Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

jean

fuat koktasa bu konuda yuklenmek yanlis adam zaten trabzonlu trabzonsporlu bunu biliyoruz hepimiz adamin icinde samsun sevgisi varki el atti kulube madem ciksin oz samsunlkular sahip ciksin basgolun aciklamasini dinledim canli olarak sanirim bizim baskan daha samimi

yusuf celebi

Yanlışı olan her kimse tabiki söylemeliyiz,yanlışı yanlışla örtme girişimlerinin sonuçsuz kalması taraftarın bilinçlenmesiyle olur.

Fuat Köktaş konusunda;
Ben şu örneği tekrar vermek istiyorum; gs'ın başına fb'li bir başkanı veya ts'un başına Samsunspor'lu bir başkanı getirirlermi sizce,bu soruyu daha önce bu platformda sordum kimse cevap vermedi.

Bir diğer konu şu,Fuat köktaş kamuoyunda bu tür rahatsızlıkların olduğunu bildiği halde ve dünkü basın açıklamasında bu konuyu sorduklarında ,hayır olurmu öyle şey,ben "Samsunspor'luyum "demedi daha öncede demedi şimdide demedi.

İçimizden birine böyle bir ithamda bulunsalar hemen refleks gösteririz ve belkide on sefer Samsunspor'luyum kelimesini kullanırız ama Samsunspor'lu olan için geçerli tabi.

Ayrıca siyasi yönü belirgin bir şekilde tartışılmayada başlandı bu Samsunspor'a zarar verecek maalesef.

Burada şu hataya düşmeyelim,kökeninin neresi olduğunu ön plana çıkarmak çok büyük bir hata,Rize kökenli olmuş,trabzon kökenli olmuş önemli değil biz o ayrımı yapamayız önemli olan Samsunspor ekseninden hadiseye yaklaşmak.

Taraftarlarımızdan ricam,hareket noktamızın Samsunspor eksenli olması.

selahattin55

sayın başkanımız FUAT KÖKTAŞI bize sadece desteklemek düşer.kimse eleştirmesin.eleştirecek kişi bu zaman kadar nerdeymiş.maddi anlamda hiç bir şeyi kalmamış samsunsporumuza gelip sahip çıktığı için ona sonsuz teşekkür ederim.ALLAH razı olsun.onu eleştirecek en son adam başgöl.geçen sene celile verip parayı ramazan davulcusu bağırtırıtordu sırf yönetime köstek olmak için.en büyük başkan bizim başkan.

berusa55

Alıntı

BİZİ MAHÇUP ETMEDİLER
Başkan Köktaş, "Orduspor maçında kaybedeceğimiz puanlar bizi sıkıntıya sokardı. Ancak biz teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyorduk. Onlara bizleri mahçup etmedikleri için teşekkür ediyodum" dedi
13 Ekim 2008 Pazartesi 12:06
Başkan Köktaş, "Orduspor maçında kaybedeceğimiz puanlar bizi sıkıntıya sokardı. Ancak biz teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyorduk. Onlara bizleri mahçup etmedikleri için teşekkür ediyodum" dedi

CENTİLMENCE GEÇTİ
Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, öceki gün oynadıkları Orduspor maçını değerlendirdi. Zor bir maç olduğunun altını çizen Köktaş, "Centilmence geçen bir karşılaşmaydı. Bu maçı izlemeye gelen orduspor Başkanı Şükrü Bodur ve Yönetim Kurulu'na bizler misafirperverce davrandık. onlarda bizlere bu davranışlarımızan dolayı teşekür ettiler" dedi.

ORDU MAÇI ÖNEMLİYDİ
Köktaş, "Orduspor maçı bizim için çok önemliydi. Bu maçta kaybedeceğimiz puan veya puanlar işimizi zora sokardı. Ancak biz yönetim kurulu olarak teknik ekip ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorduk. Onlara bizleri mahçup etmedikleri için çok teşekür ediyorum. Bizim takım olarak neler yapabileceğimizi bu maçta herkes gördü" diye konuştu.

