Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

GÜMÜŞ ADAY DEĞİLİM

Başkan Gümüş, 7 Haziran'daki Olaganüstü Genel Kurul'da kesinlikle aday olmayacağını belirterek, "Bizleri eleştirenler ve bu işi yapamadığımız düşünenler, çıkıp şimdi başkan adayı olsunlar" dedi

DESTEKSİZ BU KADAR
Samsunspor'da Olaganüstü Genel Kurul'a bir aydan kısa bir süre kala, Başkan Sezgin Gümüş, aday olmayacağını yenilerken, sezonun değerlendirmesini yaptı. Kulübün kapısına kilit vurulacakken, Samsunspor'a sahip çıktıklarını dile getiren Gümüş, "Ben ve ekibim kayatılmak üzere olan bir takımı aldık. Sezon boyunca hiçbiryerden destek alamadık. Kendi imkanlarımızla ürettiğimiz 8.3 Milyon YTL ile Samsunspor'un adını yaşatmaya çalıştık ve bunu başardık" dedi.

ADAY DEĞİLİM
Gümüş, "Ben genel kurulda kesinlikle aday olmayacağım. Sezon başından bu yana bizleri eleştirenler ve görevimizi yapamadığımız düşünenler şimdi çıkıp aday olsunlar. Bakalım bu iş dıarıdan görüldüğü kadar kolaşmıymış. Bize eğer Samsun'un ileri gelenleri destekte bulunsaydılar, şu anda en kötü ihtimalle play-off oynardık. Ancak bize kimes destek olmadı ve bizler kendi imkanlarımızla, bişeyler yapmaya çalıştık" diye konuştu.

KENAN VE HAKAN BARIŞTI
Kenan ile Hakan'ı barıştırdıklarını söyleyen Gümüş, "Kenan ve Hakan Diyarbakırspor maçında bir anlık sinirlerine yenik düştüler. Maç sonunda kendileri de yaptıkları yanlışın farkındalardı. İlk etapda barışmaya yanaşmasalarda, bizlerin araya girmesiyle kırgınlık ortadan kalktı. Bu ikili barıştı diyebilirim. Zaten doğrusu da buydu. Kenan büyüklüğünü, Hakan küçüklüğünü gösterdi. Kazasız, bir sezonu geride bıraktık" dedi

www.halkgazetesi.com.tr

veis

evet bekliyoruz adayları şimdi  :P
inşallah 16 aday çıkmaz saymakla zor olur

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor'da bir garip genel kurul

Samsunspor Divan Kurulu, kulüp yönetimince olağanüstü genel kurul kararı alındığının basından öğrenildiğini açıkladı.

Samsunspor Divan Kurulu'nca yapılan yazılı açıklamada, Samsunspor Kulübü'nün geçen sezondan bu yana süregelen mali ve yönetsel sorunları karşısında oluşturulan ortak çalışma gurubu ile sorunlara çözüm üretilmeye çalışıldığı bildirildi.

Bu çalışma sonucu bugünkü yönetim kurulunun göreve getirildiği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi: "Son olağanüstü kongrede Sezgin Gümüş ve arkadaşları, kulüp yönetimine talip olmuşlar ve tüm zorluklara rağmen kulübü bugüne taşımışlardır. Kulüp Divan Kurulu adına hepsine şükranlarımızı sunuyoruz. Ancak sebebini ve içeriğini hala öğrenemediğimiz olağanüstü kongre kararını, kamuoyu ve basından öğrendik. Kulüp yönetim kurulu daha ilk günden itibaren görevinin başında olan kişilerden oluşan, kurulları ve kurumları ile diyalog ve güç birliğini tercih etmemiştir. Kulüp Divan Kurulu da sezon içinde yaşanan sorunların paylaşılmaması nedeniyle yaşanan gelişmeleri yakından takip etmekle yetinmiştir."

Açıklamada, yaşanan süreçte Samsunspor Divan Kurulu olarak tek isteklerinin kişilerin memnun edilmesinin olmadığı, kulübün menfaatleri doğrultusunda tüm kamuoyunun kulübe destek vermesi olduğu kaydedildi.

