Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

veis

bence busene kadromuzu koruduk emre balak haricinde giden yok gençlerle yola çıkıcagız allah utandırmasın.

oguz_5528

abiicim bu ne Allah aşkına ordu bile seçti yapmayın insaf adam yemiok yaa olsun biri adamı geröeyin yaz günü ya kışın ayrı çekioz yazın ayrı çekiooz...Lanet olsn para yiyen yöneticilere bi ERGENEKONDA aha bu kulube lazımm hepsi şeyy gibii kalır ortadaa ...

oguz_5528

Alıntı yapılan: veis - 06 July 2008, 18:27:32
bence busene kadromuzu koruduk emre balak haricinde giden yok gençlerle yola çıkıcagız allah utandırmasın.
...abi korusak nolcakk takımdaa ne varr çolak fatik,topla ömürr uyuz olimm ikisinede bal yapmayan arı hepsii bi caner gitti ona sevindim kafadan 10 kişi kalıoduk zatenn..

yusuf celebi

KÖKTAŞ BASKI ALTINDA
Haftalardır işadamları ve eski yöneticiler arasında gizliden gizliye yürütülen yönetim oluşturma çalışmaları ise önümüzdeki hafta sonuçlanması bekleniyor. İşadamı Fuat Köktaş, şu anda başkanlık için herkesin ortak ismi. Samsunspor'u maddi çıkmazdan kurtaracak tek kişi olarak görülen Fuat Köktaş her ne kadar "Aday değilim" desede, yoğun baskı altında olduğu için ikna olup başkan adayı olabilir.

Yukarıdaki haber basından alıntıdır.

Belli bir süreden beri sürdürülen yönetim çalışmaları kongreler geçmesine rağmen yönetim listesinin hazır olduğu fakat başkanlık konusunda sıkıntı olduğunu takip etmekteyiz.

Daha önceki bazı yazılarda benim ve bazı arkadaşlarımızın belirttiği gibi Samsunspor kendi öz değerlerine yakışan bir başkan çıkarmalıdır.

Bizler Samsun'da yaşayan hiç kimseyi farklı bir gözle görme düşüncesinde değiliz fakat Samsunspor'a başkan olacak kişininde bu şehrin göstergesi olacağını ve özdeşleştirileceğini dolayısıyla bu nuansı kaçırmamamız gerektiğini özellikle belirtmek isterim.

Bazı arkadaşlarımızın belirttiği gibi Fuat Köktaş'ın Samsunspor'a katkılarının olduğunu fakat trabzonspor'lu olduğunu beyan etmişlerdi.

Bir diğer konu siyasi yönüdür.Samsunspor belli bir süredir siyasilerin arenasına dönüştürülmek istenmiştir ve kullanılmıştır.

Samsunspor kendine has değerleriyle hafızalarda yer edinmiş büyük oranda değerler yok olmaya yüz tutmuş olsada bu değerleri yeniden kazanma ümidiyle Samsunspor'lu kalmayı tercih etmekteyim.

Samsunspor'un tepe noktasına bazı kişilerden destek alabilmek için Trabzonspor'lu birini üstelik siyasi kimliği olan birini getirmek Samsunspor'un ileride tahribatı daha yüksek sonuçlar doğurması büyük olasılık.Bu nedenle ben Fuat Köktaş ismini tasvip etmiyorum ve bu isimde ısrar edilmesini doğru bulmuyorum.

Samsunspor'un bu kişilerce yönetilmesi durumunda çoğu taraftarımızında bu şekilde neden Samsunspor'u tutalım böyle bir ortamda ha Samsunspor ha trabzonspor ne farkederki denmeye başlanacaktır.

İki şehir arasındaki spor rekabeti anlamında hassasiyetleri göz önüne almanında faydası olacağını düşünüyorum.