ÖNÜMÜZDE BOLU VAR
Taraftardan biraz sabır isteyen Köktaş, "Her geçen gün ivme kazanan bir takımımız var. Hep söylediğimiz gibi oyuncularımız birlikte oynayarak güzel işler başaracaklar. Artık takım olarak Boluspor maçını düşünüyoruz. Orduspor maçı geride kaldı. Bizleri bu maçta 90 dakika boyunca destekleyen taraftarımıza Boluspor galibiyeti de armağan etmek için çalışacağız" dedi.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=12402

jean

baskan kal seneyede cikar su takimi somut yapilan adimlarin guzel allah yardimcin olsun

Sadece Samsunspor

Başkanımıza ve teknik direktörümüze güvenim sonsuzdur. Ama başkanlık ve teknik adamlık konusunda kesinlike istikrar sağlanmalıdır. İstikrar sağlandığı takdirde gelecek sene çok rahat biçimde süperlige yükseleceğimizden eminim. Son 5 senedir başkan,teknik adam,futbolcular hep değişiyor her sene sahada başkalarını görüyoruz bu yüzden 3 senedir buralardayız.

İSTİKTAR,ÇALIŞMAK VE SABIR BİZİ SÜPERLİGE ÇIKARIR

Kais

Baskan SAMSUN'u boluya tası..     Otobus ıstıyoruz baskan lutfen burda arkadaslar calısıyolar ama sanırım otobus kaldırmıyor baskan ama yeter buyuk baskan bızı boluya gotur

Pergani 55

eger adam Trabzonluysa biz degil Trabzonlular kızsın bizim memleketin adamı orada ne arıyor diye. zaten Ergun Gürsoy, İhsan Kalkavan ve Haluk Ulusoy a TS yerine İstanbul takımlarına yatırım yaptıkları için birçok taraftarın  ana avrat sövdüklerini  duydum

berusa55

AlıntıGEMİ BİZİM GEMİMİZ

Samsunspor'u gemiye benzeten Başkan Köktaş, "Bu gemiyi sağ salim limana demirleyebilirsek, hepimiz kurtuluruz, limana yanaştıramazsak, hepimiz batarız" diyerek herkesin takıma sahip çıkmasını istedi

KÖKTAŞ BİLGİ VERDİ
Kırmızı- Beyazlılar'da Başkan Fuat Köktaş, düzenlediği basın toplantısıyla Orduspor maçını, kulüp ile ilgili son gelişmeleri ve hafta sonu oynanacak olan Boluspor karşılaşmasını değerlendirdi. Köktaş, "Orduspor'la önemli bir maça çıktık ve galip geldik. şu anda taraftarımıza evimizde galibiyet armağan etmenin sevincini yaşıyoruz" dedi.

BOLU MAÇINI DEĞERLENDİRDİ
Köktaş, "Önümüzde zorlu bir Boluspor maçı var. Amacımız kendi evimizde oynadığımız futbolu, Bolu deplasmanında da sahaya yansıtıp, ilk dış saha galibiyeti elde etmek. Futbolda her sonuç var. Ancak önemli olan bir istikrar yakalamak. Bu maçta bizim istikrar yakalamamız açısından önemli bir 90 dakika olacak. kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

BÜTÇEMİZ ORTADA
Kulübün kısıtlı imkanları olduğunu vurgulayan Başkan Köktaş, "Kulübümüzün imkansızlıklarımızı ve ikmanlarımızı biliyoruz. Diğer takımlar büyük bütçelerle bu ligde tutunmaya çalışırken, bizim bütçemiz ortada. Ancak bazı imkansızlıklara rağmen taraftarımıza sağlam bir takım izletiyoruz. Bu da bizleri açıkcası gururlandırıyor" dedi.

