Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

cem and naz55

bugün halk gazetesinde galip öztürk adayını açıklamış o kişide adaylığı kabul etmiş soyadı tüfenk adamın adını umuttum gaztye röportaj vermiş galip iyi bir projesi var samsunspor için ayrıca borç için de samsun şehri içn 30 trilyon borç bi şey değil hallederiz diyor iş adamlarıyla :o :o röportaj ı buraya yazamıyorum halk gztesinden arkadaşlar linkten indirirler ben indirmeyi bilmiyorum
birde hasan şengün için şunu demek istiyorum mükünse samsunspordan elini ayağnı çek...

celebi

sezgin gümüşte galip öztürk destekli gelmişti. neler oldu gördük. inansım gelmiyor artk ya

Sadece Samsunspor

herşey 7 temmuzda belli olur, ama bu seneki kongre geçen seneki gibi sıkıntılı olmaz ilk kongrede başkan belli olur gibi ;)

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 24 May 2008, 13:20:14
bugün halk gazetesinde galip öztürk adayını açıklamış o kişide adaylığı kabul etmiş soyadı tüfenk adamın adını umuttum gaztye röportaj vermiş galip iyi bir projesi var samsunspor için ayrıca borç için de samsun şehri içn 30 trilyon borç bi şey değil hallederiz diyor iş adamlarıyla :o :o röportaj ı buraya yazamıyorum halk gztesinden arkadaşlar linkten indirirler ben indirmeyi bilmiyorum
birde hasan şengün için şunu demek istiyorum mükünse samsunspordan elini ayağnı çek...

Turgut TÜFENK  Sezgin GÜMÜŞ yonetiminede destekte bulunmuşlardı iş adamı diye biliyorum..

cem and naz55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 24 May 2008, 13:24:20
Turgut TÜFENK  Sezgin GÜMÜŞ yonetiminede destekte bulunmuşlardı iş adamı diye biliyorum..
evet birader turgut tüfenk iş bitmiş samsunspor u 2 kısımda değerlendireceksiniz artık diyor galip turgut tüfenk önderliğinde 20 kişilik bir yönetim iş adamlarından oluşacak ve samsunspor kulübü samsunspor a.ş diye 2 gruba ayrılacağını ve bu oluşumu turgut tüfenk yöneteceğini açıklamış galip  şunuda eklemiş SAMSUNSPOR SÜPER LİDE İYİ YERLERE GELECEK....

celebi

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 24 May 2008, 13:42:46
evet birader turgut tüfenk iş bitmiş samsunspor u 2 kısımda değerlendireceksiniz artık diyor galip turgut tüfenk önderliğinde 20 kişilik bir yönetim iş adamlarından oluşacak ve samsunspor kulübü samsunspor a.ş diye 2 gruba ayrılacağını ve bu oluşumu turgut tüfenk yöneteceğini açıklamış galip  şunuda eklemiş SAMSUNSPOR SÜPER LİDE İYİ YERLERE GELECEK....

Yeter ki öyle olsun ama somut şeyler görmek istiyoruz artık

eLLis

Yukardaki mesajı okuyunca ağlayasım geldi yeter artık ne olur yukardaki gibi olsun :(

cem and naz55

Alıntı yapılan: celebi - 24 May 2008, 13:46:12
Yeter ki öyle olsun ama somut şeyler görmek istiyoruz artık
haber gaztesi yazsa inanmam ama halk gztesi yazığı için 100de 90 doğrudur ayrıca galip öztürkle röportaj yapmışlar dün biliyosunuz galip samsundaydı valili ziyaretinden sonra doğru turgut tüfenk in yanında almış soluğu sabah gzteyi okuyuncu bende heycanlandım bir arkadaşımız halk gaztesinin linkinden imdirsin haberi ben bilmiyorum indirmeyi

Nuri Asan

24 May 2008, 14:21:36 #188 Son düzenlenme: 24 May 2008, 14:39:31 coleccionista1965
Samsunspor AŞ olursa göztepeden beter oluruz.Aş'de çalmak daha kolay kayyum tehlikeniz kalmıyor,Aş yönetimi kimi atarsa o geliyor yönetime
Göztepe'yi AŞ yaptılar bu durumlara geldiler,Aş'de kurtulma şansınız olmuyor ya çok iyi günler görürsünüz (oda yüzde 10 ihtimali geçmez) yada göz göz gibi :( Aş nin faydasından çok zararı olur.
Tek bir kurtuluş var:Taraftarın takıma el koyması
Başka türlü edebiyata,fantaziye gerek yok.Bugüne kadar çalanlarıda tarlaya sürelim.

Sadece Samsunspor

AlıntıÖZTÜRK, TÜFENK DEDİ

Samsunspor'da başkanlık krizine işadamı Galip Öztürk son noktayı koydu...

