Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

ahmet55

SAMSUNSPOR'u yüceltecek kişi trabzonluda olsa benim desteğim tamdır..

''En Büyük Başkan Bizim Başkan''

veis

allah utandırmasın.inşallah en kısa zamanda düzlüge çıkarız.ayrıca sevgili tolga bana özelden ulaş iddayı kaybettin kombinemi alayım lütfen.

körfez55

bizim kombineler ne zaman çıkıyo ya alsak hemen maraton üst kombinemizi...

hasselbaink

Hayırlı uğurlu olsun, kendisine karşı önyargılı davrandık, halen de net bir fikrimiz yok lakin duyduğumuz kadarıyla yönetimde Suat Çakır, Tahsin Kosif, Erkut Tutu, Ömer Çoruh gibi eski Samsunspor yöneticileri de olacakmış. Teknik direktör yardımcılığı için de eski futbolcumuz İSa Turan'ın ismi geçiyor, iyi bir Samsunsporludur İsa abi.

Şimdi elini ateşe sokan insanlara destek olmamız lazım ama hataları olduğunda da söylemekten kaçınmayacağız.

Hadi artık gülsün yüzümüz.

Shane_Falco

Valla tipi hiç öle trabzonluyum samsunu satar giderim gibisinden bir tip deil temiz yüzlü bi insana benziyo ama toptanda pek fazla anladığınıda düşünmüyorum :))) samsunsporu ne kadar tanıyo ne kadar seviyo bilemem ama yinede bizi ümitlendiryo tşk ederiz...

körfez55

yönetimde eğer bahsedilen isimler varsa -ki sanırım onlar olacak- bence ümitlenmemiz için yeterli bi sebep.sağlam bir yönetim kurulu olacak gibi görünüyor.hadi hayırlısı

MeL_55

hayirli ugurlu olsun. Su borclarimizda silinse ne güzel olacak ya. Baskan'siz kalmadik ya bu önemli.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: tuqberk - 10 July 2008, 13:46:16
Samsun'un marka yolculuğunda spor takımlarının ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Köktaş, çıktığı bu yolda Samsunsporluluk ruhunu Samsun halkına tekrar yaşatacaklarını ifade etti.

Samsunspor taraftarı olarak bu sozlerin  destekcisi  ve takipcisi olacağız 

Başkan adayı Fuat KÖKTAŞ'a talip olduğu anlamlı bi okadarda Meşakkatli gorevde başarılar dilerim..

veis

zor bir anda göreve talip oldu öncelikle kendisine teşekkürler ayrıca samsunsporu taşıyacakdır diye umuyorum ve inşallahda başarılı olur.yönetime gelince tahsin kosif erkut abi yönetimde olucak bunu bizzat biliyorum ama inşallah son dakika sorunu yaşamayız.gün samsun ve samsunsporumuzun günü olsun.

cembaba

benım sınıf arkadasımın ortaokuldan amcası. cok ıyı bır ınsandır kendısı. bu zor durumda takıma sahıp cıktı heLaL olsun. Ayrıca Yönetim'de başarılar diliyorum kendisine. inş. bu tribün ayrılıgına, grup cogalmasına, futbolcu paralarına, abilere, saygılılara, hesap sorar. Ayrıca bu adam cok ince görüşlü bi insan inş. samsunsporumuz inş. layık oldugu super lige geri dönecektir. :)

KocumVolkan

İnşallah hayırlı olur taraftar olarak her zaman yaptıgımız gibi görevimizi yapalım desteklemeye devam edelim....

cem and naz55

sevgili arkadaşlar uzun zamandan beri yeni yazıyorum biliyosunuz sözlümün diyarbakıra gidiş olayı vardı ondan bir yarım artık diyarbakırda :) :)fuat köktaş adaylığını açıklamış hayırlı olsun inşallah iyi olur bu konuya duyarlığı davrandığı için teşekkür ve minnettarız istese bu sorumluluktan kaçar ve bu işe soyunmazdı diğerleri gibi kaçmadı samsuna vefa örneği sergiledi cts günü kongredeyiz :) :)

eLLis

10 July 2008, 19:28:56 #987 Son düzenlenme: 10 July 2008, 19:35:50 eLLis
Tribünü birleştirsin yeter yeni gruplara izin verilmesin daha yer kalmadı zaten stadda.

Ayrıca tribün gruplarıda 2 ye ayrılmış nasıl iştir bu ya oradaki toplamaların çoğu olaylardan habersiz tribün liderleri çıkar peşinde koşmayı bıraksın artık yeter...

Birde bir şeyleri bilmiyorsanız tam olarak yazmayın kesin bir şey varsa yazın sonradan öyle değilmiş şöyleymiş gibi basından duyduğumuz saçma sapan haberler gibi oluyor en güvendiğimiz niklerdende böyle yazılar görüyorsak Samsun basını şöyle böyle demeninde anlamı yok

jean

hayirli olsun icim rahatladi vallahi arkadasimla gorustum para siniktisi olmaz yonetimede zengin isadmalarini alacak dedi inslalah hayirlis olur

oguz_5528

arkadaşlar trabzonlu demişsiniz bizi batıracak demişssizniz önyargılarla dolu sözler bunlar bütün samsun arkasında bu durumdayeken trabzon-samsun kavgası yapmamıza hiç gerek yok başkanımız hayırlı olsn,başarılı olacak mı bilemem ama destek vermemiz lazım bide madem battık transfer yapıp batalımm. Arklar genciz ilk 10 da oluruz diosunuz ama bnce hayır kadro kötü bnce şuan bu kadro son 3te bulur kendiniii inş transfer yaparız...