Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

samsunmania

Arkadaşlar,
Kişinin Trabzonlu olması değil Samsunsporlu olması ve Samsun'u sevmesi daha önemli bence.  O yüzden inşallah Samsunsporu seven bir başkan bu takımı 12 Temmuzda devralır ve bizi mutlu eder. Çünkü geç kalıyoruz artık.

harbisamsunsporlu5517

koskoca samsunda bır baskan bulunamıyor bunun stresini bize yasatıyorlar yıllardır  allah hepsını bıldıgı gıbı yapsın

nilsah

Aslında günlerdir anladıgımızı özetleyelim 1,2 veya 3 liste vardı.sorun listeye başkandı.ve gün geldi hiç listesi olmayan biri başkanım demeyi kabul etti.o zaman yada acaba şu meshur 1,2,3 tane yönetim kurulundan hangisi için başkanım dedi veya kongrede yönetim kurulu için listelerin carpışma şansı varmı?

Sadece Samsunspor

koskoca samsun şehri diyozda 1 milyon küsürlü nüfusu olan samsunda - samsunsporlu sayısı 20.000'i geçmez

körfez55

sanırım fuat köktaşın yönetim kurulu tahsin kosifin listesinden oluşacak.

ozkan17

Alıntı yapılan: kuzey55 - 09 July 2008, 18:20:41
sanırım fuat köktaşın yönetim kurulu tahsin kosifin listesinden oluşacak.
ınsallah

samsunmania

Alıntı yapılan: nilsah - 09 July 2008, 18:19:24
Aslında günlerdir anladıgımızı özetleyelim 1,2 veya 3 liste vardı.sorun listeye başkandı.ve gün geldi hiç listesi olmayan biri başkanım demeyi kabul etti.o zaman yada acaba şu meshur 1,2,3 tane yönetim kurulundan hangisi için başkanım dedi veya kongrede yönetim kurulu için listelerin carpışma şansı varmı?

O da başkanım dedi mi acaba? Açıklamayı beklemek lazım.
Alıntı yapılan: tuqberk - 09 July 2008, 18:19:39
koskoca samsun şehri diyozda 1 milyon küsürlü nüfusu olan samsunda - samsunsporlu sayısı 20.000'i geçmez

Olayın özeti bu zaten. Adamların umurunda değil.

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 09 July 2008, 18:14:14
Arkadaşlar,
Kişinin Trabzonlu olması değil Samsunsporlu olması ve Samsun'u sevmesi daha önemli bence.  O yüzden inşallah Samsunsporu seven bir başkan bu takımı 12 Temmuzda devralır ve bizi mutlu eder. Çünkü geç kalıyoruz artık.

en mantıklı yazı.. kişinin bizim için en önemli özelliği Sasmunsporu ne kadar sevdiğidir.. bu zamana kadar Samsunspor a emeği geçmiş öyle trabzon dogumlu kişiler var ki.. bunun yanında  Samsun da doğmuş buyumus, ekmeğini yemiş ama Samsunsporla alakası olmayanda nice insanlar var.. arada ki ayırımı iyi yapmak, Samsunspor sevgisiyle dolu gonulleri kırmamak gerekir..

veis

bugün ultra aslanda en üst seviyede olan insanlarda bile samsunlu olan var bunuda unutmyalım.

Kadir ÇELEBİ

09 July 2008, 20:45:53 #954 Son düzenlenme: 09 July 2008, 20:47:25 SamsunSpor_34
akstv spor programını sunan ismini tam hatırlayamıyorum  trabzon yada rizelidir konuşmasındanda anlayacağımız gibi samsunspor'un durumuyla ilgili konuştuğunda nasıl bir yuz ifadesi beliriyor gorulmekte gonul vermişlerin samsunsporluluğu tartışılmaz.

ortaya atılan idda yada gerçek trabzonsporlu olduğu yonunde tartışılan konu burada trabzonlu olması değil trabzonsporlu olması benim dikkat ettiğim husus budur..

Veis bir ornek vermiş bende veriyim aziz yıldırım diyarbakırlı

bunlara rağmen Tahsin KOSİF  bu listede yer alıcaksa birazda olsa ümitliyim..