24 Mayıs 2008 Cumartesi 13:56

Dün Samsun'da 7 okul ve 8 lojman yapımı için Samsun Valiliği ile protokol imzalayan Metro Şirketler Grubu Başkanı İş Adamı Galip Öztürk, Samsunspor'un geleceği konusunda da As Kalıp A. Ş. Başkanı Turgut Tüfenk önderliğindeki işadamlarına tam destek sözü verdi

TÜFENK'TEN SÖZ ALDI
Samsun Valiliğinde yapılan imza töreninden sonra As Kalıp A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve STSO Başkan Vekili Turgut Tüfenk'le bir görüşme yapan Galip Öztürk, Samsunspor'un geleceği ile ilgili düşünlerini dile getirdi. İşadamı Turgut Tüfenk'ten " Ben varım" sözünü de aldı. Turgut Tüfenk ve arkadaşlarına her türlü maddi ve manevi desteği sonunu kadar vereceğini ifade eden Galip Öztürk, görüşmeler hakkında HALK Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

KULÜP AYRI, ŞİRKET AYRI
Samsunspor'un aşılamayacak sorunu olmadığını ifade eden Galip Öztürk," Doğru adamlarla doğru birliktelikler sağlanırsa Samsunspor kısa zamanda hak ettiği yere gelir. Samsun çok büyük şehir. Samsun'un potansiyeline göre 30 trilyon borç da çok küçük borç. Yeter ki bir birbirimize inanalım ve elimizi taşın altına sokalım. 5 lira fazla harcayalım, ama parayı doğru harcayalım, o zaman sorunları 2-3 yıl içinde çözeriz ve Samsunspor Süper Lig'de çok iyi yerlere tırmanır" dedi.

KURUMSALLAŞMALIYIZ
Biri Samsunspor kulübü, diğeri ise Samsunspor A.Ş. olmak üzere iki ayrı yapı oluşturulacağını, A.Ş.'nin başına işadamı Turgut Tüfenk'in geçeceğini, kulübü ise Turgut Tüfenk'in de onaylayacağı 20 kişilik bir yönetim kurulunun yöneteceğini belirten Metro Şirketler Grubu Başkanı Galip Öztürk, daha sonrada şunları söyledi:

"Samsun halkı ya taraftar olacak, ya da ortak. Bu kentte 1000 kişiden 10'ar milyar, ya da 100 kişiden 100'er milyar alarak kurulacak bir anonim şirket, 10 trilyon lirayla işe başlar. Bu para kolay bulunur. Kentimize, kulübümüze ve kendimize inanacağız. Ben arkadaşlara söyledim, sonunu kadar maddi ve manevi olarak yanınızdayım dedim. Zaten veriyoruz, ama kime verdiğimizi ve verdiğimizin nasıl harcandığını da bilmek isteriz. Doğur projeler her zaman destek bulur ve neticeye gider. Biz Samsunspor'a kalıcı gelirler sağlamak ve Samsunspor'u kurumsal yapıya kavuşturmak için mücadele edeceğiz. Türkiye'de ve dünyada başarılı olan tüm kulüpler şirketleşebilen ve kurumsallaşabilen kulüpler olmuşlardır. Bunu başaracağız."

Nuri Asan

24 May 2008, 15:04:06 #190 Son düzenlenme: 24 May 2008, 15:11:01 coleccionista1965
ısrarla söylüyorum kurumsallaşma yada AŞ bize zarar verir.
10 milyar bir kişi için sorun değil ama o iş göründüğü gibi olmuyor bunu göztepe yapmaya çalıştı,ege tv ben 15 milyar verdim ben 15 verdiysem 20 alırım dedi sonunda göztepenin başını yediler yarın sakaryaspor'a da olacağı odur.inşallah yanılan ben olurum keşke galip bey haklı çıksa ama klüp işi maalesef şirketlere benzemiyor.Samsunspor taraftarı olarak bizim gücümüz var aslında yeterki biz kendi aramızda birlik olalım.

Samsunspor AŞ olursa hisseler halka açılacak bu kağıtlar borsada dolanacak.Bir klübün ve bir işyerinin halka açılması çok ayrı konulardır arkadaşlar daha önce bu işlerde başarılı olmuş klüpler örnek alınmalıdır kafanıza göre açılamasınız halka.Uzman kişiler denetimi altında halka açılma olmalıdır.

samsunmania

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=8868

Bu linkte Sezgin Gümüş Turgt Tüfenk'i gerçek Samsunsporlu olarak ilan etmiş.
İnşallah güzel günlere doğru yol alırız.

US

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 24 May 2008, 17:04:45
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=8868

Bu linkte Sezgin Gümüş Turgt Tüfenk'i gerçek Samsunsporlu olarak ilan etmiş.
İnşallah güzel günlere doğru yol alırız.

İNŞALLAH

veis

tek başına kim 30 trilyon borcun altından kalkabilir tabiki her kesim den destek isteyecek.örnegin bir sivas sms ile 2.6 trilyon topladı.onlarında başkanları var ama takımlarına sahip çıkıyorlar.bizimkis gibi yan gelip yatmıyorlar.samsunda maç seyret bir kuruş bilet parası verme üstünede para al yok öyle yagma.herkes yardım etmeli.siyasilerden bld başkanlarına kadar.

aydın uzun

samsunsporun başkanı paradan daha çok samsunsporlu olmazı.kimse babasını hayırna para vermiyor. en büyük taraftar.