Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

jean

bence son derece dogru soyluyor gorunen koy kilavuz istemez takim borc bataginda belki cok iyi bir hava yakalarsak bolu gibi playy offa kaliriz seney ekadar borclari yola koyarsak buyuk bir desteklede seneye cikariz gibime geliyor uzuldugum nokta bank asyaya dustugumuzden beri kafaya oynayamadik

AntZ

Takımın durumuna herkes gibi içim acıyor ama ben açıkçası gözümü karartıp yönetimi eleştiremiyorum.

Neden?

1-Seçildiklerinde bonservisi elinde olan kaliteli ve ucuz adamların çoğu başka takımlara gitmişti. Kalanlar içinde acele karar verip yararlı olmayacak adamı almak istemiyorlar. Yanlışlarıda var mutlaka

2-Teknik direktör seçimi doğru demiyorum kesinlikle ama hala sürpriz, bu konuda hatalı buluyorum açıkçası ama iyi de çıkabilir, sezona geç başlamış, çoğu takım oyun düzenini oturtmuş, kadrosunu kurmuşken hala oyuncuları tanıma aşamasındayken ve adı üstünde hazırlık maçı diye her adamı her yerde burda nasıl oynar acaba diye denerken zaten amatör takımla bile oynasa her sonuç çıkar. Maç sonuçları ve oynanan oyun beni ilgilendirmiyor. Maç sonunda hocanın oynattığı mevkideki oyuncunun performansından memnun kalıp kalmadığı ilgilendiriyor. Ör; Hoca zaten kafasında Veysel i banko düşünüyor, Bafra maçında oynatmadı, Turgut u banko düşünüyor, Bafra maçında oynatmadı, Sercanı farklı mevkilerde denedi, Can ı bek değil sol açık gibi oynattı ve bir çok oyuncuyu bu şekilde denedi. Bu oyun ne hocanın kafasındaki oyun planı ne de Samsunspor un oyun düzeni. Sonuç ve oyun kimseyi aldatmasın

3-Yönetimin en büyük şanssızlığı Celil konusu. Böyle bir konuda karar vermek kolay iş değil. En çok baskı bu konuda oluyor. İbrahimler yüzünden Beşiktaş ın koyduğu tavır ortada. Geri almakla yanlış yaptıklarını düşünüyorum. Her şeye rağmen gönlüm Celil in kalmasından yana :(

4-Kocaelispor örneği ortada tabiki ama geçen senelerdeki bizim durumumuzu saymazsak Malatya, Sakarya, Karşıyaka vs. örnekleride ortada. Hedefi büyük tutup başarılı olamazsanız daha büyük bir yıkım olacağıda kesin. Hem maddi hem manevi. Bunların yanında Eskişehir ve Bolu örnekleride var, biri sürpriz bir şekilde gelirken son maçta ilk dakikalarda 9 kişi kalıyor, çıkamıyor, diğeri tam aksine o kadar yatırıma rağmen kıl payı çıkıyor. Eskişehir in o maçı kaybettiğini düşünebiliyor musunuz? Ne Unakıtan kalır ne yönetimleri, ne de AKP Eskişehir de

5-Kocaeli çıktı diye herşey günlük gülistanlık olmadı malesef. Süper ligde borcun yoksa kazancın iyi. Ama 12 milyon YTL yi bulduğu söylenen tv gelirleri malesef bütün maçlarını kazandığın taktirde geliyor. Ortalama 45 puan alan bir takım TV gelirlerinden yaklaşık 5 milyon YTL alıyor. Yani söylendiği gibi sırf süper lige çıktın diye borç kapanmıyor. Bunun yanında başka kaynaklar bulup gelirinizi artırmanız daha kolay olabilir tabi. Yapılan transferlere bakarsakta Kocaelispor un 50 milyon borcu varken, 10-15 milyon luk transfer yapıyorlar. Onlar için herşeyin günlük gülistanlık olduğunu ve bu şartlarda kulüp olarak işlerinin kolay olduğunu düşünmüyorum.

mctlçy

burda herkes herşeyi çok bilior ya başkana laf dior..kocaelinin topçuları oynayıp çıktıysa lige bizm başkan napsınn??samsunspora samsuna yeniden hatrlattı bu yönetim..hoca hakknda eleştriler olur ama bu yönetime de sezgin gümüş yönetmndeki yaptğmz gibi yapmayalmm..

pitbul055

Geçen senede sezgin gümüş,imran okumuş şener aydın ve şafak gedikoğluda hedefimiz 10 yılın takımını kurmak.uzun vadeli düşünüyoruz demişdi.sezonun yarısında birkısmı,sezon sonundada alayı kaçdı.Bu yönetimin yarın gitmeyeceğinin grantisi varmı.hedefsiz takım ve yönetim istemiyoruz.boş vaatlere artık karnımız tok.

jean

clint-eastwood niye bu kadar olumsuz dusunuyorsun adam en kotu gunlerinde takima sahip cikti o olmasa simdi lige katilabilecegimiz bile mechuldu adam zaten kendi agizyla soyluyor bu sene transfere fazla para harcamapyio butceyi duzeltecez seneye iddilai takim kuracaz diye yani adam almasini bende biliyorum da su anki durum musiat degil dmeek istiyor sonuna kadar hakli bence hem bunun cevresi genis seneye birakmazssa ben umutluyum gercekten

jean

birazda beceri ²cevre meselesi bu takim yonetmek gecen seneki baskanimiz nedense hic kaynak bulamadi kulube topculara para veremedi bakin simdiki baskana adam 1 haftada asagi yukari cevresinden 2 triyon kaynak buldu aldigim habere gore 3 trilyondan fazla para toplamis en azindna elimizdkei oyunculairn kafasi rahat olacak

AntZ

Alıntı yapılan: pitbul055 - 27 August 2008, 10:02:51
hedefsiz takım ve yönetim istemiyoruz.boş vaatlere artık karnımız tok.

