Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

veis

celil kesinlikle samsunsporda kalmayacakdır bu kesin srkan ve kenanı tutmak istersek kalırlar.

sezgin

SECAN ANTREMANA ÇIKMIŞ BEN BU ADAMDAN ÇOK UMUTLUYUM BU SENE

veis

sercan kendine iyi bakar ve havalara girmezse busene onun yılı olucak bende çok umutluyum ondan.zaten çok kıvrak ve zeki çocuk.ama erken havalanma sıkıntısı yaşamazsa tabiki.

oguz_5528

Alıntı yapılan: veis - 04 July 2008, 14:00:18
celil kesinlikle samsunsporda kalmayacakdır bu kesin srkan ve kenanı tutmak istersek kalırlar.
...celil ve serkan samsunspor süper lige çıkmadan futbolu bırakmayacam demişti gazetede okumuştum artık ne kadar güvenli bilemem ;ama bu sene celil ve sercan birlikte oynamalılar...biz bu sene hiç transfer yapamayacak mıyız?

seckin55

celil serkan sercan elele samsunspor süper lige

veis

celilin kalıcagını düşünmüyorum helede samsunspordaki genç oyuncuların paraları verilip onunkisi verilmeyince iyice ipler kopdu.serkanı bilmem ama celil durmaz.

oguz_5528

abicim sitelere baktımda adana filan nijeruyadan adam getiriyor ya,bizim eski yabancılarımız bize yardım etseye hepmi unuttular samsunspor'u shorumlu sana sesleniyorum yolla 2-3 tane yeğen filan yok mu sende nasıl olsa samsunsporda oynar shorumlu kırma lann bizizi:):)

veis

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 04 July 2008, 15:01:47
abicim sitelere baktımda adana filan nijeruyadan adam getiriyor ya,bizim eski yabancılarımız bize yardım etseye hepmi unuttular samsunspor'u shorumlu sana sesleniyorum yolla 2-3 tane yeğen filan yok mu sende nasıl olsa samsunsporda oynar shorumlu kırma lann bizizi:):)

güzel fikir ama bizim yabancılar bizden paralarını alamadıkları için zaten mahkemeligiz bize şuanda düşmanları olsa yinede göndermezler.

oguz_5528

shorumluyaa da borcumuz varsaa samsunspor ligden çekilsin bu nasıl yöneticilik kardeşimm kapıda duran bekçinin bile parası verilmioo abarrttılar iyicene

Tufan

marciel duracak mı sene bilgisi olan varmı

veis

allum bukarın 160 bin dolar alacagı kalmışdı geçen sezon verilmesi gereken paraydı zaten bu düşün artık.mehmet topal antalyaya verdigimiz kaleci akın şekerspordaki kaleci kerem boludaki emin aladag eevren kürkçü ve daha niceleriyle borçluluk durumlarımız devam ediyor.bu yüzdende transfer yapma şansımız yok.ve buanlamda çocuklara inanıp onlara destek vermekden başka şansımız yok.onların abileri bizi 2.lige düşürmüşlerdi unutmayın.

veis

Alıntı yapılan: SPectre - 04 July 2008, 15:08:23
marciel duracak mı sene bilgisi olan varmı

marcielin durma ihtimali yok zaten kendisi de bunu açıkladı.gerçi adamda peygamber sabrı varmış epeyce durdu.

oguz_5528

marciel tff kurallarına göre oynayamıyor bunun için ülkesine döndü..o adama da çok acıdım garibim bilet parası bile bulamamış yaa:(

oguz_5528

ercüment bu sene de bizde mi onu bilen war mı?

veis

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 04 July 2008, 15:12:55
marciel tff kurallarına göre oynayamıyor bunun için ülkesine döndü..o adama da çok acıdım garibim bilet parası bile bulamamış yaa:(

evet basında geniş yankı uyandırmışdı.yıllarca hizmet etmiş hiç sorun çıkarmamış bir oyuncuyu kulüp müdürü ve işadamları sayesinde uçakla ülkesine gönderdik.ve marcielinde alacagı var ve yakında dogal olarak bombası yakında patlar.vallaha uefa da ençok tanınan takımız. :P