Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

T.DİREKTÖR İSA TURAN YARDIMCISI HAMZA HAMZAOGLU-KALECİ HOCASI İLE METİN MERT OLDUGUNU SÖYLENİYOR

kesin bilgi değildir

körfez55

11 July 2008, 12:14:01 #1006 Son düzenlenme: 11 July 2008, 12:18:12 kuzey55
bence tecrübeli bir t.direktör alınması aha iyi olur.

hasselbaink

Alıntı yapılan: tuqberk - 11 July 2008, 12:10:47
T.DİREKTÖR İSA TURAN YARDIMCISI HAMZA HAMZAOGLU-KALECİ HOCASI İLE METİN MERT OLDUGUNU SÖYLENİYOR

kesin bilgi değildir

ben ise tek.dr. hamza hamzaoğlu, yard. isa abi olarak duymuştum. ikisi de efendi, çalışkan, başarıya aç insanlar. inşallah faydalı olacaklardır bize.

deli 55

hırslı ve futbolcularımızın biraz olsun çekineceği bir teknik direktör almalıyız.mesela bülent korkmaz çok uygun bir isim.

harbisamsunsporlu5517

bencede en uygun bulent korkmaz kendısıyle 5 yıllık kontrat ımzalanırsa super lıgdede onunla basarı yakalayacagımızı dusunuyorum ikigunde super lıgı konuşma basladık inş yuzumuz guler bundan sonra

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 11 July 2008, 13:30:26
bencede en uygun bulent korkmaz kendısıyle 5 yıllık kontrat ımzalanırsa super lıgdede onunla basarı yakalayacagımızı dusunuyorum ikigunde super lıgı konuşma basladık inş yuzumuz guler bundan sonra

arkadaşlar az bi durun yönetim daha gelmedi ama bülent korkmaz olmaz çok para istiyor hatta süperligden bir takım istedide çok para diye vazgeçtiler samsunlu birini bulalım eğer olmazsa normal düzeydi bir teknik diretör buluruz, şuan isa turan ön planda ama dediğim gibi kesin değil !

pitbul055

hep destek tam destek başkan adayımıza.

Shane_Falco

Hamza Hamzaoğlu ve Metin Mert pek bi alakasız geldi bana bizim için :S sanmıyorum yani öle olacağını...

nilsah

11 July 2008, 17:39:34 #1013 Son düzenlenme: 11 July 2008, 17:46:13 berusa55
Arkadaşlar merhaba,bugün bazı üst düzey görüşmelere sahit oldum bu sahitliğim tamamen samsunspor taraftarı olarakdı.size şunu söylemeyi istiyorum önümüzdeki bilanço vahim değil.statü değişikliği için korkulacak birşey gözükmüyor ufak tefek pürüzler dışında aşılamayacak engel yok ve inanın bu engellerde konuşarak aşılacak bir durumda.yukardaki yazılardan 3 konuyu düzeltmek isterim.. 1-kocaelisporun durumu bizden vahimdir.süper lige cıkmış olması sadece ve sadece lisans cıkarmasını saglamaktadır(oda federasyonun sponsor gelirine tahdit koyması ile) 2-Kurulacak olan yönetimimizin transfer yapması için umut ışığı çok yakındır.3-Takımın bu günlerde tek ihtiyacı maddi ve manevi destektir.

tolga

hoca konusunda fikirlre saygı  duymak lazım ama bana göre bu yapıda buraya dışardan hoca yrine bizim kendi hocalarımıza şans verilse daha iyi olabilir  u  20  tek. direktörü yücel uyar gibi veya hakkı bayrak  ercüment coşkundere olabilir çünki dışarıdan gelecek bir hoca handikap yaratabilir eğer geleceksede daha isimli biri olabilir hamza hiç bir takım çalıştırmamış deneyimi yok belkide iyidir ama soru işareti bana göre

jean

yucel hakki bayrak falan olmaz hep ayni isimler yeni heyecena yeni degisikliklerin gelmesi lazim hikmet karaman falan uyabilir mesela

red_white

bence deli biri lazım yılmaz vural gibi

Shane_Falco

Yücel Uyar olmazmı????....tam tersi süper olur.Şuan yanlış hatırlamıyosam o u20 milli takımın hocası türkiyedeki bütün genç yetenekleri türkiyenin en iyi gençlerini biliyodur ;) alabilceğimizi tutar kolundan getirirdi valla olsaydı ama ben şuan sanmıyorum milli takımı bırakıpta bizim başımıza geçeceğini ;) bu yüzdende boşa tartışmayalım bu olayı...Hem Orhan Kapucu ne olduki sanırım oda hala yönetimi bekliyo gitmedi bi takıma fln yanlışmıyım ????

gyuksel55

hayırlısı olsun inşallah başarılı olur.

kongrenin yapılıcağı yer ve saatini yazabilirmisiniz arkadaşlar.

Sadece Samsunspor

11 July 2008, 20:07:36 #1019 Son düzenlenme: 11 July 2008, 20:12:38 tuqberk
Alıntı12.07.2008 Cumartesi Günü saat 14.00'de Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde.