Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: deli 55 - 05 June 2008, 22:31:12
dobi hasan samsunsporumuzun sahipsiz bırakıldığı şu dönemde samsunsporumuzun adını kullanarak kurnazlık yapmak peşinde...fırsattan istifade yanii.sen iyi bir samsunsporlu olabilirsin buna dicek bişeyim yok ama ben dobi hasan ve onun gibi sahte sosyetikleri diil samsunsporun içinde şehrimde bile görmek istemiyorum.anlayan anlar ;)

ne kadar kolay insanları karalamak değil mi? bu da sana son mesajım çunku anlaşamıyoruz, birbirimizi kırmanın anlamı yok :) benim SamsunSporluyum diyene ırk, din, dil, renk, memleket ayırmaksızın sonsuz saygım ve sevgim vardır tıpkı sana oldugu gibi.. umarım takım basarılı olurda bunların hepsi geride kalır, ne diyeyim :)

south_london

Alıntı yapılan: veis - 05 June 2008, 22:15:06kıçı kırık bir celilin veya serkanın

biraz daha guzel yazsak daha iyi olur be hocam...

GençKozluklu

Yine bir ümitle açtım acaba olumlu bir gelişme var mıdır diye. Ancak henüz olumlu bir gelişme yok. Umarım artık iyice dibe vurduğumuz bu günlerde bir ışık doğarda tekrar ayağa kalkarız.

Nuri Asan

Alıntı yapılan: admin_ - 05 June 2008, 22:47:26
Açıklama:

Samsunspor'umuzun kongre sürecinde başkanlıkla ilgili meydana gelen bütün gelişmeleri; aday olan ya da olacağını iddia eden kişilerle ilgili bütün yorumları sadece bu başlıkta konuşacağız. Daha önceki yıllarda yaşadığımız "x kişisi aday oluyormuş"; "y de çuvalla para varmış" gibi buram buram reklam kokan başlıklara izin vermeyeceğiz.

Aramızda olduğunu sanmıyorum ama birilerinin reklamını yapmak için siteye üye olan varsa kapı karşıda... Lütfen!

Admin Grubu

Çok yerinde bir karar forum yönetimini tebrik eder,bu kararından vaz geçmeyeceklerini temelli ederim.Reklamını yapmak isteyen hürriyetin reklam sayfasına hadi bakalım canım rahat bırakın,bizi bize bırakın.Eminim kan kusturma sırası bu taraftarada gelir.

Başarı taraftarı değiliz biz.bizi antalyalımı sandınız
İyi gündede kötü gündede SAMSUNSPORLUYUZ.
Amatöre düşsende,peşinden gelmeyen kahpe olsun.
Bazıları gibi ŞER.EFİZCE reklamımızı yapacağımıza taraftara umut verip asıl derdimiz reklam olacaksa şerefimizle amatöre düşeriz bundan mı korkutacaksınız laan bizi..

misafir

ya allah aşkına yine döndük durduk başgöle geldik . birde petrol kralı denmiş öyle 2-3 istasyon sahıbı olmakla petrol kralı olunmaz.gelecek sezonun bank asya katılım payına temlik koyan basgol acaba temlikleri kaldıracaklar arasında var mı yok mu ondan hıc bır haber yok.eger çok samsunspor aşıgı ise başkan adayı olmadan önce temliki kaldırıp noterden bagısladıgına daır yazı versın.yoksa onun adaylıgı beş kuruş etmez petrol krallıgıda 3 para etmez.hos ben ne petrol babaları tanırım basgol onların masasına bıle oturamaz.
tufenk ve ekıbı aslında samsun için bir şans eger yoklarsa kayyuma kalalım herkes bir hesabını versin.galıp ozturk basta olmak üzere beledıye baskanları tum sıyasıler ve ozellıle nasıl alacaklı oldukları meçhul olan eskı başkan ve yöneticiler temlikleri kaldrıp bagıs ettıklerı zaman samsunspor super lıgde olur.
başka durumda ancak geçmiş dönemlerde oldugu gıbı sadece reklam yerı oluruz o kadar.

Kaya

06 June 2008, 00:56:13 #440 Son düzenlenme: 06 June 2008, 10:24:24 berusa55
güzel günler çok yakında inşallah isimlere takılmasak bence bizim için daha yararlı olur

veis

ya ne başgölü allah aşkına paramı verin diye yırtındı bu adam kalkıp başgölmü diyecegiz sezonun ortasında paramı geri verin ben yokum fiyecek bi adamın hatta bugüne kadar verdigi paranın tamamını geri alan birisini nasıl başkanlıga istersiniz.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 06 June 2008, 07:27:52
ya ne başgölü allah aşkına paramı verin diye yırtındı bu adam kalkıp başgölmü diyecegiz sezonun ortasında paramı geri verin ben yokum fiyecek bi adamın hatta bugüne kadar verdigi paranın tamamını geri alan birisini nasıl başkanlıga istersiniz.

