Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

veis

bu samsun varya resmen yalan rüzgarı.

celebi

MeL_55

Alıntı yapılan: veis - 06 June 2008, 15:29:34
bu samsun varya resmen yalan rüzgarı.

samsun degil medyasi yalan rüzgari.
sadece ilgi olsun diye

ozkan17

Alıntı yapılan: ozkan17 - 03 June 2008, 14:28:50
ne iyi günleri ya..daha neler cıkar ilerki günlerde beyler..

dereyi görmeden paçaları sıvamayalım lütfen..Daha öncekilerden ders almamısa benzıyoruz yine ikicik yalana kandı taraftar..

Yusuf aga senınde destegin şöyle kalsın..Adama on vurup bir elinden tutmak destek olmaz olamaz da..
ben bundan uç gun once aynen bunları soyledım..yine ne oldu..ses cıkarmayan gelene gidene samsun taraftarı husrana ugradı..alısdık yawrum artık alısdık..bir tanede sen koy tufenk..

harbisamsunsporlu5517

hepımız yalandan umutlandık bılıyorduk böyle olacagını özkan söylemene bıle gerek yok

tolga

Namazda Trabzon'a destek çağrısı
Trabzon'daki Sarılar Camisi imamı Ömer Oskay, cuma namazı öncesi verdiği vaazda, cemaatten Trabzonspor'a destek vermelerini istedi. Cuma namazı öncesi dini konularda vaaz veren Oskay, konuşmasının sonunda, konuyu taraftarı olduğu Trabzonspor'a getirerek, ''Cemaatimizin de deşarj olmaya ihtiyacı vardır. Malumunuz Trabzonspor'umuz çok iyi transferler gerçekleştirdi. Haydi Ersun hoca. Artık bütün iş sende. Şeker var, un var, helva yapmak sana düşüyor. Yoksa ligin ilk 5 maçında havlu atmayalım. Yönetimimiz, cemaatimizin yüzünü güldürdü. Hocamız ve futbolcularımız da bizlerin yüzünü inşallah güldürecektir. Bunu bekliyoruz. Sizden de destek bekliyoruz'' dedi Cemaat de imamın duasına karşılık ''Amin'' diye karşılık verdi

şuraya bak ya adamların imamı bile camide takımları için vaaz verirken biz hala nelerle uğraşıyoruz birisi çıkıyor temlikleri kaldırın başkan olacağım diğeri çıkıyor  birbirlerini beğenmiyorlar kim kaybediyor SAMSUNSPOR  bu çekişmeler olduğu süre bizden bir b.... olmaz yazık

MeL_55

AlıntıOnurlu göreve TALİP OL

Samsunspor´a futbolcu, yönetici ve başkan olarak yıllarca hizmet veren Hakkı Tomaç, adı kulüp başkanlığı için geçen Turgut Tüfenk´e seslenerek, "Samsunspor başkanlığı gibi onurlu bir göreve talip ol" çağrısında bulundu.Zamanın çok değerli olduğunu, bu ortamda gereksiz tartışmaların Samsunspor´a hiçbir yarar sağlamayacağını ifade eden Hakkı Tomaç, "Önceki yönetimin oluşturulmasında da çok kritik bir dönemde çok gereksiz zaman kaybı yaşanmıştır.Samsunspor´un geleceği yeni sezon için oluşturulacak kadroya endekslidir. Onun için transfer döneminde acele edilmeli ve en azından eldeki gençlerin takımda kalması için gereken yapılmalıdır" dedi.

TÜFENK´E DESTEK OLMALIYIZ
Sayın Tüfenk´in çok kritik bir zamanda büyük özveri gösterdiğini vurgulayan Hakkı Tomaç, "Kentimiz bu fedakarlığın farkında ve bilincindedir. Kendisine kentin bütün kesimlerince destek verilmelidir. Bir kısım eski yönetici arkadaşlarımız alacaklarından vazgeçtiklerini bir kısmı ise vazgeçeceklerini beyan etmiş olmaları büyük bir özveri ve destektir. Ancak bu yeterli değildir. Bu kritik ortamda göreve talip olan sayın Turgut Tüfenk ve ekibine teşekkür etmek ve destek vermek Samsunspor sevdası olan herkes gibi bizim de görevimizdir. Kent bu desteği ve  sözü vermeli, Sayın Tüfenk de bu onurlu göreve talip olmalıdır" diye konuştu.

