Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıUYANIK'TAN AÇIK KAPI

Samsunspor'un efsane başkanı İsmail Uyanık, "Şu anda yeniden samsunspor başkanı olmayı düşünmüyorum. Ancak Samsunspor için yeniden çaba sarfeder, omuz omuza mücadele ederiz. İlerleyen zamanda yeniden Samsunspor'da yollarımız kesişebilir" dedi

AÇILIŞA KATILDI
Samsunspor'un efsane başkanı İsmail Uyanık, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Samsunspor Kulübü genel kurul delegesi, avukat, www.samsunspor.biz internet sitesinin kurucusu ve gazetemiz köşe yazarı Muhammet Teoman Taş anısına Atakum Belediyesi tarafından yapılan parkın açılışına katıldı. Bütün işlerini bırakıp bu açılış için Samsun7a gelen Uyanık'a taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, esfane başkan zaman zaman ise çok duygulandı.

TARAFTARLARLA SOHBET ETTİ
Taraftarlarla sohbet ederken, basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Uyanık, "Siz canımın yanmadığını mı zannediyorsunuz? Siz umurumda olmadığını mı düşünüyorsunuz? Her geçen gün kahroluyorum, her geçen gün yaşananları gördükçe, duydukça, dahası şahit oldukça daha çok yıpranıyorum. Görevi bıraktıktan sonra geçen 3 yıllık süre beni derinden yaraladı. İnşallah uzun süre hizmet ettiğimiz bu takım yeniden o şaalı günlerine döner" dedi.

TAKIM SIRADANLAŞIYOR
Uyanık, "Samsunspor her geçen gün sıradanlaşıyor. Türk futbolunda oluşmuş marka değirini yitiriyor. Dahası kulüp içinde kurulmuş, oturtulmuş kurumsal yapı darmadağın ediliyor. 3 yıllık süreçte Samsunspor, düzgün işleyen yapısını tamamen yitirdi. Kulübe hizmet için, samimiyetle yönetime giren herkese saygı duyuyorum ama bir kumdan kale gibi herşey tuz-buz oldu, yıkıldı. Bu kolay halledilebilecek, çözümlenebilecek bir olay değil" dedi.

ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM
Kulübü yeniden almayı düşünmediğini belirten İsmail Uyanık, "15 yıl Samsunspor'a hiç kimseden katkı almadan başkanlık ettim. Kulübü tüm ülkeye, futbol camiasına karşı iyi şekilde savunduğumu düşünüyorum. Şu an gelmem mümkün değil. Bunun da iki sebebi var, birincisi başkanlık dönemimde yaptıklarımdan dolayı vicdanen rahat olmam, diğeri durumumun şu an başkanlığa müsait olmaması" diye konuştu.

UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN
Uyanık, "Hiçbiriniz umutsuzluğa kapılmayın, ben Hasbi Menteşoğlu döneminin etkisiyle Samsunspor'a gönülden bağlandım, belki sizler de benim başkanlığımın etkisiyle Samsunspor'a bağlandınız. Kulübün içinde olduğu durumdan üzüntü de duysanız asla Samsunsporlu kimliğinizden vazgeçmeyin, Bizler zoru seçtik ve Samsunsporlu oldu. Üç büyükleri tutma, peşinden sürüklenme kolaycılığı bize uymaz. Biz Samsunluyuz, Samsunsporluyuz" dedi.

BELKİ İLERİDE BERABER OLURUZ
Samsunspor'un zor günleri aşacağını söyleyen Uyanık sözlerine şöyle devam etti: "Samsunspor, şu an içinde olduğu dar günleri, kaos ortamı aşacaktır. İyi günlerde herkes sizin yanınızda, etrafınızda olur. Önemli olan zor günlerde fırtınaya direnebilmektir. Belki bir gün yeniden birlikte oluruz, güzel işler yaparız. Samsunspor için yeniden çaba sarfeder, omuz omuza mücadele ederiz. İlerleyen zamanda yeniden Samsunspor'da yollarımız kesişecek" dedi.

