Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Bu Kampanyada Sadece Gold adamları değil bonus, Joker, temlikci yoneticileri money Babalarınıda gormek isteriz...

Nuri Asan

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 14 June 2008, 23:34:12
Bu Kampanyada Sadece Gold adamları değil bonus, Joker, temlikci yoneticileri money Babalarınıda gormek isteriz...

Reklam yapmak varken,temlik koydurmak varken ne işleri olur canım bu kampanya ile onların >:(

ozkan17

belediye baskanı bozuntusunun neden gelmedıgı toplantıya besbelli..hangi yüzlşe cıkacak sezgın gümüşün karsısına..hangı vıcdanla gelecek o salona..allahın karaktersızlerıne beledıyeler sehırler teslım edılıyor ya yazık yazık..samsun deıl samsunspor degıl bu ulkeden bı cacık olmaz..devran bole gelmıs bole gıder..bır coban gelır ıkı sene guder..yerıne yenısı gelır koyunlara sürmeye devam..

Adam cıkmaz bu ulkeden..basarısızlıga odaklanmıs yhonetım bıcımı..aglamaya mahkum taaftar...kımse halınden memnun deıl..yapacak bısey yok..samsunspor ısmı bakalım kac sene daha dıllerde dolanacak..!!

veis

Samsunspor'a yönetim bulun. Samsunspor'a adam gibi bir başkan bulun. Ya bunu yapın yada ebediyete kadar Samsunspor ile ilgili konuşmayın" diye konuştu.
sezgin gümüşe gerçekden bravo dogrusu.

Sadece Samsunspor

14 Haziran'daki Kongre'den 2 Fotoğraf:

cem and naz55

Alıntı yapılan: erkan55 - 14 June 2008, 21:18:27
Talip Öztürk oralarda miydi?
Veya Atilla Cebeci söyledigi yalandan sonra oraya gelmeye cesaret etti mi?
talip öztürk yoktu atilla cebeci vardı..

ozkan17

Allah sabır versın sezgin gümüşe..

MeL_55

AlıntıDuygulu VEDA

Samsunspor Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş, dün gerçekleştirilen kongrede çarpıcı açıklamalarda bulundu. Olukça duygulu bir konuşma yapan Başkan Gümüş, "Biz, Samsunspor denilen nazlı gelinin peşinden koştuk ve kapısına kilit vurdurmadık. Bu bir veda konuşmasıydı. Hepinizi Cenabı Hak'ka emanet ediyorum" dedi

HERKES GİTTİ, BEN BURADAYIM
Samsunspor Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş, dün gerçekleştirilen kongrede duygu yüklü bir konuşma yaptı. Vermek istediği mesajların ehillerine ve muhataplarına ulaşacağı ümidi ile konuşmama başlayan Başkan Gümüş, "Bizde böylesine bir mevsimde, üst üste yapılan kongreler neticesinde başkan adayının çıkmadığı, yönetimin çıkmadığı, Arap Birliği gibi toplanıp toplanıp ta bir karar alınamayan durumların içinde, hiç bir şahsi menfaat beklentisinde olmadan, sadece Samsunspor denilen nazlı gelinin peşinden koştuk ve kapısına zincir vurulan, kayyum eşiğindeki Samsunspor´a talip olduk. Hatalar yapmadık mı? Evet, bir düzine hata yaptık. Ama hiç bir zaman yanlış yapmadık. Hiç bir zaman bilerek ve isteyerek yanlışın içerisinde olmadık. Şimdi öyle bir noktaya geldik ki karşımızda zaman zaman gökkuşağı ittifakları ile karşılaştık. Yazdılar, çizdiler, karaladılar, kumpanyalar başlattılar. Başkan istifa dediler. Parasız başkan dediler. Niye gitmiyorsun dediler. Yönetim istifa dediler. Evet, asil yönetimimin neredeyse tamamı istifa etti. İş dünyasından dört inanmış tam adamın haricinde destek alamadım. Belediyemizden, ondan da destek alamadım. Herkes gitti ama ben hala buradayım" diye konuştu.

