok zor ama iyi ve saglam 5 topçu lazım samsunsporumuza bu kesin.

oguz_5528

gitsin dediklerim;;Hakkı,Sinan,Ömür,Fatih,caner----gelsin dediklerim yaser(kartal)levent(giresun),Ufuk (antalya),kenan(istanbul),evren kürkçü,mustafa çiçek(rize),süper oyuncular,isim oynamıyor mehmet nas gelse noluurr.sefa bin kat iyi

veis

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 07 May 2008, 17:38:13
gitsin dediklerim;;Hakkı,Sinan,Ömür,Fatih,caner----gelsin dediklerim yaser(kartal)levent(giresun),Ufuk (antalya),kenan(istanbul),evren kürkçü,mustafa çiçek(rize),süper oyuncular,isim oynamıyor mehmet nas gelse noluurr.sefa bin kat iyi

evet budur işte kadro gayet mantıklı ve güzel

nomak55

arkaadaaşlar bence oncelik kesinlikle stoper mevkisi aolmalı benim şahsi gorusum kenan gonderilmeli artık yaşlandı veya bıraakmalı aklup bunyesinde yeni gorevler almalı ahakkı gitmesin derim ben cunku orta sahada oyanatılırsa daha verimli olur bence kjesici gorevinde ancak iiki tane saglam ayaga aoaynayan stoperler sart, saonra sag kanadımız yok gibi aaoraya da kesin bi takviye sart orta sahaanın sagına yani...beklerimiz fena değil bir kaleci mutlak suretle alaınmalı ayrıca birde iyi bir forvet aolmalı...canere gule gule denmeli turgut daha cok genc ve yeteneklerini kullanamıyor bize su asaamada fayda saaglamaz..akiralık gitmesi iyi olur..sefa ile hakkı orta sahanın dinamosu olur o orta saha geçilmez bence tek forvet oynanmalı..sercan da forvet arkasıanda oyun kurucu olarak aforvete yakın oynamalı derim ben..

Sadece Samsunspor

arkadaşlar samsunspor son 5 sezonun hepsinde avarejı hep eksinin altında doğru düzgün bi kaleci alamadık bu takıma

ilk olarak kaleci,sonra sağ kanada gökhan gönül gibi bir oyuncu,sonra bitiriciliği çok yüksek olan bir forvet, orta sahayada zafer şakar gibi bir tane daha aldıkmı değme keyfine

arkadaş bu dediklerimin hepsi bank asya 1.ligde mevcut , cüzi bir parayla böyle oyuncular alınabilir

veis

kaleci konusundada tugberke katılıyorum ercü çok kaliteli bir kaleci olucak bundan şüphem yok ama ona tecrübesini aktaracak bir numara bulmak şart yoksa ercü harcanır gider samsunda.seneyede kalıcak sanırım bu gidişle.

Sadece Samsunspor

ercüment samsunu çok sevmiş sefa ilede iyi arkadaşlar , eğer ilhan cavcav geri istemezse gitmez , ama dediğim gibi adam gibi bir kaleci lazım , ercü ile iyi bir 2li oluştururlar

celebi

ercüment seneye muhakkak kalmalı bir şekilde ercüyü elimizde tutmalıyız.

veis

enaz15 trilyon lazım gerçi bu oyuncularıda almaya bunuda unutmayalım.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 08 May 2008, 07:32:59
enaz15 trilyon lazım gerçi bu oyuncularıda almaya bunuda unutmayalım.

5 trilyon ilk başta yeter

veis

gs den antalyaspor fevziyi almışdı veya antep bjk den muratı kaleye aldı bizede süperligde iş yapmış saglam kaleci ve oyuncular lazım yoksa süperlig yine başka baharlara kalır.