Göztepe örneğini gösteren Uyanık, "Bakın Göztepe örneği ortada. Ligin en üst noktasından en altına kadar düştüler. Avrupa'da da oynadılar, amatör kümede de. Ama bu onların birliğini, bütünlüğünü, büyüklüğünü etkilemedi. Göztepeliliklerinden hep gurur duydular" dedi.

Sadece Samsunspor

AlıntıFutbolculardan Turgut Tüfenk´e teşekkür

Samsunspor'un 7 futbolcusu için sözleşmelerini imzalayarak ödemelerini yapan İşadamı Turgut Tüfenk'i işyerinde ziyaret eden Kılıç, Tüfenk'e Samsun ve Samsunspora verdiği destek ve yardımlarından dolayı teşekür etti. Kılıç; "Zor dönemden geçmekte olan Samsunspor´un her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olması gereken bu süreçte bunu sözlerden eyleme geçirerek Samsunluluk bilinci içinde Samsunspor´a göstermiş olduğu destek ve yardımlardan dolayı Turgut Tüfenk'e teşekkür ediyorum" dedi.

FUTBOLCULAR DA HAZIR BULUNDU
Kılıç'ın ziyareti sırasında Samsunsporlu futbolcular Can Ulun, Hakan Koçaslan ve Turgut Doğan Şahin'de hazır bulundu. Kılıç'ın ziyaretinde kendisine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatif Başkanı Eyüp Güler, Ak Parti eski il başkanı Fuat Köktaş,işadamı Hikmet Yeşilyurt ve Erkut Tutu da eşlik etti. Turgut Tüfenk ise Kılıç'a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Sayın Kılıç buraya gelerek bizleri sevindirmiştir. Samsunspor´a desteklerinin her zaman devam edeceğini söyleyerek Samsunspor bu şehrin markasıdır. Ve biz bunu yaşatmak için elimizden geleni yapacağız dedi.

veis

bu adam bile samsunspora başkan olmayı reddedip bu şekilde yardım ediyorsa niye başkan olmadı diye sormamız lazım kendimize buradaki ince ayrıntıyı yakalamak zaten sorunları çözecekdir.ayrıca transfer yapılmamasına çok sevindim çünkü bu borçla yaşanmaz artık 3 veya 4 senede küçülerek borcu kapatmamız gerekli.

jean

ben aramistim smasunsporu alacak butcem yok demisti adamdada kalmadi demekki

ali ihsan

Turgut Tüfenk samimiyetini belgelemiş oldu.Lakin başkanlık konusunda izlediği yol yanlıştı.Temlikler için yüz yüze görüşme yapılabilse bence sorun çözülürdü.

veis

adamda  herkesin ayagına kadar gidemezki dürüst ve gerçek samsunsporlular aynı yolla cvp verip evet almıyoruz hibe etdik demediki.diyorum ya bugün turgut tüfenk yarın ali veli sırayla herkesi sogutduk samsunspordan.

recai

Herkes parasının pesinde gazeteylede olsa yapılan cagrıyı dinlemeliydi yoneticiler ve temlikler kaldırmalıydı.. Turgut Tufenk e sonsuz tesekkurler edeiyorum burdan.. Gercek bir samsunsporluluk vede samsunluluk ornegi gosterdi.. hicbir makam derdi olmadan, baskan olmamasına ragmen yaptıgı bu jest tum samsunsporlu iş adamlarına ornek olur insallah!!

samsunmania

Bu kampanya tutarsa iyi şeyleri beklemek anlamsız olmaz kanısındayım. Sabırlı olmalyız. İlk olarak şu temlikler kalkarsa sonra da vergi borçlar da 10 yıla yayıldığı için rahatlama olur, gelecek olan yönetim de futbolcu borçlarını bitirirse kurtarıız. İstedikten sonra her şey olur. Biz taraftara ummak ve ihanet edenleri unutmamak kalıyor. 

veis

muhakkak sabırlı olmak şart ve uzun bi süre süperligi telafus etmemeliyiz.enazından borçlarımız eritdikden sonra saglam bir oluşumla başarabiliriz bunu.ama bu borç varken transfer yapmak ve herşeyi zıplamak anlamsız.

