Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

nilsah

Hayati KAYNAR (GAZETE ARENA YAZARI) YORUMSUZ OLARAK YAYINLIYORUM....

Dün saat 16.30 sıralarında Köktaş'ı cep telefonundan  kutladım...
Nerden, nasıl öğrendiğimi sorunca 'Kuşlardan geldi' dedim...
Oysa, geçtiğimiz hafta kendisini aradığımda 'kesinlikle böyle bir şey söz  konusu değil. Sadece bir sabah kahvaltısında arkadaşlar benden bahsetmişler'  demişti...

Güldüm!..

'Gülme, yeminle olmam' diye tekrarladı...

Dün ise 'istişare yapıyorum, destek bulursam olurum' diyerek, adeta teyit  etti...

Evet, Köktaş bugün Samsunspor'a kulüp başkanlığı adaylığını açıklıyor!..

Köktaş iyi bir kulüp başkanı olur mu, olmaz mı?, destek bulur mu, bulmaz mı  veya kendisi 8-10 trilyon lazım dediği parayı bir şekilde finans eder mi?  bilmiyorum...

Bildiğim, Vali beyin kendisine destek sözü verdiği ve kulübü alması yönünde  tavsiyede bulunduğu...

Ancak, bu saatten sonrası çok önemli...Samsun'un kimliği açısından önemli,  kişiliği ve duruşu açısından önemli...

Siyasetçisi ve Valisi adına önemli...

Çünkü, Köktaş diyor ki, 'herkes taşın altına elini koyacak'...Bu eski yönetime 
gönderilen bir sinyal...

Yani, diyor ki, kimse temlikten filan bahsetmesin...

Burada eski yönetimin tavır ve edasının ne olacağını doğrusu merak ediyorum...
Bu eda ve tavır belirleyici olacaktır!..

Sakın yanlış anlaşılmasın Fuat Köktaş benim çok iyi bir dostum...Başkan  olmasını da cani gönülden isterim...

Olacak da!..

Ancak, bu şehirde aylar önce bu kulübün kuruşa ihtiyacı olduğu dönemde,  Samsunspor için trilyonlarını gözden çıkartan  işadamına destek vermeyenleri  kamuoyunun görmesi, bilmesi lazım...

Bu kentin Valisi, neden 6 trilyon gibi astronomik rakamı masanın üzerine koyan 
işadamına destek vermedi de, bir şekilde aktif siyaset yapmasada politikanın 
göbeğindeki insana şimdi kulübü teslim ediyor?

Köktaş, kaç trilyon verecek?..

'Destek bulamazsam gelmem' derken, neyi ima etmeye çalışıyor?..

Nasıl bir destek istiyor?..
Vali bey, ne verecek?..

Hayatımda bir kez gördüğüm Turgut Tüfenk neden alabora edildi?..

Bu kulübü dün sahtekarlara teslim etmeye kalkan zihniyetler, ne oldu da
Tüfenk'e böylesi anlamsız birliktelik içersine girdi?..

Sayın Vali, o dönemde neden çıkıp destek vermedi?..
Neden, sessiz kaldı?..

Şimdi niye, kime, neden?..

Lütfen bu soruların cevabı kamuoyuna verilsin...Yoksa, bu iş çok su  kaldırır...

Yoksa, Samsun hep sahipsiz kalır!..

Sadece Samsunspor

nilsah o yazıya göre köktaş resmen aday yani öyle mi yoksa ben mi yanlış okuyorum

samsuni abi yazını okudum kendisi trabzonsporlu değilmiş sadece trabzonluymuş

nilsah

İstersen atanmış aday diyelim mi.Hatda atanmış başkan diyelim.

Sadece Samsunspor

10 July 2008, 12:41:41 #963 Son düzenlenme: 10 July 2008, 13:05:44 berusa55
AlıntıFuat Köktaş sıcak bakıyor

SAMSİD Başkanı Hakkı Tomaç, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve SAMSİD Basın Sözcüsü Hacı Eyüb Güler, yönetim kurulu üyeleri ve işadamı Hikmet Yeşilyurt dün işadamı Fuat Köktaş´ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette SAMSİD Yönetim Kurulu üyeleri, işadamı Fuat Köktaş´a Samsunspor´a başkan olması konusunda teklifte bulundular. Tekliften büyük onur duyduğunu belirten Köktaş, "Bu anlamda hem şirketimle hem de ailemle alakalı üzerimde her zaman olduğundan daha fazla sorumluluk var" diye konuştu.