Sanırım biz bazı şeylere müstehakız

atakumlueray

kayyuma kalıp herkesin hesap vermesini ben de isterim ama öyle bir durumda herkeste büyük bir moral bozukluğu olacak ve genç futbolcular başta olmak üzere futbolcuların hiçbiri bu takımda durmayacaktır,ondan dileğim bir adayın çıkmasından yana.başgöl hakkında yapılan eleştirilerin de önyargılı olduğunu düşünüyorum aynı geçen seneki yönetime verilen desteğin olduğu gibi...

yusuf celebi

Temliklerin kaldırılması konusunda Turgut Tüfenk'in izlediği yönteme ilişkin eski başkanlarımızdan İsmail Uyanık ve Mazhar Başoğlu'nun verdiği tepkileri haklı buluyorum.

Gazete aracılığı ile temlik sahiplerine haber göndermek ve bazı şartlar öne sürmek pek şık bir yöntem olmamıştır.

Bir diğer konu kulübe sıkıntılı dönemlerinde maddi anlamda destek çıkan ve gerçekten alacakları olan kişilere tüm alacaklarından vazgeç şartı koymak bana pek ahlaki gelmiyor.
Alacak sahipleri gönlünden geçeni isterse hibe eder isterse alır o tamamen alacak sahibinin insiyatifine bırakılmalıdır.Ancak karşılıklı görüşülerek Samsunspor'un şu anki ekonomik sıkıntıları nedeniyle zaman tanınması takım ekonomik olarak rahatladığı zaman alacağını alması her iki taraf açısından en sağlıklı yoldur.

Maddi anlamda Samsunspor ile sorun yaşayan mağdurların çoğalması Samsunspor'a karşı  antipati oluşmasına neden olacaktır,bu mağdurların sayısının çoğalması ise Samsunspor'un menfaatine değildir.

pitbul055

Alıntı yapılan: veis - 06 June 2008, 07:27:52
çok haklısın sevgili veis.eğer aday olacaksa şimdiden yazayım ozaman

BAŞGÖL İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sadece Samsunspor

Samsunspor'da Kongre Var Ancak Hala Aday Yok

Samsunspor'da bugün yapılacak kongre öncesinde hala bir başkan adayının çıkmaması ise  "Başkan kim olacak" sorularını akıllara getiriyor

6 Haziran 2008
Kulüp Başkanlığı için en çok adı geçen iş adamı Turgut Tüfenk'in ise hala netlik kazanmayan adaylık sürecinin yanı sıra, hala bir başka başkan adayın çıkmaması ise başkanlık koltuğuna kim oturacak sorularını akıllara getiriyor. Başkan adaylığı için öne ve bir çok kesimden destek alan iş adamı Turgut Tüfenk'in geçen gün yaptığı basın toplantısında ortaya sunduğu şartların kabul edilmesi ve eski alacakların iptal edilmesi durumunda kulüp Başkanlığına aday olurum sözlerinin ardından ise eski başkanlardan Mazhar Başoğlu ve İsmail Uyanık'tam tepki geçikmedi.
Eski Başkanlardan İsmail Uyanık'ın Samsunspor için bir engel teşkil etmediğini ve temliklerin gazete ilanları ile duyuyurlamısının hiç bir diyalog çağrısına pozitif yaklaşım olarak yansımayacağını belirtmesi ve bir diğer eski başkanlardan Mazhar Başoğlu ise bu tür açıklamalar ile bir yere varmanın mümkün olmayacağını ve bu konuların gazetelerde konuşularak değilde yüz yüze konuşularak çözülmesinin gerektiğini bu konuların daha önce çözülmesinin mümkün olabileceği halde hala basından çağrı yapılmasının ise yanlış bir oluşum olduğunu ayrıca 6 milyon YTL'yi kulübe kazandırabileceğini açıklayan Turgut Tüfenk'in daha sonra temlik  koymayacağının nereden bileceklerini sözlerine ekledi.
Pazartesi gününe kadar alacaklarından noter huzurunda vazgeçmemeleri durumunda aday olmayacağını açıklayan Turgut Tüfenk'in ise bundan sonra nasıl bir yol çizecei ve eleştirilere nasıl cevap vereceği ise merak konusu.

Kadir ÇELEBİ

Kim haklı kim haksız belli değil Yılan hikayesine dondu... Yarın neler olucak belli değil..

Nuri Asan

06 June 2008, 14:53:16 #448 Son düzenlenme: 06 June 2008, 17:49:56 samsuni
ne yolu çizecek tüfenk Allah aşkına gazete aracılığından reklamını yaptı gitti işte.
İsmail Başkan neden bekliyorsun daha anlamıyormusun senden başkası kocaman bir yalan.Taraftarda takıma el koyamıyacağına göre tek yol kaldı arkadaşlar

harbisamsunsporlu5517

kardesim kime ne dıyecegımızı bızde sasırdık bu serefsızlerın yuzunden kanser olduk nedır u.... sahıp çıkacaksanız takıma adamgibi adam olun dansöz gibi kıvırmayın orda burda