Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

son dönemeçte ya uçuruma yuvarlanıcaz yada iyi bir manevra ile yeniden doğucaz inşallah direksiyondakiler sorumluluklarının bilncinde olurlar samsun şehrinin kaderini elinde tutan zevatlar artık samsunspor içinm ellerini atşın altına sokarlar

Kadir ÇELEBİ

KONGRE 5 TEMMUZ'DA YAPILACAK

Samsunspor'un Olağanüstü Genel Kurulu 5 Temmuz günü yapılacağı öğrenildi.

19 Haziran 2008 Perşembe 12:07

YENİDEN BELİRLENDİ
Kırmızı-Beyazlı Kulübün 14 Haziran günü gerçekleşen ve aday çıkmadığı için ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu'nun tarihi yeniden belirlendi. Daha önceden 28 Haziran günü yapılacağı açıklanan kongre tarihi, yönetim kurulu kararıyla 5 Temmuz gününe alındığı bildirildi.

KANUN ENGELLİYOR
Dernekler kanunu kongrenin ertelenmesine izin vermiyor. Yapılan kogrede haziron cetvelinde 13 kişinin imzasının bulunması ve çoğunluk sağlanamadığı için yönetim yeniden kongre tarihi belirlemek zorunda kaldı. Yönetim kurulu yeni tarihi 5 Temmuz günü olarak belirledi.

Kongre yine Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'den gerçekleşecek, eğer çoğunluk sağlanamazsa bir hafta sonraya ertelenecek.

www.halkgazetesi.com.tr

celebi

daha bu tarih uzaaar gider.diğer takımlar işlerini aldılar gidiyorlar biz yerimizde devam

bezgınbekır

Alıntı yapılan: celebi - 19 June 2008, 13:05:11
daha bu tarih uzaaar gider.diğer takımlar işlerini aldılar gidiyorlar biz yerimizde devam
yerimizde devam etsek iyi aga geriliyoz takimda kan kayıplari aldi basini gidiyo insallah bu zor günleri atlatırız en kısa sürede

celebi

Alıntı yapılan: bezgınbekır - 19 June 2008, 13:13:27
yerimizde devam etsek iyi aga geriliyoz takimda kan kayıplari aldi basini gidiyo insallah bu zor günleri atlatırız en kısa sürede

valla bende öyle demek istedim ama cümlelere yansıtamadım.zaten rakipler alıp başını gitmişken biz otomatik olarak gerideyiz ve dediğin gibi gerileme devam ediyor

fatih55ankara

Buradasın: Ajansspor.com » Futbol» TFF 2.Lig 5.Kls

Elazığspor'da kayyum heyeti belirlendi!
Bank Asya Birinci Lig'den düşen ve mevcut yönetimin istifasıyla sıkıntılı günler geçiren Elazığspor'da yönetim için kayyum heyeti belirlendi.

19 Haziran 2008 , 15:25

YorumlarArkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Elazığspor
Elazığ Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından berillenen kayyum heyeti, Avukat Selami Ekici, Avukat Faruk Çikoğlu ve Muhittin Avcı'dan oluşuyor. Kayyum heyetinin 30 gün içerisinde Elazığspor'u kongreye götürmesi gerekiyor.

Kayyum heyetinden Avukat Faruk Çikoğlu yaptığı açıklamada, mahkemenin kayyum kararını kendilerine tebliğ ettikten sonraki 30 gün içerisinde kulübün kongresini yapacaklarını ve kulübün yönetime kavuşmasını sağlayacaklarını söyledi.

veis

19 June 2008, 17:41:42 #696 Son düzenlenme: 19 June 2008, 20:15:28 berusa55
yazık gerçekden kötü bir durum.koskoca elazıgdan bitane adam çıkmıyor biz yine kampanya felan ayakda duruyoruz ama bunlarda oda yok bunda enbüyük etkende siyasi anlamda desteklenmemeleridir.

5 temmuz 6 agustos derken samsunspor ne kamp yapabilir nede transfer vede osaate kadar hiçbir oyuncu beklemez dogal olarakda bekleyemezler.bu saatden sonra 3 trilyonluk altın kampanyası yapsan ne yapmasan ne.10 parmak borcun var sen daha baş parmagı toplamaya çalışıyorsun.durum artık resmen tehlike.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: veis - 19 June 2008, 17:46:16
5 temmuz 6 agustos derken samsunspor ne kamp yapabilir nede transfer vede osaate kadar hiçbir oyuncu beklemez dogal olarakda bekleyemezler.bu saatden sonra 3 trilyonluk altın kampanyası yapsan ne yapmasan ne.10 parmak borcun var sen daha baş parmagı toplamaya çalışıyorsun.durum artık resmen tehlike.

yakışır samsunuma >:(

berusa55

19 June 2008, 20:11:07 #698 Son düzenlenme: 19 June 2008, 20:12:45 berusa55
Muhtemel kongre tarihlerini yazıyorum arkadaşlar:

5 Temmuz, 12 Temmuz. Olmadı 26 Temmuz, 2 Ağustos, 16 Ağustos...............................

Yazıklar olsun lig başlayacak lig
>:(

vanlioglu

yazık be yazık ağustosun başında lig başlayacak kongre 5 temmuza atılmış vay anasına bee bizi samsunspordan soğuttular yazıklar olsun size

vanlioglu

bu takım neden hala kayyuma kalmıyor anlamıyorum devamlı ertelenio... heralde aralarından adamda çıkaramayınca seçim maddelerini değiştirdiler.

veis

kayyuma kalırsa bu takım samsunda nicelerinin açıkları ortaya çıkar ve ondandolayı dırki ne satıyorlar nede alıyorlar.adamlar daha başkan veya yönetimdeyken verdikleri paraları geri istiyorlar vede bunun adına temlik diyorlar.

vanlioglu

duyduğuma göre eğer kayyuma kalırsak eski yöneticiler alacaklı diil borçlu duruma düşüolarmış.Takımın borçlarını eski yöneticilerden topluolarmış

veis

beter olsun samsunsporun kaderi ve ekmegini çalan ve yiyenler.ben kayyuma kalmakdan huzursuz degilim bilhakis görelim bakalım samsunsporluları.

jean

benim kulagima bazi bilgiler geliyor ara sira takimin icinde bir suru isler donuyor ne yazikki icaat yok