SAMSUNSPOR TABELASINI AYAKTA TUTTUK
Sezgin Gümüş başkanlığında ki yönetimin görev süresi boyunca neler yaptığından da bahseden Gümüş, "Arkadaşlar, değerli vekilim çok iyi bilirsiniz, en kötü yönetim, en iyi yönetimsizlikten daha iyidir. Bakın yönetim bulamıyoruz. Böyle mi olsaydı? Ne yaptık? Samsunspor´un bayrağını mahsun dalgalandırmadık. Ne yaptık? Samsunspor´u yönetimsiz bırakmadık. Ne yaptık? Hiç bir şey yapmadıysak Samsunspor´un tabelasını ayakta tuttuk. Futbolcularımı otobüsle göndermedim. Futbolcularımı o şehrin en iyi otellerinde yatırdım. Bütün imkansızlıklara rağmen. Düşünün, bir tarafta aylık 100-120 milyar sabit gideri, bir tarafta yaklaşık 7 trilyon futbolcu maliyeti, bir tarafta deplasman giderleri, bir tarafta futbolcu giderleri. Peki karşılığında ney. Sıfır lira. Bu ağır şartlar altında imkanlarımız dahilinde kıt kanaat, bulduk buluşturduk kulübü bugüne getirdik. Biz orta halli bir işi adamıyız. Belki çok paramız yok ama itibarımız var, haysiyetimiz var, dostlarımız var. Kırk senede İstanbul'da bütün itibarımı Samsunspora taahhüt ettim. Bir sezon boyunca. Bunun mükafatı bumu olmalıydı. Bazı köşe yazarları, başkan gitsin dediler. Ben size inandım size güvendim. Sizin sözünüzü tutuyorum. Ben gidiyorum. Kalbim Samsunspor'da kalmak kaydıyla ben gidiyorum. O zaman sizde sözünüzü tutun. Bugünden tezi yok. Yemeyin, içmeyin, uyamayın, Samsunspor´a dört başlı mahmur bir yönetim bulun. Samsunspor'a adam gibi bir başkan bulun. Ya bunu yapın, ya aday olun, ya da ebediyete kadar Samsunspor ile ilgili konuşmayın" diyerek tepkisini dile getirdi.

TEK YÜREK, TEK YUMRUK OLMAMIZ LAZIM
Başkanlığı süresince enteresan vakkalarla karşılaştıklarını belirten Sezgin Gümüş, "Dostumuz, kardeşimiz dediğimiz siyasetçiler, ya o kadar ihtilaller, fırtınalar, yokluklar gördük. Bir gün geldiniz de derdimize derman mı oldunuz. Şimdi diyorsunuz gazetelere ´Bizim yönetimimiz her renkten, her kokudan insanlarla dolu. Hatta iktidar partisinden seçilmiş insanlarla dolu. Burada aramızda. Buna rağmen dediler ki, ´Samsunspor'u siyesi görüntüden uzaklaştıracağız´. Buyurun uzaklaştırın. Samsunspor iyi yönetilmiyor dediler. İyi, buyurun yönetin. Bu mudur bunun karşılığı. Bundan sonra önümüze bakmamız lazım. Dikiz aynasıyla araba kullanılmıyor. Manzara bu, malzeme de bu, çap ta kapasite de bu. Değerli dostlar. Samsunspor´un ilelebet payidar olması için bir, inanmış insanlara ihtiyaç var. İki, Samsunspor´un başkanına ve yönetimine bir mukaddes davaya inanır gibi inanmamız ve güvenmemiz lazım. Tek yürek tek yumruk olmamız lazım. Eldeki son Samsunspor´a sahip çıkın. Bu bir veda konuşmasıydı. Burada çok yalnız kaldık ama tabi bizi yalnız bırakmayan bir kaç inanmış tam adam vardı. Bir, sayın valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, iki, işin başından bu zamana kadar öyle popülist siyaset yapmak için değil, rasyonel yaklaşımlarla, kendisine getirdiğimiz tüm talepleri yerine getiren sayın vekilimiz Suat Kılıç beye çok teşekkür ediyorum. Samsun´un, Samsunspor´un ve ülkemizin sizin gibi vekillere ihtiyacı var. Allah sizden razı olsun" dedi.

HAKKIM VARSA HELAL OLSUN
Başkan Sezgin Gümüş, konuşmasını şu sözleriyle tamamladı: "Bu arada şehrimizin has evladı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil beye, alt belediye başkanlarımıza, iki Galip´imiz var, birisi İstanbul´da birisi Ankara´da. İstanbul´da sayın Galip Öztürk beye, Ankara´da da sayın Galip Asal beye, iş adamlarımızdan ne yazık ki üç tanesinden destek aldık. Biri Aziz Atik ağabey, bir diğeri bir kaç gün öncesine kadar başkan lanse ettiğiniz Turgut Tüfenk bey, bir diğeri de Kök Boya´nın sahibi Murat Köksal bey, bir diğer insan da değerli ağabeyim TSO Başkanı Adnan Sakoğlu´na teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hatasıyla sevabıyla 2007-2008 sezonunu geride bıraktık. Ve 2007-2008 sezonunu tüm Samsun´a tüm Samsunsporlular'a hediye ediyorum. Birazcık hakkım varsa gani gani helal olsun. Hepinizi cenabı hakka emanet ediyorum."

