Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

ozkan17

evet taraftar cok ıyı destekledı sezgın gumusu..PARASIZ BASKAN ISTEMIYORUZ GUMÜŞ İSTİFA GÜMÜŞ İSTİFA,8-10 bin kısının ıonunde okadar efendı adma ana avrat küfür ederek destekledı sayın sezgın gümüşü bu taraftar..yazık vallaha

jean

09 July 2008, 13:15:31 #931 Son düzenlenme: 09 July 2008, 13:18:39 berusa55
abiler aldigim duyumlara gore bu hafta buyuk olasilikla cikacakmis baskan ben koktas tan yanayim ts yi trabzonu benden fazla sevmeyen yoktur yanlis anlamayin su konum itibariyle diyorum gelsin diye cunku sahip cikan adam yok arkadasimla konustum para sikintisi yasamaz samsunspor diyor inslalah bu hfat netlik kazanir

@jean

Duyum almaktan bıktık sevgili dostum. Doğru dürüst kaynağı olmayan haberleri burda paylaşmayalım...

Sadece Samsunspor

gelecek sene borç üstüne borç bindiğinde görürüz köktaşı - istemiyorum sahpsiz kalsız daha iyi >:(

CeLiL_55

ben kesinlikle Trabzonlu bir başkan istemem benim fikrim bu bence mevcut kişiler içerisinde Samsunspor'a sahip çıkıcak ve Samsunspor'a manevi destek olabilicek tek kişi İsmail Uyanıktır bence o gelmeli başkanlığa maddi destek vermese bile gelmeli mevcut kişilere göre İsmail Uyanık gelse keşke o gerçek Bir SamsunsporLu.

ozkan17

Alıntı yapılan: tuqberk - 09 July 2008, 13:17:03
gelecek sene borç üstüne borç bindiğinde görürüz köktaşı - istemiyorum sahpsiz kalsız daha iyi >:(
aynen cunku gelende kendı adını reklamını sırketının bılmemnesını yapcak öz gecmısını tganıtıp samsuna defolup gıdekcek sonra..olan samsunumuza samsunsporumuza olacak..kımse baskan olmasın yınede bu taraftar en az 3000 deli yürekle o stada gıder takımın ı destekler her maca galıbıyet parolasıyla yıne cıkar..kımse merak etmesın bunu..

tolga

09 July 2008, 17:49:13 #935 Son düzenlenme: 09 July 2008, 17:54:21 tolga
bugün açıklıyor köktaş adaylığını son duyumlarım garanti bir yerden takımın hocası ise isa turan

körfez55

madem bu kadar istekli allahın trabzonlusu gelsin tff ye borcu ödesin transfer yapsın bu takımı süper lige çıkarsın aksi takdirde bu taraftar onu da indirmesini bilir.

veis

Alıntı yapılan: tolga - 09 July 2008, 09:08:56
aziz yıldıırımda küfür yiyo be  bu işlerde bunlar var  futbolcu yiyo yönetim yiyo bu kaçınılmaz ama sen işini doğru yaptığına inandırırsan  insanlar  derki adam uğraşıyo ama işler kötü gidiyoır  sineye çekilir  hem kel hem fodur misali

iyi ozaman gelsin diye elinden geleni yapıp dualar etme olurmu.

harbisamsunsporlu5517

kuzey sende trabzonlusun dun kendı agzınla demedınmı trabzonlularda en az sızler kadar samsunsporlu olabılırler dıye

veis

ayrıca başkan olsun diye kapısına kadar gidildi adamın ve vbekledigi sadece kampanyanın son durumuydu.ohh ne ala paralar gelsin sonrada ben adayım de çok saçma bişey.zaqmanında ismail uyanıga niye destek çıkılmadı niye yanlız kaldı.

körfez55

ben hiçbir zaman hiçbir yerde trabzonluyum demem bunu çoğu kişi bilir bu sited...samsunda yaşayan aslen trabzonlu olan ama bunu kabulenmeyen kendini samsunlu ilan edenleri kastettim..ayrıca bu adam trabzonsporluymuş duyduğum kadarıyla ben ise trabzondaN ve ts den nefret ederim sanırım senin anlayamadığın fark bu.SAMSUNLUYUM SAMSUNSPORLUYUM...

nilsah

Arkadaşlar kim başkan olur kim olmaz bunun aslında hiç önemi yok.önemli olan ekip.önemli olan yönetim kurulu.bir ahenk ile calışmayan birlik beraberlik içinde olmayan 2-3 ay sonra fire verecek bir yönetim kurulu oldugu sürece helede toptan anlamayan ve siyasi içeriği olan bir yönetim kurulu demek samsunun sonu demektir.unutmayın futbol takımları şirket gibi yönetilemez dolayısı ile 1 kişiye ne kadar baglı gözüksede aslında toplu cıkışlara bağlıdır.karı-koca 2 bireyken anlaşamıyor.siz 30 kişinin anlaşmasını bekliyorsunuz.sayın uyanık başarısını dogru insanlar ile yürümeye borclu idi,sayın sezgin yanlış tercihlerin kurbanı olmadımı? o zaman geminin kaptanının kim olduğu değil müretabatın iyi olması önemli olan...

harbisamsunsporlu5517

ya kardesım belki bu adamda senin gibi dusunuyordur ben onu demek ıstedım sen benı bırkere kafadan bıtırmısın nedesem ters anlarsın artık ;D

körfez55

09 July 2008, 18:10:28 #943 Son düzenlenme: 13 July 2008, 23:30:10 kuzey55
evet inşallah yönetim kurulu sağlam olur da bişeyler çıkar .

veis

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 09 July 2008, 18:09:40
ya kardesım belki bu adamda senin gibi dusunuyordur ben onu demek ıstedım sen benı bırkere kafadan bıtırmısın nedesem ters anlarsın artık ;D

kuzeyin samsunsporlulugunu tartışmak bile anlamsız ama aranızda niye gerginlik olsunki sadece yanlış anlama olmuş.ayrıca ts li başkan konusuda dedigim gibi sonuçlara baglı bugün başkanı geri isteyen taraftar başarısız sonuçda tsli başkan istemiyoruz diyecek.