Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

ozkan17

o dondu gerı genclerbırlıgıne..gelmez heralde bu kadar olaydan sonra..

veis

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 04 July 2008, 15:18:58
ercüment bu sene de bizde mi onu bilen war mı?

ercüment şuan gençlerbirliginin malı ve onlarla birlikde ama zaten bizde yönetim olmadıgı için ve kiralama istegimiz olmadıgı için busene sanırım olmayacak.

oguz_5528

geçen sene biliyor musunuz bi gurbetçi kaleci seçmelere gelmişti ii olmasına rağmen seçilmemeşti seçmelere önem verilmesi lazımm

veis

geçen sene denemek üzere grubetçilerde dahil 20 tane adam aldık ama bi tanesine bile imza atdırmadık ya maddi sorunlardan yada oyuncuların kalitesizliginden dolayı.ama bende samsun ve karadenizden gelecek oyuncuların oldugu bir seçme düzenlense çok saglam topçular ucuz fiyatlara alınabilir.

harbisamsunsporlu5517

mustafanın çok iyi çalışması lazım dıyarbakır ve altay macındakı gıbı oynarsabu sene 100 gol goruruz kalemızde cumle aleme rezıl oluruz

veis

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 04 July 2008, 15:28:02
mustafanın çok iyi çalışması lazım dıyarbakır ve altay macındakı gıbı oynarsabu sene 100 gol goruruz kalemızde cumle aleme rezıl oluruz

vallaha gerçekdengülüyorum 100 gol hee. :P ama şuda bir gerçekki kaleci takımın yarısı demek tecrübeli bir kaleciye deli paralar vermekdense ercüyü geri almak daha mantıklı hem samsunspora alışkın bir kaleci.

oguz_5528

size bişe diyeyim seçmeler yapılsın 100e yakın adam gelir çünkü türkiye samsunsporun genç oyuncularla maça çıktığını biliyor bnce bu sene 2 oyuncu gelecek ordan...

veis

en mantıklısıda bu hatta şuan genç çocuklar samsunsporda oynama adına parasız bile oynarlar yeterki dogru zamanda dogru insanları bulalım.seçme deyip geçmemek lazım nice yetenekli oyuncular var amatörde.4 tane ilk 11 oyuncusu çıkartsak fenamı olur.

veis

sürmenespor çarşamba spordan samet ile sözleşme imzalamış.elin sürmenesi gelip bizden alabiliyorsa bizde buadamları korumalıyız koskoca samsunda bu çocugu gören olmadımı.

oguz_5528

çarşambayada yazık oldu daha beteri başkanın babası kalpten gitti futbol adama herşeyi yapıyor samsunsporumuzda kışın eziyet etmeden öldürse bizi bari bn ümitsizim abi çok kral takımlar var ligde,sasmunspor adınyla yener dicem ama o iş bitti bizim için

veis

umutsuz olmamak lazım çünkü hep dedim ya düşdügümüz sene kadromuzu koruyup bankasyada mücadele etdik ve son 4 haftada neredeyse ligde kaldık.bu takımı düşürenlerde bu çocukların abileriydi ve sonumuz şimdi bu eee ozqaman şimdi sıra bu çocuklarda geçen seneki yükselişde onların payı herkesden fazla ve inanılmaz derecede hırslı oyunlar oynadılar.turgutun golleri,sercanın ortasahadaki hareketleri bunlara alıştırdılar bizi ve busene daha iyi şeylere imza atacaklardır.

körfez55

eğer hedeflerimiz olacaksa bu kadroya en az 5 tecrübeli adam lazım.eğer kenan serkan ve celil kalırsa 3 transfer yeterli olur.ayrıca 2 kaleci gerek.bu gencler ancak o zaman iş yapar.ama hedef ligde kalmak olacaksa ki durum onu gösteriyo o zaman bu gencler bizi ligde bırakır diye düşünüyorum.

oguz_5528

yaa takım nasıl oynuyor görmem lazım hazırlık maçıda olsa ..öle genç takımlar var ne işler yapıolar

Recep

arkadaşlar
yaşanmış bir gerçek var ki oda gençlerbirliği oftaş adamlar genç oyuncularla amatörden süper lige beraber geldiler niye bizde de olmasın ama lazım olan adam gibi adam bir başkan

oguz_5528

başlarındaki adamda iyiydi ama oyuncularını tanıyordu bizde şimdiki çalıştıran hoca teknik direktörünüz olsun mu desinler ben evt derim zaten öle olacak.