Alıntı
Gümüş görevine devam etsin

Tüm olumsuzluklara rağmen kulübe sahip çıkan Sezgin Gümüş´e teşekkür ettiğini belirten Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Ediz Durmuş Bilgin, "Başkanımızın yokum sözünü geri alması ve görevinin başında olmasını temenni ediyorum" dedi

ORTAK ÇALIŞMA GRUBU KURULMALI

Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Av. Ediz Durmuş Bilgin, tüm olumsuzluklara rağmen kulübe sahip çıkan başkan ve yöneticilere teşekkür ettiğini söyledi. Sezgin Gümüş´ün yokum sözünü geri alması ve görevine devam etmesi gerektiğini ifade eden Bilgin, "İcraatlarındaki aksaklıklığı devam ettirirlerse ortak görüş ve ortak çalışma grubu oluşturulması şarttır"dedi. Bilgin, kulübün menfaatlerini üste tutarak, hiçkimsenin kapısını çalmadıklarını da sözlerine ekledi.

veis

zamanında istifa istifa veya paran yoksa git diyenler utansın onları yarı yolda bırakanlar utansın adam gibi adamlardı ve şimdilerde yoklar bizde kayyum derdindeydik az daha sabredilse buadamlar bişeyler yapacakdı ama ne yazıkki bizim aç taraftarımız sabretmedi.biz bugünleri kendimiz hazırladık insanları samsunsporda sogutduk niye para ver para ver yok böyle bişey yazıklar olsun.yarın birgün yine birisi çıkacak ben başkanım diyecek haftasında kapısına dayanılacak para ver para ver diye oda kaçacak niye insanlar onurları için yaşarlar.

ali ihsan

Sezgin Gümüş çok güzel bir biçimde her şeyi açıklayıp,durumu özetlemiş.Destek alsalar güzel şeyler yapabilirlerdi,çünkü Samsunspor sevdalılarıydı.Lakin siyasi çıkar hesapları,çekememezlik vb. nedenlerle onlarında ayağını kaydırdılar.Sezgin Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum.Yolları açık olsun.

Sadece Samsunspor

Kılıç "Bin Altın Adam" kampanyasına destek istedi!

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Samsunspor'un ekonomik olarak bir nebze rahatlaması için başlattığı "Bin Altın Adam" kampanyasına destek istedi.

Her şehrin bir markasının bulunduğunu ve şehirlerin bu markalar üzerine gelecek inşa ettiklerini belirten Suat Kılıç, Samsun'un da belli markaları bulunduğuna dikkat çekti. Kılıç, "Samsun bir Karadeniz kentidir. Karadeniz'in merkezidir. Bu durum Samsun için bir marka değeri işaret eder. Samsun 19 Mayıs kenti, bir Atatürk şehridir. Bu Samsun için bir markadır. Tıpkı bu değerler gibi Samsun için önemli bir değerde Samsunspor'dur" diye konuştu.

Futbol kulüplerinin temsil ettikleri şehirlerin tanıtımını yaptığını söyleyen Milletvekili Kılıç, "Samsunspor varsa, Samsun'un kentinin adı 70 milyon tarafından konuşuluyor demektir. Samsunspor yoksa, Samsun'un adı hiçbir yerde gündeme gelmeyecek demektir. Samsunspor bunun için değerlidir. Samsunspor içinde bulunduğu bir mali kriz nedeniyle bugün bir yönetim krizi karşı karşıya gelmiştir. Kulübün borçlarının bulunması, futbolcu ve teknik kadroya verecek parayı bulamaması, kulübün gelecek sezona hazırlanacak mali altyapıya kavuşturulmaması Samsunspor'da derin bir yönetim bunalımına sokmuştur. Dolayısıyla sorumluluk taşıyan herkesin, 'Samsunluyum diyen' herkesin bu şehre karşı borcu olan herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bugüne kadar herkes konuştu. Ancak, sözlerin arkası gelmeyince Samsunspor için istenenler yerine getirilemedi" şeklinde konuştu.

