Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

jean

isler dah akoutuye gittikce birilerinin cikmasini bekliyoruz o da yok maglesef

Kadir ÇELEBİ

Köktaş mükemmel olur

Samsun kamuoyunda son günlerde adı Samsunspor başkanlığı için geçen eski AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş´a destekler artıyor. Ticaret Borsası Başkanı Yusuf Özer, konuyla ilgili olarak, "Bizce sayın Köktaş´ın Samsunspor´a başkan olması mükemmel olur. Keşke sayın Fuat Köktaş bunu kabul etse" yorumunda bulunurken SAMSİD Basın Sözcüsü Eyüp Güler de, "Samsunspor başkanlığına işadamı Fuat Köktaş´ı layık görüyorum. Kendisinin bu işi başarıyla yapacağından kuşku duymuyorum" dedi.

www.habergazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

Bu isim uzerinde neden bu kadar duruluyor bilgi sahibi olan paylaşırsa iyi olur..

körfez55

akp ve trabonlu oldugu için..amaçları zaten bu takımı amatöre göndermek değil mi?

veis

adam daha düne kadar zorlamayla geliyorduda ne olduda hemen mükemmel ötesine döndü ya.ts li olması çok kötü samsun ve samsunsporlu olmadıgı için en küçük sorunda karşısına taraftarı alıcakdır bu resmen ateşle oynamak gibi bişey.

CeLiL_55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 08 July 2008, 15:23:18
akp ve trabonlu oldugu için..amaçları zaten bu takımı amatöre göndermek değil mi?
sonuna kadar katılıyorum Samsunspora Trabzonlu ve Ts li kişileri almamalı hepsinin köküne kibrit suyu SamsunSpor Samsunlularındır.

Gaziosmanpaşalı3455

ya vallahi o adamı tanımıyordum ama yakınlarımla sıfatına bakıp  bu adam trabzonlu diye iddaya bilem girmiştim harbi trabzonlumuymuş ya.waay canına yandımının ;)

Gaziosmanpaşalı3455

bize bizim içimizde ki samsunluyum deyip  trabzonlu olan hainler yeter. başka bir trabzonluya gerek yok.

veis

şuan adayda degil zaten ben varım destek varsa gibi açıklamalarda yapmadı çok karmaşık ve tuhaf bir durumdayız açıkcası.ama aday olması durumunda günü kurtarmak adına ses çıkmayacakdır.ama ilk sıkıntılı dönemde ts li başkan istemiyoruz diye ses ler duyulacakdır.

tolga

Taraftarlar Gümüş dedi
Temmuz´un 7´sine kadar görüyoruz ki Samsunspor Kulübüne bir başkan adayı çıkmamıştır. Bizlerde Samsunspor´un zor günlerinde maddi manevi destüeklerini esirgemeyen kulüp başkanımız Sezgin Gümüş´ün yapmış olduğu açıklamada tekrar başkan adayı olmayacağını söylemesinin tek nedeni Sezgin Gümüş´ün Samsunsporun başında gösterdiği zorlu mücadelede tek başına kalmasıdır. Kendisinden başkasının Samsunspor´a destek vermemesidir."

YENİDEN ADAY OLMASINI İSTİYORUZ

"Bizler Samsunspor Taraftarlar Derneği ve Arena Taraftarlar Derneği olarak Samsunspor kulübünü bütün stadlarda ve kendi tribünlerimizde her türlü zorluğu göze alarak destekledik ve ne olursa olsun her zamanda desteklemeye hazırız. 12 Temmuz 2008 tarihinde yapılacak olan kongrede Sezgin Gümüş´ün aday olmasını ve aday olması halinde işadamlarımızında başkanımıza destek vermesini diliyoruz. Bu zamana kadar Samsunsporumuza destek veren Valimiz Hasan Basri Güzeloğluna, milletvekillerimize, Belediye başkanlarımıza, işadamlarımıza, oda başkanlarımıza ve sendika başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

veis

09 July 2008, 08:57:42 #925 Son düzenlenme: 09 July 2008, 09:01:04 veis
taraftar daha düne kadar parasız başkan istemiyoruz diyordu sevgili tolga ne oldu sezgin gümüş trilyoner mi oldudada dönüldü şimdi.

tolga

anlamam taraftarın demecini gönderdim sadece o konuyu onlara sorman lazım

veis

sormama gerek yokki anlamsız işler yine.az sabredilse busene başarı kaçınılmazdı ama neoldu adamlar bi dünya küfür yedi ve gitdiler bidaha gelirler.oldu gelde gelsinler gitde gitsinler yok böyle bişey.

tolga

aziz yıldıırımda küfür yiyo be  bu işlerde bunlar var  futbolcu yiyo yönetim yiyo bu kaçınılmaz ama sen işini doğru yaptığına inandırırsan  insanlar  derki adam uğraşıyo ama işler kötü gidiyoır  sineye çekilir  hem kel hem fodur misali

yusuf celebi

Samsunspor tarihinde yaşanmadık rezaletleri bize yaşatanları kahraman ilan ederseniz artık şaşırmayacağım.

Samsunspor taraftarı, takım gibi iyice sıradanlaşıyor.

Takıma yönetim bulunamıyor mantığıyla bütün değerler yok sayılıp birilerini kahraman yapmaya çalışmanın arka planında başka düşüncelerinde olabileceğini düşünüyorum.

Samsunspor Taraftarı bu kadar sıradanlaşırsa, takımın değerleri doğrultusunda spor camiasında varlığını sürdürmesi imkansız gibi görünüyor.

Son günlerde ismi başkanlık için geçen isimden hareketle bir kıyaslama yapmak istiyorum.

Bir Samsunspor'lunun trabzonspor'un başkanlığına getirilme olasılığını merak ediyorum.

Düşüncelerinizi almak isterim.

Fuat Köktaş ismi aday olursa tam destek manşetleri atan basının ve tam destek vereceklerini açıklayan iş adamlarının bu düşüncelerinin altındaki nedenleri biraz araştırılırsa ne amaçla bunları söyledikleri ortaya çıkacaktır.

Ben şahsım olarak Samsunspor'un değerlerinin her geçen gün bir bir yok edilerek yönetilmektense  onuruyla ve değerleriyle daha aşağılarda mücadele etmesini yeğlerim.