Kimse hedefsiz bir yönetim istemiyor ama öyle güçlü bir yönetimimiz yok.
Boş vaatlere karnımız tok diyorsun, süper lig vaadi bekliyorsun başkandan.

Yok ben bu başkandan birşey beklemiyorum sen bırak süper lige çıkaracak birisi gelsin diyorsan oda yok

Yarın çıkıp başkan şampiyon olarak çıkacak bu takım dese inanır mısın?

Sioux

Alıntı yapılan: -Reis- - 26 August 2008, 09:04:08
hasbi mentoşoglundan sonra gelmiş en iyi başkan olarak görüyorum.  ilk defa çiftlik caddesinde ben SAMSUNSPOR luyum die göğsümü kabarta kabarta gezdim.Aslında basit gibi görünsede bizi gercekten mutlu eden şeyler bunlar işte.

abartmayalım usta.. Fuat başkan çalışıyor ama daha yolun başında, sen bir gün başın dik dolaşmışın, ismail başkan zamanında biz 12 yıl artis gibi dolaşmıştık.

fuat başkana başarılar, başarlılı olacaına inanıyorum ama abartmaya gerek yok, önce icraat görelim, süper lige dönelim, istanbul'a  :P

cezayir55

simdi kostek degil destek zamani ne olursa olsun samsunspor icin calisiyorlar bizimde 20000 kisiyle her macta 19 mayisi doldurmamiz lazim eskisehir oynadigi topla degil taraftari arkasinda oldugu icin cikti

ngonge

herhalde genel kanı başkan iyi ama t.direktörden ümitsiz şekilde. zaten bi kısmetsizlik var takımda kaç yıldır bir düzgün t.direktör bulamadık.

Kais

buda kapak olsun sıze. tepkı gosdersenız ne yazar 30 trlyon borc var spr lıg dmk trr borc dmk GS nın bıle 40 trlyn borcu var ılk sırada sıralamada hatta bırakın spr lıgı sankı ılk kez cıkıcaz veya oynıcaz samsunun yerı bura dııl tabıkı ama once malı yonden guclensek sora spr lıge cksk adm gıbı transferlerle uefaya oynasak kotumu olr 1 olmadı 2 sne sabredın tkımın arkasında oln kombıne alın maclara gln dstk verın yoksa tpkı flan olmaz bu ıslr samsunspor taraftarı her zmn tkmına shp ckan taraftardır kendımıze glelım kımse spr lıg bklemsın

@kais
Türkçe'mizi doğru kullanalım; korkma israf olmaz sesli harfler... Bir daha bu şekilde mesaj yazarsan Türkçe'ye ve üyelere saygı adına silmek zorunda kalacağız.

Forum Yönetimi

vanlioglu

herşey bir yana takımı ligtv de desteklemeyi mekanları inletmeyi özledim bee... yeter artık dönelim şu süper lige

Recep

hani bir reklam vardı ya biz eniyisini yapana kadar en iyisi bu diye
bunlardan daha iyisi gelip Samsunspor yönetimine aday olana kadar
en iyisi bunlar beğensekte beğenmesekte elden gelen bir şey yok yapabileceğimiz
bence tabiki yaptıkları şeylerde desteğimiz esirgemiyeceğiz yanlışlarında tepkimizi koyacağız ama mantık sınırları içinde adamlara gidin demesi çok kolay ama sonrası

samsun155

Alıntı"Yakın gelecekte Süper Lig'e..."

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor'un genel müdürü Tarık Kaptan, ''Samsunspor bir geçiş süreci yaşamakta'' dedi ve ekledi: "Şu anda ikinci ligde olan bir Samsunspor var ama yakın bir gelecekte Süper Lig'e çıkacak bir Samsunspor olacak"

Kaptan, Samsunspor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takıma destek amaçlı 55 VIP bileti satın alan işadamı Ayhan Keskin'e teşekkür etti.

Keskin'in vermiş olduğu desteğin Samsunspor için çok önemli olduğunu belirten Kaptan, ''Samsunspor, bu şehrin bir markasıdır. Bizim de amacımız bu markaya sahip çıkabilmek. Şu anda ikinci ligde olan bir Samsunspor var ama yakın bir gelecekte Süper Lige çıkacak bir Samsunspor olacak. Bu anlamda Samsunspor'un desteğe ihtiyacı var. Ayhan Keskin'e, bu zor günlerinde Samsunspor'a destek olup örnek bir davranış sergilediği için teşekkür ediyoruz'' dedi.

İşadamı ve eski Çarşambaspor Başkanı Ayhan Keskin de Samsunspor'un bu yıl çok zorlu bir süreçten geçtiğini kaydetti.

Yeni yönetimin çok büyük bir fedakarlıkla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Keskin, ''Ben de destek olmak amacıyla 55 adet bilet aldım. Bilet sayısının 55 olması Samsun'un plakasının 55 olmasındandır. Samsunspor'un bu sene lige başlaması başlı başına bir başarıdır. Sportif başarı çok önemli değil, biz borçlarımızı temizlersek bu yıl olmazsa bir sonraki yıllarda gene Süper Lige çıkarız. Çünkü Samsunspor büyük bir camia, büyük bir kültürdür'' diye konuştu.

cezayir55

tarik kaptana guvenin  yillarin tecrubesi isi bilen adm biz tarftar olarak arkasinda duralim yeter