"SAMSUNSPOR İÇİN SADAKA KUMBARASI AÇMIŞ DEĞİLİZ"
Ortaya attığı "Bin altın adam" önerisinin arkasında durduğunu vurgulayan Kılıç, "İmkanı olan cebinde parası ve iş hacmi olan bütün Samsunluları bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Bu bir yardım kampanyası değil. Samsunspor için sadaka kumbarası açmış değiliz. Samsun şehrine bilinçli bir ortaklık önerisi getiriyorum. Söz konusu olan miktar 2 bin 500 YTL'dir. Bin altın adamın bu anlamda ortaya koyacağı ekonomik değerin karşılığı 2 milyon 500 bin YTL'dir. Bu rakam Samsunspor için 2008-2009 sezonu için bir işletme sermayesi fonksiyonunu görecektir. Bu parayı toplamanın amacı mevcut yönetime kaynak oluşturmak değildir. Bu kaynak paketinin amacı Samsunspor'un borçlu olduğu yerlere borç ödemek de değildir. Eski yöneticilerin alacaklarını da ödemek değildir. Samsunspor'un Maliye ve SKK'ya olan borçlarını da ödemek değildir. Bu rakam borç ödemek için değil, Samsunspor'u 2008-2009 sezonunda sezona hazırlayabilmek içindir. 1 milyon 230 bin nüfusu olan bu şehirde bin altın adamın kendi rızalarına bağlı olarak ortaya çıkacağını, bu girişimin içinde olacağına inanıyorum. Eğer Samsun bu hareketi oluşturamazsa, eğer bu bin altın adamı ortaya çıkaramazsa zaten Samsun adına hiç kimsenin çok fazla söz söylemesine de gerek olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Sivil toplum kuruluşlarına seslenen Suat Kılıç, "KASİAD'ı, MÜSİAD'ı, KASİF'i, SAMSİAD'ı, Samsun Genç İşadamları Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsaları herkes bu çabanın içinde olmak mecburiyetindedir. Konuşurken manganda kül bırakmayıp, elini taşın altına koymaya geldiğinde geri çekilenler olursa Samsun halkı bu sürecin sonunda herkesin nerede durduğunu, bu işin içine ne kadar girdiğini görecektir. İmkanı olanın bin altın adamın arasına katılmasını, imkanı olmayanların da bu işin duyurusunu ve Samsun'un markasını gelecek yıl yaşatmak kaygısı ile bu koordinasyonun sağlandığını her yerde anlatması lazım" dedi.

veis

ya ne bin adamı 10 tane çıkmıyor bunlar halen 1000 den bahsediyor.

since1965

Paran yoksa maddi kaynak bulamıyorsan bu işi yapamazsın.Eger para ile hallledilecek bir iş olsaydı çok sezgin gümüşler ortaya çıkardı.Niyeti iyi bundan şüphemiz yok ama maddi soruna çözüm bulamayınca fazla konuşmayada gerek yok.

samsunmania

Samsun milletvekili Suat Kılıç partisindeki mevkisi itibariyle de Samsunspor'a kaynak bulabilecek bir kişi. Eskişehir, Antalya örnekleri ortada. Sponsor, forma reklamı vesaire gelirler elde edilmesinde de yardımcı olabilir.
Tüfenk gerçekten samimi ise oturulur uzlaşılır ve mükemmel bir başlangıç yapılır. Para olduktan sonra Temmuz başı bile geç değil. Yeter ki artık şu insanlar Samsunumuzda yaşadıkları için ne kadar şanslı olduklarınınve Samsunsporumuzun da ne kadar büyük bir kulüp olduğunun farkına varsınlar. Ben hala ümitliyim. Güzel şeyler olacak gibime geliyor.

veis

Alıntı yapılan: since1965 - 15 June 2008, 20:29:20
Paran yoksa maddi kaynak bulamıyorsan bu işi yapamazsın.Eger para ile hallledilecek bir iş olsaydı çok sezgin gümüşler ortaya çıkardı.Niyeti iyi bundan şüphemiz yok ama maddi soruna çözüm bulamayınca fazla konuşmayada gerek yok.

evet çok haklısın şimdi 14 hazirandaki 6 adaydan birini seçeceksin dimi.karar vermek çok zor olucak ama artık hangisiyse o olsun demekden başka çaremiz yok.