HESAP KİTAP İYİ YAPILMALI
Göreve gelmenin kolay olduğunu ancak asıl önemlisinin bu yükü kaldırmak olduğunu ifade eden Fuat Köktaş, "Hesabın kitabın iyi yapılması gerekiyor. Bir hafta önce telefonla görüşmeler yaptım. Ancak şehir dışında olmam nedeniyle gelişmelerden biraz uzak kaldım. Teklif gerçekten gurur verici. Samsunspor başkanlığı tüm kuruluşların üzerinde bir görev. Beni bu göreve layık gören Dernek Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Konuyu değerlendirme imkanım, fırsatım henüz oluşmadı. İştişare sürecini daha tamamlamadık. Bugün düzenleyeceğim basın toplantısında aldığım kararı açıklamayı hedefliyorum" dedi.

Alemin keyfi yerinde yine maşallah bizede bir gün kader güler, güler inşallah

Sadece Samsunspor

AlıntıYENİ PATRON KÖKTAŞ

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile yaklaşık üç saat görüşme yaptıktan sonra, bugün istişare içersinde bulunup Samsunspor Kulübü Başkanlık görevine adaylığını  açıklayacağını söyleyen Köktaş, 'desteksiz yola çıkmam' dedi.

Toplum sorumluluğu bilinci içersinde hareket edeceğini belirten AK Parti İl eski başkanı ve işadamı Fuat köktaş, dün Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile yaptığı görüşmenin ardından bugün yapacağı istişarelere göre Samsunspor'a başkanlık için adaylığını açıklayacağını söyledi. Samsunspor'un gereğinden fazla yıprandığını da vurgulayan Fuat Köktaş, 'kurumsal destek alamayan kulüp zor yaşar'dedi.

'Herkes taşın altına elini koymalı' diyen Köktaş, 'karşımızda 8-10 trilyon gibi ciddi bir rakam var. Bu sıkıntıyı aşabilmek için desteğe ihtiyacımız olacaktır. Bu desteğin sözünü almadıktan sonra da böyle bir girişimde bulunmam söz konusu olmaz. Ancak, ister ben olayım, ister başkası artık Samsunspor'da yolun sonuna gelinmiştir. Gelişecek oluşumun dışında ilerleyen süreçte başka bir şey beklemek hayal olur" şeklinde konuştu.

10.07.2008  12:24

Kaynak: Arena

berusa55

10 July 2008, 13:04:04 #965 Son düzenlenme: 10 July 2008, 14:03:51 berusa55
Bir haber ancak bu kadar çelişkili sadece Samsun basınında verilebilir. Başlık "Yeni Patron Köktaş" ama Köktaş'ın açıklamaları hiç bir başkan adayı gibi değil ve hala destek olmazsa olmaz falan gibi söylemler.

Kadir ÇELEBİ

Samsunspor'da Fuat Köktaş Başkan Adayı

Samsunspor'un Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul öncesinde iş adamı Fuat Köktaş Başkanlık için aday olduğunu açıkladı

10 Temmuz 2008

Yolun uzun ve meşakatli bir yol olduğunun altını çizen Köktaş, " Bize bu yolda talepte bulunuldu. Bu tabi ki gurur verici bir görev. Samsunspor kulübünde başkanlık yapmak ayrı bir gurur kaynağı. Bizi bu göreve layık gören herkese teşekkür ederim. Takımlar şehirler için çok önemli bir unsur. Samsun içinde öyle. Samsunun en önemli markası olan Samsunspor büyük bir marka. Biz şehir olarak hep birlikte güzel günlere imza atmalıyız. Bu bir, iki kişi ile olacak iş değil. Tabiki geçmişte görev almış herkesede teşekkür ederim. Samsunspor'u el birliği ile ayağa kaldırmak  için çalışacağız. Bu kulüp hepimizin kulübü" diye konuştu.

