Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

rabbim hepimize dayanma gucu versin arkadaslar yalandan yere 1 hafta uzattılar kongreyi pazartesi gunude turgut tufenk çekilir temlik yapanların parası baslarını yer inş 

berusa55

Alıntı
Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'da olağanüstü genel kurul çoğunluk sağlanamadığı için 14 Haziran Cumartesi gününe ertelendi.

Atakum Belediyesi Eğlence ve Kültür Merkezi'nde bugün yapılması planlanan Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu, az sayıdaki delege dışında kimsenin gelmemesi nedeniyle 14 Haziran Cumartesi gününe ertelendi. Kongreye gelen delegelerle sohbet eden Samsunspor Kulübü Başkanı Sezgin Gümüş, kendisini eleştirenlere sert çıktı. Yönetim kurulunun sürekli yerden yere vurulduğunu belirten Gümüş, takımla ilgili bir sürü kaoslar oluşturanların kongreye gelmemesine kızdı. Gümüş, "Bu kongre böyle mi olmalıydı? 'Samsunspor'u siyasetten uzaklaştıracağız, Samsunspor'u başkansız bırakmayacağız' diyen siyasetçiler nerede. Ümit ediyorum ki bir arkadaş başkanlığa taliptir. Bu kulübümüz ve Samsun için bir şanstır. İnşallah bu arkadaşımızın heyecanı kırılmaz ve umutsuzluğa sürüklenmez de başkanlığa aday olur. Aday olmazsa bizi yerden yere vuran siyasetçiler, milletvekilleri gelip aday olacaklar. Ya kulübe sahip çıkacaklar ya da ebediyete kadar susacaklar" dedi.

Öte yandan, Samsunspor başkanlığına aday olacağı ifade edilen işadamı Turgut Tüfenk'in, 'eski yöneticilerin noter kanalı ile temliklerini kaldırması' şartını koştuğu belirtildi. Eski yöneticilerin 9 Haziran Pazartesi günü mesai saatinin bitimine kadar temliklerini kaldırmaması halinde iş adamı Turgut Tüfenk'in aday olmayacağı ifade edildi.

Kaynak: http://www.haberler.com/bank-asya-1-lig-641-haberi/

AllydeenleaR

çoğunluk niye sağlanamaz hiç anlamıyorum zaten...

harbisamsunsporlu5517

baslığı yıne degıstırın 28 hazıran yapın

Sadece Samsunspor

07 June 2008, 19:33:39 #469 Son düzenlenme: 07 June 2008, 19:34:58 berusa55
bi tane samsunspor genel kurulu üyesi taa ankaradan kalkmış gelmiş burdakiler 15 dk.lık yola gelmiyor, ankaradan gelen adamın günahı ne ?

mehmet yılmaz

Yanlış anlamalara mahal vermemek için yazıyorum.

Saat 12.00 civarında İStanbul'dan gelen bir delege arkadaşımız ile birlikte gittik Atakum Belediyesi Salonuna. Sadece bakmak için gittik, zira kongre olmayacağı kesindi zaten.

Çoğunluk neden sağlanamaz, çünkü ortada bir aday ya da liste yok. Bu nedenle gitmenin bir esprisi de yok oraya. Herkes bunun farkında olduğu için gidilmemiştir.

Ayın 28'ine ertelenmesi diye birşey yok. 14 Hazirandaki kongrede çoğunluğa bakılmaksızın toplanır kongre ve eğer aday var ise birkaç oy alması durumunda dahi o liste seçilir.

Umuyoruz ki hafta içinde bazı olumlu gelişmeler yaşanır ve yönetimimiz bir an evvel oluşur. Geçen gün zarardır bize...

jean

anlasilan bu tufen aday olmayacak digerleri notere sicak bakmiyorlar

**KaR6**

son aldıgım bilgileri aktarıyorum, kaynak belli ama kesin değil  :)

Turgut Tufenk buyuk ihtimal alacak yönetimi sanırım, o olmazsa diğer grupta hazırlanıyo yedek olarak diye duydum.. Kimseyi kandırmak gibi bi niyetim yok, sadece duyumlarımı aktarıyorum, sonra kızmayın..  8)

veis

hayırlısı bakalım 14 haziranı beklemekden başka şansımız yok artık.emin kar ve hakkı bayragada halen içlerinde samsunsporlulugun ölmedigini gösterdikleri için sonsuz teşekkürler.işte samsunsporun ihtiyacı olan şeyde bu yürekli insanlardan daha çok olması.

**KaR6**

Alıntı yapılan: veis - 07 June 2008, 22:39:44
hayırlısı bakalım 14 haziranı beklemekden başka şansımız yok artık.emin kar ve hakkı bayragada halen içlerinde samsunsporlulugun ölmedigini gösterdikleri için sonsuz teşekkürler.işte samsunsporun ihtiyacı olan şeyde bu yürekli insanlardan daha çok olması.

yürekli ama parasız.. allah sonumuzu hayır etsin :)

CeLiL_55

Samsunspor bitmiştir kimse sanmasın bu saatten sonra bu kadar borç batağına saplı bir kulübe iyi bir yönetim gelir diye yazık oldu bize Samsunspor yıkılmıştır tamamen.

GençKozluklu

Arkadaslar  Portekiz maci oncesi Cenevre de Fatih Ozturk le karsilastigimda sordum ne olacak diye. Ayakustu bir konusmaydi. Mutlakak haftaya bu is bitecek diyor.

Umarim dogru diyordur

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: cemalg - 08 June 2008, 07:42:04
Arkadaslar  Portekiz maci oncesi Cenevre de Fatih Ozturk le karsilastigimda sordum ne olacak diye. Ayakustu bir konusmaydi. Mutlakak haftaya bu is bitecek diyor.

Umarim dogru diyordur

İnşallah Gelmek icin değil başarılı olmak için gelsinler.. artık bu taraftar bunaldı yeteri kadar...

körfez55

samsunspor bitmez kimse boşuna heveslenmesin...

since1965

Yerel seçimler yaklaşıyor Samsunspor u secim malzemesi yapmak için birilerinin planına düşmeyiz inşallah.