Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Taraftar eski günleri arıyor

Çok zor bir virajdan geçtiklerini ifade eden Samsunspor Taraftarı Ramazan Yıldız, "Samsun´un adını duyurma yolunda en önemli marka olan Samsunspor´un bugünkü durumu gerçekten çok üzücü. Samsun´un önde gelen iş adamlarının bu takıma sahip çıkarak beklentilere karşılık verebilecek bir yönetim oluşturması ve Samsunspor´umuzu yeniden eski günlerine döndürmeleri gerekiyor" dedi.

TURGUT TÜFENK´E DESTEK VERİLMELİ
Karadeniz´in en büyük şehri olan Samsun´un futbol takımının yerinin Süper Lig olduğunu söyleyen Engin sadıkoğlu, "Bu nedenle yaklaşan kongre öncesinde yetkililerin taşın altına elini sokmaları gerektiğini düşünüyorum. Samsunspor, bu şehrin simgesi halindedir. Maddi açıdan büyük sıkıntıların yaşandığı bu dönemde göreve talip olan Turgut Tüfenk´e destek verilmesini istiyorum" diye konuştu.

www.habergazetesi.com.tr

veis

01 June 2008, 21:56:34 #286 Son düzenlenme: 01 June 2008, 22:00:38 berusa55
biz bugünleri aşacagız Allah'ın izniyle gel 7 haziran gel tek dilegim kongreye aday çıksın çıkmasına da çogunluk da saglansın.

ozkan17

Süslü püslü laflar,sehrin önde gelen siyasi isimleri..Boş boş boş...

Futboldan anlamak lazım değil mi biraz olsun..Belediye baskanıymıs,valiymiş,muhtarmış bilmem neymiş kurtaracaksa bu takımı...Hey gidi hey...

Samsunspor sahipsiz değil!!!

Deli misali kuyuya kendımız taşı atıyoruz yine kendimiz cıkaramıyoruz..

merkez

02 June 2008, 10:14:36 #288 Son düzenlenme: 02 June 2008, 10:16:27 merkez
 Daha önce tüm alacaklarından vazgeçtiğini söyleyen Adnan Ölmezin bu alacaklarından vazgeçtiğini şimdi tekrar deklare etmesi demek ki önceki verdiği sözü yerine getirmemiş olduğunu gösterir.Demek ki hala bu alacakları için temliki devam ediyordu...

Adnan Ölmezin ve Mazhar Başoğlunun Alacaklarını bağışlaması gazetelerde yazıldı...Ya peki diğer bağışlayanların adları neden yazılmadı ? Onların ki para değil mi?

Bu işi bile medyatik olma uğruna ön plan çıkma işi yapmak durumla örtüşmese de neticede bu vesile ile Samsunsporun önünün açılacak olması tek tesellimiz.

5 Trilyonluk alacağını silenler arasında Sn. İsmail UYANIK da var,yerel basın yazmadı biz yazalım bari...

Şimdi sıra Sn.Turgut TÜFENK 'te ,kısa zamanda önemli gelişmeler olacaktır,öyle umuyorum...

kerem55

ismail başkan şovu zaten sevmez, diğeri şov yapıyor resmen, alacağından vazgeçsinde biz biliyoruz zaten kimin ne olduğunu.

AlıntıYÖNETİM BU HAFTA UZLAŞACAK
Samsunspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'na 5 gün kaldı. Başkan adayı Turgut Tüfenk çalışmalarını..
02 Haziran 2008 Pazartesi 12:17
Samsunspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'na 5 gün kaldı. Başkan adayı Turgut Tüfenk çalışmalarını hızlandırdı.

TÜFENK MEMNUN
Kırmızı-Beyazlı takımın olağanüstü genel kuruluna 5 gün kala yönetim arayışında hareketli günler başladı. Eski yöneticilerden bazılarının temlikleri kaldıracağını açıklaması ise, başkan adayı işdamı Turgut Tüfenk'in şevkini artırdı. Tüfenk'in, hafta sonuna kadar yönetimini şekillendirmesi bekleniyor.