Samsunspor'un hem yapısal hemde kurumsallaşma kimliğine bürüneceğini belirten Başkan adayı Köktaş, " Amacımız kulübü sıkıntılardan kurtarmak. Eski günlerine geri döndürmek. Biz adayız, bu kulübe talibiz. Kongrenin sonucunun ardından tabiki transferler, antrenör ve kamp sorunlarına el atacağız. Sonrada ekonomik sıkıntıları çözeceğiz. Herşey seçimden sonra belli olacak. Seçim sonucunu bekleyeceğiz, biz adayız bakıp göreceğiz. Gönlümüz her zaman yerli bir hocanın şehrimizin   çocuğunu takımın başına getirmek, ancak başarıyı kısa zamanda yakalamak adına diğer altarnatiflerede bakarız. Bu kulübün menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparız. Yönetim şekillenmesi olarakta tabiki kendi içimizde belirlenen bir kaç isim var, dışarıdanda var. Yönetim olarak iyi bir harmanlama yapacağız. Eylem planını ortaya koyup yolumuza devam ederiz. Yolumuz uzun ve meşakatli ancak sorunları zamanla aşacağı ve Samsunspor'u hakettiği yer olan Süper Lige çıkarmak adına tüm şehir halkı ile bütünlük içerisinde mücadelemizi vereceğiz" şeklinde konuştu.
SAMSİD'e teşekkür eden iş adamı Fuat Köktaş " Gerçektende kendileri 20 gündür büyük bir özveri ile çalışmakta. Başkan Hakkı Tomaç ve Basın Sözcüsü Eyüp Gülerin çabalarını unutmamız mümkün değil. Ayrıca basınada teşekkür ederim Kendileride gerçekten Samsunspor haberlerini halka duyurma adına büyük bir özveri ile çalışıyoru.Biz bir aileyiz ve bu aile sçinde hep beraber çalışarak başarıyı yakalayacağız" dedi.

www.bankasyabirincilig.com.tr

Sadece Samsunspor

10 July 2008, 13:46:16 #967 Son düzenlenme: 10 July 2008, 13:55:08 tuqberk
AlıntıSamsun'da göreve Köktaş talip!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'un 12 Temmuz'da yapılacak olağan genel kurulunda işadamı Fuat Köktaş, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Samsun Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi'nde, Samsunspor Taraftar Yönetici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakkı Tomaç, Derneğin Basın Sözcüsü Eyüp Güler ve çok sayıda esnaf ve vatandaşın da hazır bulunduğu toplantıda adaylığını ilan eden işadamı Fuat köktaş, coşkuyla karşılandı.

Basın toplantısına katılanlar, 'En büyük başkan bizim başkan' diyerek Fuat Köktaş'a destek verdi.

Samsunspor'un 2008-2009 futbol sezonunun yönetimini üstleneceğine karar verdiğini belirten Köktaş, "12 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan kongrede Samsunspor başkanlığına aday olmaya karar verdim. Göreve gelirsek, Samsunspor'la ilgili atılacak adımların yapısal reformlarını hızlı bir şekilde hayata geçirmek istiyoruz. Ayrıca bu onurlu göreve talip olmakla birlikte, Samsun'u her yıl aranan kahraman başkan anlayışından da kurtarmak istiyoruz" dedi.

Samsun'un marka yolculuğunda spor takımlarının ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Köktaş, çıktığı bu yolda Samsunsporluluk ruhunu Samsun halkına tekrar yaşatacaklarını ifade etti. Köktaş'ın konuşmasının ardından salonda bulunanlar ellerindeki çiçekleri Fuat Köktaş'a atarak sevgi gösterisinde bulundu.

Ve Başkan geldi!

Kadir ÇELEBİ

Beklenen açıklama geldi samsunsporumuz için hayırlı uğurlu olur inşallah...

mehmet yılmaz

Fuat Köktaş resmen adaylığını açıkladı, kendisinin ve listesinin Samsunspor'umuz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Umut ederiz ki bu dibe vuruşun ardından bir sıçrama vesilesi olur.

berusa55

Sempatik Bengülü

samsunsporumuz için hayırlı olmasını temenni ederim

samsunmania

Hayırlı uğurlu olsun.
Samsunsporumuzun ne demek olduğunu iyi bilen bir yönetimin oluşması ve güven ortamının sağlanarak kulübün sorunlarının bir an önce çözülmesi dileğiyle.

körfez55

beklendiği üzere aday oldu köktaş.samsunsporumuz için hayırlısı olsun...transferden süper ligden bahsediyo hadi bakalım.

berusa55

Başkandan ziyade yönetim kurulu listesinin kimlerden oluştuğu daha önemli. Bu listeyi öğrenmemiz lazım. Umarız işi bilen tecrübeli ve eski yöneticilerimizden olusan bir listedir...