Ertelenen kongreler nedeniyle bir başkan bulunsunda trabzonsporlu olsun onada razıyız bakış açısını kesinlikle tasvip etmiyorum gerekli tepkilerin bir an önce verilmesini geç olmadan kendimize gelmemizi taraftarımızdan bekliyorum.

veis

ya baskıyla gelecek adam zaten gelmesin.ben ısrarla bu takımdan kim ne kadar çalmış bunun açıklanmasını istiyorum.şeffaf olalım artık herkes etegindekileri dökmeli.allahın bir kulu samsunspora sahip çıkmıyorsa var bunun altında bişeyler.hadi busene zorla buldun seneye ne olucak bunu düşünmüyoruz yapılması gereken tek şey temlikler kalkacak ve net kaç para borcumuz var açıklanacak.

jean

kayyuma birakmazlar nasilsa yaptiklarinin piyasaya cikmasini istemezler zarari bize oluyor herkes lige hazir giriryor biz gec kaliyoruz o bakimdan biran once kim gelirse gelsin baskani bulmaliyiz trabonlu rizeli olmasini bende istemme yanliz us konumda faketmez isteyen olabilir

yaman55

19 temmuzamı ertelencek 12 temmuzda

Kadir ÇELEBİ

GÜN SAMSUNSPORLULUK GÜNÜDÜR

07 Temmuz 2008 Pazartesi 12:57

Başkan Gümüş, önceki gün yapılan genel kurulun ertelenmemesine sert bir şekilde tepki göstererek, "Herkes paranın peşine düşmüş, Ancak Samsunspor'un şu andaki sıkıntısı para değil, lige başlamaktır" dedi

SÖZDE DEĞİL ÖZDE SEVGİ
Kırmızı- Beyazlı kulüpde önceki gün yapılan genel kurulun ertelenmesi, Samsunspor Başkanı SEzgin Gümüş'ü de düşündürüyor. 'Bizleri eleştirenler nerede?' diyen Gümüş, "Şu ana kadar Samsun'da bir hareketlenme yok. Ümit ediyoruz ki, 12 Temmuz'daki genel kurulda bir başkan adayı çıkar. Samsunspor'u sözde çok sevdiğini söyleyenler çıksın ve takımı kurtarsın" dedi.

NE GEREKİYORSA YAPILSIN
Gümüş, "Herkes paranın peşine düşmüş. Samsunspor'da şu andaki sıkıntı para değildir. Lige başlama sıkıntısıdır. Herkes bunu bilmelidir. Ligdeki birçok takım transfer çalışmalarını bile bitirmiş durumdayken, biz henüz başkan bile bulamıyorum. Bu durum bizleri çok üzüyor. Zaman daralıyor, kim ne yapması gerekiyorsa, bir an önce yapsın" diye konuştu.

HEPİMİZİN BAŞIMIZ SAĞOLSUN
TFF Başkanı Hasan Doğan'ın vefatının da Türk futbolunu derinden yaraladığını ifade eden Gümüş, "Türk futbolu öksüz kalmıştır. Kalbi futbolla atan ve yapacağı projelerle Türk futbolunu ileriye taşıyacak olan başkanımızı kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Bundan sonra görev bizlere düşüyor. Başkanımızdan öğrendiklerimizle, Türk futboluna hizmet edeceğiz" dedi.

Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, bugün İstanbul'da toprağa verilecek TFF başkanı Hasan Doğan'ın cenazesi için dün akşam saatlerinde İstanbul'a hareket etti.

www.halkgazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

Adı geçen fuat koktaş yerine Sezgin GÜMÜŞ ikna edilip destek ona verilsin..

ozkan17

07 July 2008, 17:36:18 #909 Son düzenlenme: 07 July 2008, 17:40:21 berusa55
Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 07 July 2008, 17:27:13
Adı geçen fuat koktaş yerine Sezgin GÜMÜŞ ikna edilip destek ona verilsin..
sezgın gumuse destek verırlermı..sehrın ılerı gelenlerının ısıne gelmez o..siyasi rantlar on planda nası olsu demı.delırmemek elde degıl bu samsundakı sahte samsunlular yuzunden..

kardesım bu adamlar bu fırsatı verırsenız basınıza cıkarlar gene kendımden gecdım ya.

eLLis

Doğum günümde mutlu olurum inşallah adam gibi bir yönetici çıkarda

harbisamsunsporlu5517

merak etme ne akp ye nede senın chpmı mhpmı artık onlarada fırsat vermeyecek bu mıllet için rahat olsun ıcınde samsunspor sevgısı olsun partı degıl

harbisamsunsporlu5517

bu takım basarıyı yakalamadıgı surece kımse destek olmaz az bır basarılı sonuçlar elde etsın samsunspor gorun bakın destekler cıg gıbı buyuyecek

Sempatik Bengülü

yazık ya samsunspor ne halde niye kimse sahip çıkmıyor sürekli ertelenip duruyor kongre  >:( bakalım daha nereye kadar ertelicekler >:( >:(

körfez55

inşallah kimse aday olmaz...biz bunu hakediyoruz.