FUTBOLCULAR BEKLEMEDE
Bu arada, geçtiğimiz hafta Samsunspor tesislerine gelerek Başkan Sezgin Gümüş ile görüşen eski futbolculardan Hasan Şengün, Hakkı Bayrak ve Emin Kar'ın da herhangi bir olumsuzluğa karşı liste hazırladıkları öğrenildi. Spor kamuoyunda liste hazırladığı öne sürülen diğer isim Tahsin Kosif'in ise Turgut Tüfenk'in listesinde yeralması bekleniyor.

Halk Gazetesi

veis

tahsin kosif ve turgut tüfenk samsun içindeki oluşumdan dolayı ortak hareket ediyorlar.

beşnumara

inşaallah bu sefer ertelenmeyecek ve işimize erken start vereceğiz

veis

zaten enbüyük sorunda bu adamlar samsunspora zerre yardım yapmıyor onu bırakın oyunu kullanmaya gelmiyor işte buyüzden bizler bu hallerdeyiz kulübe üye yaparken bile seçici olamıyoruz gel kardeşim gel muhabbetiyle enfazla seçimlere 15 kişi gelir:

nomak55

YÖNETİM BU HAFTA UZLAŞACAK
Samsunspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'na 5 gün kaldı. Başkan adayı Turgut Tüfenk çalışmalarını..
02 Haziran 2008 Pazartesi 12:17
Samsunspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'na 5 gün kaldı. Başkan adayı Turgut Tüfenk çalışmalarını hızlandırdı.

TÜFENK MEMNUN
Kırmızı-Beyazlı takımın olağanüstü genel kuruluna 5 gün kala yönetim arayışında hareketli günler başladı. Eski yöneticilerden bazılarının temlikleri kaldıracağını açıklaması ise, başkan adayı işdamı Turgut Tüfenk'in şevkini artırdı. Tüfenk'in, hafta sonuna kadar yönetimini şekillendirmesi bekleniyor.

FUTBOLCULAR BEKLEMEDE
Bu arada, geçtiğimiz hafta Samsunspor tesislerine gelerek Başkan Sezgin Gümüş ile görüşen eski futbolculardan Hasan Şengün, Hakkı Bayrak ve Emin Kar'ın da herhangi bir olumsuzluğa karşı liste hazırladıkları öğrenildi. Spor kamuoyunda liste hazırladığı öne sürülen diğer isim Tahsin Kosif'in ise Turgut Tüfenk'in listesinde yeralması bekleniyor.

yazılan lara gore 5 kişi alacakları temlikleri kaldırmışlar
içlerinde adnan olmezde var
kaynak
habergazetesi.com.tr

vanlioglu

03 June 2008, 04:14:19 #294 Son düzenlenme: 03 June 2008, 10:09:44 samsuni
allahını seven klubumuze sahip çıksın elin amatörden gelenler bile bizle kafa buluo yeter artık şu büyük taraftara şampiyonluk bile yetmez en az 10 ouan far açmamız lazım

celebi

bu sene artık süper lig ahsretini bitirmek istiyoruz.

veis

bu sene allah izin verirse çıkacagız ama altyapı idari anlamda saglam olmalı.artık ben samsunsporda paramı alamadım diyen oyuncular görmek istemiyorum.

harbisamsunsporlu5517

cumartesi gunu çifte sevinç yasarız umarım

Tamer55

cumartesi çoğunluk sağlanbilirmi arkadaşlar faal üye sayısını kaçtır bilen varmı ? ilk kongrede çoğunluk sağlanması için toplam üye sayının yarısından bir fazla olma şartı var 

hasselbaink

03 June 2008, 11:37:46 #299 Son düzenlenme: 03 June 2008, 12:05:49 samsuni
Turgut Tüfenk listesini yarın açıklayacakmış.

Bomba Haber
Yusuf Ziya Yılmaz da yeni yönetime tam destek vereceğini açıklamış
Gözünü sevdiğimini yerel seçimleri, sen nelere kaadirsin?

Bu şartlar altında cumartesi günü yönetim belirlenir ve çalışmalar başlar. Güzel günler gelsin artık.