MeL_55

23 June 2008, 14:00:45 #744 Son düzenlenme: 23 June 2008, 14:03:30 MeL_55
AlıntıTEMLİĞİ KALDIR SONRA KONUŞ

Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, futbolcuların kafasını karıştıran işadamı Naci Pınar'a seslenerek, "Önce temliğini kaldır, sonra konuş!" dedi

KÜSÜYORLAR
İşadamı Turgut Tüfenk'in geçmişe yönelik alacaklarını ret eden Sercan Temizyürek'e sahip çıktığın açıklayıp,"Yeterki kalsın, aradaki farkı ben vereceğim" diyen eski yönetici işadamı Naci Pınar'a Başkan Sezgin Gümüş tepki koydu. Pınar'ın, diğer futbolcuları küstürdüğünü belirten Başkan Gümüş,"Kimse haddine düşmeyen açıklamalarda bulunmasın. Bu tür tabansız açıklamalar bizi özverili davranan futbolcularımız karşısında zor durumda bırakıyor" dedi.

ÖNCE TEMLİK
Eğer Samsunspor'a ve futbolculara bir iyilik yapılması gerekiyorsa, bundan kendilerinin haberdar olması gerektiğini de ifade eden Gümüş,"İşadamımız Sercan'ın parasını ödeyeciği söylemekle, dengeliri bozuyor. Madem birşeyler yapmak istiyor, o zaman diğerlerinin farklarını da ödesin. Ya da bir iyilikte bulunmak amacındaysa elinde bulunan temliği kaldırsın. Samimiyetini ancak böyle görebiliriz. Sayın Pınar, önce temliğini kaldırsın, sonra konuşsun" diye konuştu.

BAŞARILI OLUR

"1000 Altın Adam" kampanyası çerçevesinde kurulan Samsunspor Taraftar Yönetici ve İşadamı Derneği'in başarılı olmasını cani gönülden istediğini belirten Başkan Sezgin Gümüş,"Tek üzüntüm derneğin kurulma aşamasında bizim görüşlerimizin alınmaması ve toplantıya davet edilmemezdir. Keşke bizide davet edip fikirlerimizi alsalardı. Ama önemli değil biz Samsunspor için herşeye katlanırız. İnşallah yeni derneğimiz başarılı olur ve Samsunspor'a büyük faydaları dokunur" dedi.

AlıntıSercan gidici mi, kalıcı mı?

Samsunspor´da kalmak istediğini her defasında söyleyen Kırmızı-Beyazlı oyuncu Sercan Temizyürek´in durumu arap saçına döndü. Menejerinin kendisinin haberi olmadan kulübüyle olan sözleşmesini tek taraflı fesih ettiğini belirten Sercan, "Feshedilen sözleşmenin geçerli olup olmadığı belli değil. Ben Samsunspor´da kalmaktan yanayım" diye konuştu. bu arada bazı taraftarlar sercanın bu tumu karşısında niye böyle yapıyor kendisinin haberi olmadan menejeri sözleşmeyi fesh edebilirmi diye konuştular.

Shane_Falco

O ne biçim iş ya menejerim benim haberim olmadan sözleşmemi fesh edecek he bu ne perhiz ne lahana turşusu be

körfez55

ya bıraksın bu işleri tepki görünce kıvırmaya başladı.o da diğer gidenler gibi karaktersizin önde gideni...

atakumlueray

tepki görünce kıvırdı diye birşey yok bence.gitmek isteyen adam kimseyi takmaz basar gider,kalmak isteyen de herşeye göz yumup kalır.ne yapacağını görcez..inşallah kolay olanı değil,zor olanı yani kalmayı seçip,samsunspor için mücadeleye devam eder.

veis

ya sercan için veya ali veli için bukadar üzülmenin anlamı yok zorla takımda kalıcaksa zaten defolsun gitsin ama bu iş gönül işi ve ben burada duruyorum dersede sercan kral olur.

jean

bence kaybolu giderse hemen havalanmamak lazim daha yolun basinda az daha pismesi lazim bizde nasilsa bunlairn karsiligi daha cok alir ilerde