BAŞKA SAMSUNSPOR YOK
'Gemi hepimizin gemisi' diyen Fuat Köktaş, "Samsunspor bütün Samsun'un gemisi. Biz bu gemiyi limana yanaştırabilirsek, hepimiz kurtuluruz. Ancak limana yanaşamazsak, hepimiz batarız. Herkesin bu bilinçte olup, bu kulüp için elinden ne geliyorsa yapması gerekiyor. Başka Samsunspor yok. Bu markanın kaybolmaması için sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

ELEŞTİRİLERE CEVAP
Köktaş, "Takımı birçok kişi köşe yazılarında eleştiriyor. Hep şunu yazıyorlar 'Takımın Hedefi Yok'. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana bizim hedefimiz ilk yıl itibariyle yapısal ve ekonomik sıkıntıları çözüp, geleceğin takımını oluşturmak diyoruz. Sportif başarı olarak da hedefimiz ilk 10. Bunu söylememize rağmen eleştirilmemiz üzücü" dedi.

HERKES KATKI SAĞLAMADI
Projelerden de bahseden Köktaş, "Samsunspor ekonomik sıkıntılar içinde yüzerken, bir takım projeler yapıyoruz. Bunlardan birisi Sevgi Noktaları, diğeri ise uzun yıllardır çıkmayan Samsunspor dergisini yeniden hayata geçirmek. Bu projelere herkes destek olmalı. Bütün Samsunlular'ın dergimize abone olmasını ve katkı sağlamasını istiyoruz" diye konuştu.

STADI DOLDURMALIYIZ
Taraftara da seslenen Köktaş, "Takımımız her hafta form grafiğini yükselterek başarılı sonuçlar alıyor. Ancak hala evimizde boş tribünlere oynuyoruz. Bizleri destekleyen taraftar gruplarımız dışında stada gelen yok. Bütün Samsun halkını biz maça davet ediyoru. Artık Samsunlular programlarını Samsunspor maçına göre yapmalılar" diye sözlerine son verdi.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=12426

berusa55

Alıntı

Köktaş´tan taraftara çağrı
Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, Kırmızı-Beyazlı taraftarlara çağrıda bulundu. Boluspor maçından sonra sahalarında Çaykur Rizespor´u ağırlayacaklarını söyleyen Başkan Köktaş, "Taraftarlarımızın Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maça kendilerini hazırlamalarını ve o gün için ´stada gideceğim´ diyerek kendilerini programlamalarını diliyorum" dedi

STADA GİDECEĞİM DİYİN
Samsunspon Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, taraftarların maçlara olan ilgisizliğine üzüldüğünü söyledi. Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlara seslenen Kulüp Başkanı Köktaş, "Boluspor ile oynayacağımız karşılaşmadan sonra kendi sahamızda Çaykur Rizespor'u ağırlayacağız. Ben şimdiden Samsunsporlu taraftarlarımızın Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maça kendilerini hazırlamalarını ve o gün için ´stada gideceğim´ diyerek kendilerini programlamalarını diliyorum. Çünkü takımımız iyi futbol oynuyor ve izleyenlere seyir zevki veriyor. Ama geriye baktığımızda maçlarımıza beklenen ilgiyi göremiyoruz. İnşallah bundan sonraki müsabakalarımızda stadımız hemşerilerimiz tarafından doldurulur" diye konuştu.

GÜCÜMÜZÜ ORTAYA ÇIKARALIM
Bir futbol takımı için en büyük gücün taraftar olduğunu vurgulayan Başkan Köktaş, Samsun´da bu potansiyelin olduğunu ve herkesin takımını desteklemek adına stada gelmesini istedi. Bu takımın tüm Samsun´a ait olduğunu belirten Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Tribünlerde minik taraftarlarımızı gördüğümde gerçekten çok mutlu oluyorum. Samsunspor hepimizin. El ele vererek gerçek gücümüzü ortaya çıkarmalıyız. Taraftar demek, sahada mücadele eden 12´nci adam demektir. İnanıyorum ki Çaykur Rizespor karşılaşmasında bu takıma gönül verenler stadımızı dolduracak ve sporcularımızı büyük bir coşku ile destekleyecek" dedi.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=17990

