Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 04 July 2008, 16:14:20
başlarındaki adamda iyiydi ama oyuncularını tanıyordu bizde şimdiki çalıştıran hoca teknik direktörünüz olsun mu desinler ben evt derim zaten öle olacak.

Evet bende isterim çünkü şuan A takımda olan gençleri buraya kadar getiren Sn. Çakmaker'dir. Ayrıca teknik direktörlük için para istemeyecektir hem futbolcularda oğulları gibi çünkü onları yetiştiren o. Zaten bu gidişle t.direktör o olacak gibi olsunda itirazı olan var mı?

Ayrıca Ercü konusunda Ercüment Samsunspor ve Samsun şehrini çok seviyor eğer Cavcav kiralık olarak ucuza verirse kesinlike alınmalı. Mustafa sırıtıyor kalede boyu falan çok uzun değil ama ona güvenim tam. Takımdaki bütün gençler samsunspor aşkıyla yüreğiyle oynacağı için bi sorun yok.

körfez55

ercüment gercekten samsunsporu seviyor şartlar uygun oldugu takdierde düşünmeden gelir.mustafayla bu sezon bitmez bence son derece yetersiz.kaleci almamız şart.

**KaR6**

Bize acilen hoca lazım hocaa.. gençlerle değil ama bu hocayla kume duseriz hem ona gelene kadar bi ton antrenor var samsunda.. gecen sene bana göre hakkını yediğimiz hakkı bayrak gelsin hiç yoksa.. en son sendogan hoca takımın basına getirildiğinde yardımcı olarak 5 macta 0 puan cekmiştik, onlar gittikten sonra takım 4. oldu, unutmayın bunları.. ayrıca kendisi ne zaman takının dısında kalsa her fırsatta çıkıp görev alanlara sallıyo ama ucundan bi görev verildiğinde çıtı çıkmıyo maşallah.. yazık olur böyle devam edersek.. ama adam gibi bi hocayla ben gençlerimize guveniyorum, inşallah başarılı olurlar..

oguz_5528

Seçmeler ne zaman olacak kesin bilen var mı?varsa acl cvp yazsın ltfen!!!!

körfez55

**KaR6**

ben daha yıllardır secmelerden bi tane oyuncukazandıgımızı görmedim.. yalandan yere masraf yapıyoruz gelenlere de.. iyi topcu olsa secmeye gelmesine gerek kalır mı zaten??

oguz_5528

bn giresunda oturuyorum ama çarşambalıyım ark la beraber katılacaktık aslında facebookta topçulara sorarım serkan eyüboğlu filan

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 04 July 2008, 17:31:55
bn giresunda oturuyorum ama çarşambalıyım ark la beraber katılacaktık aslında facebookta topçulara sorarım serkan eyüboğlu filan

Facebook'da Emre Balağın profiline bizi sattın gittin diye yazmıştım silmiş arkadaş >:( Samet Kılıçda yeni hesap açtı Samsunspordan gidince. Eskisi duruyor ama yenisinde Manisalı taraftarlarla muhabbet yapıyor Manisalılar hoşgeldin falan diyor Samet'e bilmiyorlar ki Samet kale önüne kadar gelip topa vuramıyor ;D Burdaki maçI hatırlayın Giresun maçında kaleciyle karşı karşıya topa dokunamadı.

oguz_5528

tuğberk eklim senii ömür'ün ramazanın fatih aytekin a.q topçu diillerki sabah akşam netteler zaten (oğuzhan altındeğer ekle tuğberkl);)

Sadece Samsunspor

05 July 2008, 16:27:48 #894 Son düzenlenme: 05 July 2008, 16:36:06 tuqberk
AlıntıSamsun'da kongre ertelendi!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'da olağanüstü genel kurul çoğunluk sağlanamadığı için 12 Temmuz'a ertelendi.

14 Haziran'da Atakum Belediyesi Eğlence ve Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede başkanlığa talip çıkmaması nedeniyle 5 Temmuz'a ertelenen Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu, bugün de kongreye hiç kimsenin katılmaması nedeniyle 12 Temmuz'a ertelendi.

Samsunspor Kulübü Genel Müdürü Bahadır Saraç, Samsunspor'un artık kaybedecek zamanının kalmadığını belirterek, "Bütün takımlar transferlerini tamamladı. Kamp programlarını hazırladı. Biz halen yönetimi belirleyemediğimiz için takımı oluşturamadık ve kamp programı yapamadık. Kongrenin su sefer kesinlikle yapılması lazım" dedi.

İş adamı Turgut Tüfenk'in 7 futbolcunun parasını ödeyerek takımda tuttuğunu hatırlatan Saraç, "Eğer 7 futbolcumuzda gitmiş olsaydı. İdmanda çift kale yapacak futbolcumuz kalmayacaktı. Herkesin Samsunspor'a sahip çıkması bekliyoruz" diye konuştu.

Dediğimiz gibi 12 Temmuz'a ertelendi hayırlısı...

eLLis

İleri ertelemek sarmadı heralde artık artık geriyede ertelemeye başladılar  ;D

Ne olacak bekliyoruz geç olsunda harbi Samsunlu olsun

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: eLLis - 05 July 2008, 16:35:18
İleri ertelemek sarmadı heralde artık artık geriyede ertelemeye başladılar  ;D

Ne olacak bekliyoruz geç olsunda harbi Samsunlu olsun

yalnış yazmışım pardon ;D

veis

sonuçda aday olmadıgı için erteleme mantıklı.ama içimden bir ses bu ertelemenin şu altın adam kampanyası ile eş deger yürüdügünü söylüyor ama hadi hayırlısı.

körfez55

belliydi erteleneceği zaten.umarım 12 temmuzda samsunlu birisi çıkar.

jean

yav niye bu sikintilari cekiyoz kac yildir saglam baslayamaidk lige bir turlu herkes islerini halleti biz dah abaskan ariyoz bu senede bosa gececek