Bu nasıl bir kulüp kardeşim biri bişe diyor diğeri yalanlıyor hangisi doğru , beni samsunspordan soğuntanların allah belasını versin

Shane_Falco

Yavv bi terim kullanacam ama ayıp olacak şimdi bizim mahalledeki amatör klüpler bile vallahi daha iyi yönetiliyordur ne biçim bi klub burası ne hallere düşürdüler bizi yaa dogru düzgün hayırlı bi haber alamayaakmıyım ben artık girdimmi sitelere yarabbim sen bize yardım et şu taraftara sabır ver emi...

Kadir ÇELEBİ

Cidden skandal bu durum gercekten samsunsporun çöküşü için insanlar ellerinden geleni yapıyorlar.. acıklamaya bakarmısınız mademki çalışma grubu destekliyordu yada kordine içersindelerdi  bu gune kadar Çalışma grubunun Ç sini neden duymadık ? sezgin gümüş yonetimi bize şehir sahip çıkmıyor samsunun ileri gelen adamları sahip çıkmıyor diye ver yansın ederken Divan kurulu nerdeymiş ortak Çalışma grubu nerdeydi demezlermi ? mali ve yönetsel sorunların olmasından dolayı ortak çalışma grubu adına ne sunuldu nasıl projeler ortaya kondu demezmi samsunspor taraftarı ?

Kulüp Divan Kurulu da sezon içinde yaşanan sorunların paylaşılmaması nedeniyle yaşanan gelişmeleri yakından takip etmekle yetinmiştir." <== buradaki sozler samsunsporumuzun sorunlarına sadece bakmakla yetindiklerini açık ve net bir şekilde ifade edilmiştir...

Asıl anlamadığım bu bir karalamamı yada yonetime geri don çağrısımı yapılmaya çalışmış cozemedim..

körfez55

kayyuma da kalsak iyi oldu bu.bugün aldığım en güzel haber...şimdi kayyuma da kalsak kim çalmış kim yemiş göreceğiz ama kayyuma bırakmazlar yemez çünkü.eskilerden çalan birisi gelir en son...

Recep

Eeeeeeeeee helal olsun kurt kocadı şimdi köpeklere maskara ettiler nerde o sezon oynanırken ahkam kesen sözde samsunsporu çok seven büyüklerimiz el birliğiyle bu takımı bu hale düşürdüler şimdi kına lazımsa göndermek lazım

ngonge

aslında durum o kadar görünüğü kadar vahim değil. ama birileri sürekli ortalığı karıştırıyor gibi geliyor bana açıkçası.

hele ki borcun samsunpor un kalkamayacağı bir borç olmadığını düşünüyorum.
gençlerimiz çok başarılı. tek ihtiyaçları iyi birkaç lider ve güvenilir bir yönetim.

ama ortada ne düzgün yönetim ne de t.direktör olmazsa soyunma odasında husursuzluk da olur sahada ruhsuzlaşma da..

saçmasapan transferler ile bugüne geldik hala akıllanmadık. 20 kişilik kadronun 15 ini gençlerden koy. aklı başında tecrübeli 5 tane kalifiye adam da koydun mu takım 2 senede önümüzdeki 10 yılın takımı olur. ve bu takımın yıllık maliyeti 4 trilyon olur maksimum. sizce yıllık 4 trilyonu tv geliri ve stad v.s. lerinden çıkaramaz mıyız? süper lig ise bizim kurtuluşumuz olacaktır diye düşünüyorum. düzenli süper lig geliri çarçur edilmeden kullanılırsa samsun un borcu 5 yılda sıfırlanır.

bence paradan ziyade güvene ihtiyacımız var. hem seyircinin hem futbolcuların.

samsunmania

Alıntı yapılan: ngonge - 13 May 2008, 20:54:21
aslında durum o kadar görünüğü kadar vahim değil. ama birileri sürekli ortalığı karıştırıyor gibi geliyor bana açıkçası.