Kais

samsunmania

Şehrin br gün uyanmasını ve kaybolan Samsunspoluluk değerini bir an önce kazanmasını diliyorum. Tabii ki sportif başarı şart. Bu sene biraz da şans yüzümüze gülse artık. Şu insanlar takımımızı sahiplense.Aslında potansiyel de var ama ortak söz başarısızlıktan kimse takıma ilişmiyor.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 October 2008, 14:30:52

STADA GİDECEĞİM DİYİN
Samsunspon Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, taraftarların maçlara olan ilgisizliğine üzüldüğünü söyledi. Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlara seslenen Kulüp Başkanı Köktaş, "Boluspor ile oynayacağımız karşılaşmadan sonra kendi sahamızda Çaykur Rizespor'u ağırlayacağız. Ben şimdiden Samsunsporlu taraftarlarımızın Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maça kendilerini hazırlamalarını ve o gün için ´stada gideceğim´ diyerek kendilerini programlamalarını diliyorum. Çünkü takımımız iyi futbol oynuyor ve izleyenlere seyir zevki veriyor. Ama geriye baktığımızda maçlarımıza beklenen ilgiyi göremiyoruz. İnşallah bundan sonraki müsabakalarımızda stadımız hemşerilerimiz tarafından doldurulur" diye konuştu

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=17990

Her türlü ŞOK´a hazır olmalıyız

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş düzenlediği haftalık basın toplantısında, "Genç bir ekip olmamız nedeni ile her türlü şoklara hazır olmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden hedefimiz ilk 10 diyoruz" dedi.

RAKİBİMİZ DAHA İSTEKLİ OYNADI
Boluspor ile deplasmanda oynadıkları maçtan istedikleri sonuçla dönemediklerini belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, "Sahamızda aldığımız Orduspor galibiyetinden sonra Boluspor mücadelesine çok iyi hazırlandık. Çocuklarımızın moral ve motivasyonu çok iyiydi. Deplasmanda 2. dakikada 1-0 öne geçtik ancak, Boluspor puan cetvelindeki yerini göz önünde bulundurarak daha istekli oynadı ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı" diye konuştu. Yönetim ve teknik heyet olarak bu durumun nedenlerini araştırmaya ve bir daha böyle sonuçlarla karşılaşmamak adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Köktaş, "Biz, Samsunspor olarak bu sezon ki hedefi ilk 10 olan bir kulübüz. Bazen çok iyi futbol oynayıp, iyi sonuçlar alıyoruz. Bazen de beklenmeyen mağlubiyetlerle karşılaşabiliyoruz. Genç bir ekip olmamız nedeni ile her türlü şoklara hazır olmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden hedefimiz ilk 10 diyoruz" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=18256

Sayın başkan Samsun halkı maça gelmiyor diye sitemde bulunuyorsunuz yaptığınız açıklamalar neticesinde bu halk maçlara ilgi göstermemeye devam edecektir..
Hemen hemen her hafta bu tarz açıklamalar basında yer bulurken ilgi beklemek dogru değil... eleştiri almamak adına yurutulen bir politikadır sizin yaptıgınız tribunlerin dolması sportif başarıya dayalıdır.. olmazsa olmazdır...

HoliganSamSunLu

samsunlu iş adamlarının acizliği karaktersizliği bize trabzon ve trabzonsporlulara sempati ile bakmamızı gerektirmez ve  başkana saygı duyuyoruz  ama trabonsporlu başkanda istemiyoruz

fanatik

Arkadaşlar kongre zamanı bu takımın başına Samsunlu biri gelmek istedi de Fuat Köktaş mı önüne durdu hiç birimiz Samsunspor'un başında Trabzonlu birini görmeyi istemeyiz fakat en kötü zamanlarımızda bu insanlar ortaya çıktı bir tane Samsunlu işadamı çıkıpta ben adayım dedimi nedense hep bu tarabzonlu olduğuna kızdığımız bu insanlar çıktı ortaya bu takıma sahip çıktı.Bu yüzden ilk önce suçu kendimizde aramalıyız daha sonra başkasına bakalım.