CeLiL_55

Alıntı yapılan: tuqberk - 09 July 2008, 18:19:39
o kadar bile yok kardeşim maalesef..

eLLis

Trabzon rize kökenli olupta Samsunsporu destekleyen çok bu şehirde kendi trabzonlu arkadaşlarım geçen sene az organizasyon yapmadı Samsunspor diye bağırmadı trabzonsporluysa işimiz var trabzonlu olması önemli değil çokta insanları trabzonlu diye ayırmanın anlamı yok tutan adamıda küstürüyorsunuz bu şekilde herkezi genellemeyin.

hasselbaink

Arkadaşlar Fuat Köktaş ile ilgili daha önce yazdığım bazı şeyler vardı. Bunlardan birisi de kendisinin Trabzonsporlu olduğu idi. Bunun böyle olduğunu düşünüyordum ancak bazı kişilerle konuştuğumda durumun öyle olmadığını gördüm. Kendisi Trabzonsporlu değildir. Trabzon kökenli bir Samsunludur. Sizleri yanıltmışsam özür dilerim.

Köktaş ile ilgili şunu söyleyeyim, eğer yönetiminde Samsunsporluluklarından şüphe duymadığımız ve Sn. İsmail Uyanık döneminden de az biraz tanıdığımız Tahsin Kosif, Erkut Tutu, Suat Çakır, Ömer Çoruh gibi isimler olacaksa ben buna itiraz etmem. Gönlüm o isimlerden birisinin başkan olmasını daha çok ister ama o iş adamları yönetime girecekse bilirim ki orada Samsunspor için iyi şeyler olacaktır. Duyduğumuza göre de bu isimler yönetimde yer alacaklarmış.

İnşallah cumartesi günü Samsunspor'umuz için hayırlı ve iyi bir yönetim teşekkül eder.

mehmet yılmaz

10 July 2008, 01:47:15 #958 Son düzenlenme: 10 July 2008, 01:57:15 berusa55
Gelişmeleri biz de yakından takip ediyoruz.
Sizlere yönetimin içinde olması muhtemel iş adamı abilerimizden en sağlıklı bilgileri aktarmaya çalışacağız.
Başkanın kim olacağıyla ilgili olduğu gibi, Samsunspor konusundaki hassasiyetlerimizi de mutlak surette ileteceğiz.

Fuat Köktaş konusunda ise şunu söyleyebilirim. Daha önce Trabzon kökenli bazı yöneticilerimizin sergilemiş oldukları Samsunsporluluk ruhuna uygun olmayan tavırlar ve kurdukları cümleler nedeniyle çoğumuzda bir ön yargı bir "acaba?" düşüncesi belirdi. Bu da gayet normal, ancak her zaman dediğimiz gibi bizim tepkimiz insanların memleketlerine asla değil, Samsunspor'un dışında ismi ne olursa olsun bir başka takım tutmalarına ve bunu da normalmiş gibi takdim etmelerinedir. Temennimiz Sn. Köktaş'ın ( ya da Samsunspor başkanlığına talip oalcak herhangi bir kişinin ) böyle bir anlayış içinde olmaması yönündedir. Aksi takdirde bizler gerekli tepkiyi zaten veririz, ancak bence Fuat Köktaş'a karşı ben de dahil olmak üzere çoğumuz geçmişteki emsalleri nedeniyle biraz sert bir tavır aldık, şu aşamada sonsuz destek verelim demiyorum ama bu şartlar altında, esas niyeti ne olursa oslun Samsunspor başkanlığına talip olacak bir kişiyi de peşien küstürmemek lazım sanırım.

Bekleyelim ve görelim, eğer söylendiği gibi listesinde bizim de güvendiğimiz bir ekip varsa pek bir sorun olmayacaktır zaten.

Ayrıca şunu da bilmenizi istiyorum, samsunspor.biz'de yazılanlar Samsunspor'a talip olmayı düşünen kişilerce de yakından takip ediliyor.

Şimdilik bu kadar, inşallah bir aksilik olmaz ve cumartesi günü o eski Samsunspor'u bize hatırlatacak olan bir yönetim oluşur.

veis

Samsunspor taraftarları ikiye bölündü.Önceki gün Samsunspor Taraftarlar Derneği ve Arena Taraftarlar Derneği Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş´ün yeniden başkanlığa aday olmasını istemişti.Dün de bir açıklama Şirinler Taraftar Grubu Lideri Murat Aktürk ile Canik Mekansızlar Taraftarlar Grubu Lideri Kenan Karpuzoğlu´ndan geldi. Başkan adaylığına Sezgin Gümüş´ü istemediklerini ifade eden Aktürk ile Karpuzoğlu, "Samsunspor´un menfaatleri doğrultusunda işadamı Fuat Köktaş´ın başkan olmasını istiyoruz. Samsunspor´a kim sahip çıkacaksa biz her zaman onun yanında olacağız"diye konuştular.