Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

gyuksel55

Alıntı yapılan: hasselbaink - 03 June 2008, 11:37:46
Turgut Tüfenk listesini yarın açıklayacakmış.

Bomba Haber
Yusuf Ziya Yılmaz da yeni yönetime tam destek vereceğini açıklamış
Gözünü sevdiğimini yerel seçimleri, sen nelere kaadirsin?

Bu şartlar altında cumartesi günü yönetim belirlenir ve çalışmalar başlar. Güzel günler gelsin artık.

bu haberi nerden duydun

celebi

Alıntı yapılan: hasselbaink - 03 June 2008, 11:37:46
Turgut Tüfenk listesini yarın açıklayacakmış.

Bomba Haber
Yusuf Ziya Yılmaz da yeni yönetime tam destek vereceğini açıklamış
Gözünü sevdiğimini yerel seçimleri, sen nelere kaadirsin?

Bu şartlar altında cumartesi günü yönetim belirlenir ve çalışmalar başlar. Güzel günler gelsin artık.

Eğer bu haber doğruysa seneye Allah nasip ederse süğer ligdeyz

gyuksel55

03 June 2008, 12:55:21 #302 Son düzenlenme: 03 June 2008, 13:23:28 berusa55
AlıntıYILMAZ'DA DESTEK SÖZÜ VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Turgut Tüfenk'in oluşturacağı yeni yönetime tam destek sözü verdi

Samsunspor eski Başkanları Adnan Ölmez ve Mazhar Başoğlu ile birlikte birçok yönetici temliklerinden vazgeçerek, İşadamı Turgut Tüfenk'in yeni oluşturacağı yönetime destek vermesi kenti hareketlendirdi. Tüfenk ve birlikte hareket ettiği ekibi, geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile de biraraya geldi. Başkan Yılmaz'ın yeni oluşuma her türlü destek sözü verdiği öğrenildi.

Kadir ÇELEBİ

Cok olumlu acıklama bundan sonrası yonetimin hatasız çalışmalarına kaldi diyebiliriz :) cok sevindim cok mutluyum...

haberin kaynagı http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=10931

Kadir ÇELEBİ

TÜFENK YARIN AÇIKLAYACAK

Kırmızı-Beyazlı takıma yönetim oluşturma içinde olan İşadamı Turgut Tüfenk, çalışmalarıyla ilgili Çarşamba günü açıklama yapacak

BÜYÜK GÜN YARIN
Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün ve spor kamuoyunun maddi-manevi desteğini alarak yönetim kurma çalışmaları başlatan As Çelik Döküm Sanayi'nin ortağı İşadamı Turgut Tüfenk, yarın son gelişmeler ve spor kamuoyunun merak ettiği konularla ilgili açıklama yapacak.

FUTBOLCULARLA GÖRÜŞÜYOR
Yaklaşık 15 gündür hiç durmadan görüşmelerini sürdüren Turgut Tüfenk'in yönetim anlamında büyük yol kaydettiği öğrenildi. Futbolcularla da görüşen Tüfenk, transferde acele etmemeleri konusunda uyarıda bulunuyor. Bu arada Tüfenk, yönetim kurulu listesinde yer alacak kişilerle de toplantılar gerçekleştiriyor.

www.halkgazetesi.com.tr

berusa55

Çok önemli ve güzel bir gelişme bu... Haydi Samsunspor'um özledik ismini süper ligde!

MeL_55

hadi bakalim para sorunu olmaz artik.
transferler bekliyoruz
Haydi Samsunspor'um cik Süper Lige'de
bizlen dalga gecenlere kapak olsun.

harbisamsunsporlu5517

çok şükür yavas yavas ıyı haberler almaya basladık kongreden sonra inş  transfer haberlerinide duyarız

ozkan17

ne iyi günleri ya..daha neler cıkar ilerki günlerde beyler..

dereyi görmeden paçaları sıvamayalım lütfen..Daha öncekilerden ders almamısa benzıyoruz yine ikicik yalana kandı taraftar..

Yusuf aga senınde destegin şöyle kalsın..Adama on vurup bir elinden tutmak destek olmaz olamaz da..

eLLis

Birşeyler yapılıyor görüldüğü üzere fos çıkarsa alışkın olduğumuz üzgün moduna döneriz hemen zaten bırakta insanlar sevinsin az

veis

sadece temlik kaldırmakla olmuyor bu işler valilik ve belediyeden çok saglam destek alamazlar ise bu yönetiminde işi çok zor belediye samsunspora maddi destek saglayacak gelir kaynakları bulmakda yardımcı olması gerekiyor.kum çakıl ocagı vs bunlarında satılacaksa satılıp maddi anlamda kulübe destek saglaması gerekli ne çakıl sa bu senelerdir var ama icraat anlamında kum dan başka bi şey degil.

vanlioglu

bu haberlerden sonra bu yönetimde fos çıkıp umutlarımızı köreltirse. artık bi söz kalıo samsunun samsunsporludan başka dostu yok. taraftar sahip çıkacak artık yapacak başka bişe yok

55__Gurbet__55

hadi bakalim ins hayirlisi olur ama fazla umutlu degilim olmicamda cünkü hayal kriiklig daha büyük oluyo

nomak55

büyük şhir belediyesinin destek olması güzel birşey ama bunun kalıcı olabilecek bi tarza dönştrülmesi lazım...gunlük değil kalıcı gelriler gerekli....Birde şu şirketleşme kesinlikle yapılmalı

veis

bolu spor otoparklarla aylık kulübe 80 milyar kazandırıyor bunu seneye vurunca 1 trilyon yapıyor az paramı deplasman ve primleri karşılıyor işte bize böyle destek verecek belediye ve belediye başkanları lazım.