ENGEL OLMADIĞINI DÜŞÜNENLER
Samsunspor´da temlikleri bulunan yöneticiler konusuna da değinen Tomaç, "Bildiğim kadarıyla 38 eski yönetici var. Bunların tamamına kısa sürede ulaşmak ve feragatını istemek gerçekçi görünmüyor. Temlik alacaklıları kendilerinin engel olmadığını düşünseler de resmi işlem olmadıkça federasyon nezdinde engel oldukları bir gerçektir. Bunun için olayın şimdilik yöneticilerle yapılacak görüşmelerle halledilmesi ve bilahare federasyon nezdinde gereğinin zaman içinde yapılması akılcı olur" dedi. Tomaç, ayrıca şunları kaydetti:

GERÇEĞİ YANSITMAYAN ALACAKLAR
"Diğer taraftan yapılacak genel kurulda da kulübün bu borçları için önerge ile yöntem belirlemesi yapılabilir. Ulaşılamayan veya temlikte ısrarlı olanların alacaklarının gerçekliliği kulüp kayıtları veya yazılı belgelerle değerlendirilir. Nitekim, bir kısım alacakların gerçeği yansıtmadığı, bir kısım paraların ise kulüp kasasına girmediği İçişleri Bakanlığı Müfettişlerinin tanzim etmiş oldukları 35 sayfalık raporla belirlenmiş bulunmaktadır. Onun için bunların muhasebe ve münakaşası, bu kritik zamanda değil yönetim oluşmasından sonra yapılmalıdır.Yeni yönetim oluştuktan sonra bu konuda yapılacak çalışma ile kulübün bazı borçlarından kurtarılması hukuken de mümkün olabilecektir."

veis

07 June 2008, 13:34:02 #457 Son düzenlenme: 07 June 2008, 13:49:00 berusa55
Mantık belli. Benden gitsin de kim alırsa alsın Samsunsporu

seçim sonucu ne olursa olsun ister aday çıksın ister çıkmasın ister seveni olsun ister seveni olmasın umrumda degil yaaa ben samsunsporumla yaşadım bugüne kadar bundan sonrada öyle olucak.liglerin adı önemli degil ha olmuş süperlig hada 3.lig benim gönlümde zaten teksin samsunspor.sana sahip çıkılsın çıkılmasın herdaim seni seven sana canını verecek yüzlerce taraftarın var.amatöre düşsende maçlarına gelip seni desteklemeyen seçimlerde kaçan memleketine sahip çıkmayan şerefsizler gibi olsun.

Sadece Samsunspor

BÜYÜK GÜN BUGÜN

Haftalardır beklenen Kırmızı-Beyazlı ekibin Olağanüstü Genel Kurulu bugün saat 14.00'de Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleşecek. Çoğunluk sağlanamadığı taktirde, kongre haftaya Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak.

ÇOĞUNLUĞUN SAĞLANMASI BEKLENMİYOR

Tüm Samsun kamuoyunun haftalardır merak ettiği Olanağanüstü Genel Kurulu bugün yapılacak.  Atakum Belediyesine ait Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde Saat 14.00'de yapılacak genel kurulda ilk gün itibariyle çoğunluğun sağlanılabilmesi beklenmiyor. Yaklaşık 1100 civarında olan Samsunspor Üyesi'nin katılımıyla yapılacak olan Genel Kurul'da yeterli çoğunluk sağlanmazsa, önümüzdeki hafta cumartesi gününe ertelenecek.

KESİNLEŞEN ADAY YOK

Haftalardır herkesin dilinde dolaşan Genel Kurul tarihinin gelmesi akılırda birçok soru işaretini peşinde getiriyor. Şimdiye kadar Başkan adaylığı konusunda çeşitli isimlerin dolanması ve sonuç olarakta son günlerde gazetelerde yaptığı çarpıcı açıklamalarla ismi gündeme gelen İşadamı Turgut Tüfenk'in şartlı başkan adaylığının dışında, bir de eski futbolculardan Hakkı Bayrak, Hasan Şengün ve Emin Kar'ın liste vermesi bekleniyor. Genel kurulun bir an önce yapılmasını en çok bekleyenler ise transfer teklifleri yağan Samsunspor'lu futbolcular.

berusa55

Haber "büyük gün bugün" diye yapılmıs, ama haberin içeriğine bakarsan hiç de büyük gün falan değil, tam bir kara gün >:(

HoliganSamSunLu

evet yine kara günlerden biri daha ALLAH yardımcımız olsun

celebi

Ne oldu kongreden haberi olan var mı

Sadece Samsunspor

offff kongre olmamış adayda yok çoğunlukta

celebi

eMMo