hele ki borcun samsunpor un kalkamayacağı bir borç olmadığını düşünüyorum.
gençlerimiz çok başarılı. tek ihtiyaçları iyi birkaç lider ve güvenilir bir yönetim.

ama ortada ne düzgün yönetim ne de t.direktör olmazsa soyunma odasında husursuzluk da olur sahada ruhsuzlaşma da..

saçmasapan transferler ile bugüne geldik hala akıllanmadık. 20 kişilik kadronun 15 ini gençlerden koy. aklı başında tecrübeli 5 tane kalifiye adam da koydun mu takım 2 senede önümüzdeki 10 yılın takımı olur. ve bu takımın yıllık maliyeti 4 trilyon olur maksimum. sizce yıllık 4 trilyonu tv geliri ve stad v.s. lerinden çıkaramaz mıyız? süper lig ise bizim kurtuluşumuz olacaktır diye düşünüyorum. düzenli süper lig geliri çarçur edilmeden kullanılırsa samsun un borcu 5 yılda sıfırlanır.

bence paradan ziyade güvene ihtiyacımız var. hem seyircinin hem futbolcuların.

Sana tamamen katılıyorum kardeşim. Kocaeli 45-50 milyon ytl borç ile süperlige çıktı. Yani bizim 30 milyon ytl borçlu olduğumuzu düşünürsek kerameti başka yerde aramak gerek. O da güven.

samsunmania

13 May 2008, 22:48:47 #84 Son düzenlenme: 13 May 2008, 23:02:17 samsunmania55
Bu arada, ajanssporda yorum yapan bir Samsunsporlu kardeşimin kongre ile ilgili sözleri. İnsanın inanası geliyor ama.....
İnşallah dilediği gibi olur.

Turkish55 nickli arkadaşın yazdıkları:
samsunsporlu arkadaşlara benden selam olsun arkadaşlar sizlere müjdeli haber vereyim arkadaşlar samsunspor yönetimi için 3 gizli kapaklı adayımız var bunlar inanınki ortam kolluyor ve şehirdeki medyadan destek bekliyorlar zaten seneye 10 trilyona yakın bütçe ayırılmış durumda samsun il gençlik spor merkezincede ayrı bir bütçe oluşturlacak ....gazi belediyesi ve canik belediyeside samsunspor için bu sene kendi belediyeliklerinden para aktaracak sadece bunlarda değil düşen bafra ve çarşamba ilçelerimizde samsunspor için küçkte olsa bütçeler oluturulacak sıkı durun sadece 7 haziranı bekleyiniz güzel günler göreceğizzz....
samsunsporluyuzzzz bizzzzz o kadarrrrr.......

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080513/genel_kurul_kararini_basindan_duyduk.html#yorumlaroku

Sadece Samsunspor

ben bu saatden sonra görmeden inanmam yemin ettim kendime

samsunmania

13 May 2008, 23:00:12 #86 Son düzenlenme: 13 May 2008, 23:01:44 samsunmania55
Alıntı yapılan: tuqberk - 13 May 2008, 22:51:51
ben bu saatden sonra görmeden inanmam yemin ettim kendime

Almancı Başkan bize gereken dersi verdi geçen sene zaten. Hepimizi tamiri zor bir depresyonun içine soktu. O yüzden ben de gözümle görmeden inanmam. Bizimkisi sadece umut o kadar.

MeL_55

adam reklam yapti gitti. kendisi DEWA diye bir firmanin sahibi. burda Show Türkde Var misn Yok musun da reklami geliyor. keske o yukardaki turkish55in dedikleri cikarda rahatlariz ve süperlige cikariz.

ozkan17

7 Hazıranda gorecez herseyıı ama en cok ıstedıgım su pıslıkler bır ortaya cıksın yeter..superlıge on sene daha cıkamayalım ama yeterkı kım ak kım kara bellllı olsun..

Kimlere kral kımlere ımprator dıyozz kıme itaat edıyoz bir kez daha durup düsünürüz belki o zaman..

celebi

ben somut bir şey görmeden artık hiç bir şeye inanmıyorum. :-[